Cora agrohomeopathie z vami v juliju in avgustu ter naši dosedanji rezultati v nekaj besedah in fotografijah

By | 2 julija 2013

Agrohomeopatija  je homeopatija za zdrave rastline, za njihove zdrave pridelke ter za obvladovanje škodljivcev. Agrohomeopatija uporablja enaka načela kot homeopatija, le da jih smiselno aplicira na rastline in živali v  kompleksnem sistemu vseh kraljestev Narave. Agrohomeopatija  neposredno vzpodbuja večjo pridelavo zdravih pridelkov brez uporabe  kemijskih sredstev. Je odlična pomočnica v kmetijstvu brez kemije,  v vrtnarstvu brez kemije, v cvetličarstvu brez kemije, v ekološkem  kmetovanju in vrtnarjenju, v bio kmetovanju in vrtnarjenju. Agrohomeopatski proizvodi Cora agrohomeopathie so brez karence in so  povsem nenevarni za ljudi. Njihov rok trajanja je ob predpisani  hrambi kar 4 leta.

Uporaba Cora agrohomeopathie agrohomeopatije v Sloveniji se uspešno širi. Uporabljajo jo vrtičkarji, vrtnarji, kmetje. Agrohomeopatija Cora agrohomeopathie prinaša odlične rezultate. Uporabniki  agrohomeopatskih proizvodov Cora agrohomeopathie, poročajo o dobrih  rezultatih, ki jih z njihovo uporabo dosegajo pri odganjanju  škodljivcev (miši, polži, uši, strune, tudi voluhar, itd) ter pri  negi rastlin, ki so zdrave in bujno rastejo. Odlični rezultati se  dosegajo pri solati, krompirju, paradižniku, tudi pri ustavljanju napada peronospore/oidija na vinski trti. Dobre rezultate smo dosegli  tudi pri okrasnih rastlinah in rožah.

V juliju in avgustu lahko poleg zgoraj omenjenih pripravkov s pridom  uporabite tudi agrohomeopatske proizvode Cora agrohomeopathie C1 Z  naravo za večjo moč rastlin, Cora agrohomeopathie X22   Revitalizator, Cora agrohomeopathie X58 Za balkonske, vrtne in sobne  rože, Cora agrohomeopathie D6 Z naravo nad muhe in komarje. Iz  našega seznama agrohomeopatskih pripravkov Cora agrohomeopathie, lahko izberete pripravek, ki ga potrebujete (Link:  http://www.cora-agrohomeopathie.com/Cora_Files/25-03-2013_agrohomeopatski_izdelki_cora_agrohomeopathie.pdf). Pazite le, da  s pripravljenim škropivom škropite zgodaj zjutraj (najbolje pred 7 uro, najkasneje naj bo škropljenje končano pred 8 uro), ali pozno zvečer (npr. po 20 uri).

Nekaj Corinih nasvetov za vaše rastline v poletnih mesecih:

Vaš paradižnik lahko oskrbite s škropivom iz pripravka Cora agrohomeopathie X 77.

Krompirju koristi  škropivo iz pripravka Cora agrohomeopathie X76 krompir in koloradski  hrošč. Le-tega je potrebno uporabiti čimprej, saj drugi rod  koloradarjev že izlega in kmalu bo prepozno, da koloradske hrošče  odvrnemo k izleganju jajčec na naše rastline krompirja.

Poleti nadležne strune  odvračamo s pripravkom Cora agrohomeopathie B2 Z naravo nad strune.

Pri pojavu listnih uši uporabite škropivo iz pripravka Cora agrohomeopathie B4 Z naravo nad listne uši.

Pri  pojavu polžev uporabite škropivo iz pripravka Cora agrohomeopathie B1 Z naravo nad polže.

V vinogradništvu se je za ustavitev napada plesni v vinogradu dobro izkazala uporaba kombinacije škropiv iz pripravkov Cora agrohomeopathie X57 Oidij in peronospora, Cora agrohomeopathie X37 Škrlup in gljivične gnilobe in pripravka Cora agrohomeopathie C1 z naravo za večjo moč rastlin.  Uspeli smo brez uporabe kemije, uporabljene pa so bile podvojene  koncentracije, ki jih za škropiva priporočamo za preventivo.

Kaj pa v primeru  vremenskih neprilik, ki nas lahko doletijo poleti?

V primeru vremenskih neprilik vašim rastlinam zjutraj škropivo iz pripravkov Cora agrohomeopathie X22  Revitalizator in Cora grohomeopathie C1 Z naravo za večjo moč  rastlin.

V primeru toče rastlinam pomaga, če zgornjima pripravkoma v škropivo dodamo še pripravek  Cora agrohomeopathie X35 za mehanske poškodbe rastlin. Škropivo uporabimo po navodilih, pri hujših poškodbah priporočen odmerek  podvojimo in škropljenje opravimo pred 7 uro zjutraj. Tako  oskrbljene rastline se bodo lepo obrastle.

DOBRODOŠLA NOVOST

V  našo prodajno ponudbo uvrščamo pripravek Cora agrohomeopathie: X40  Odvračalo za mačke in divjad . Pripravek uporabite kot škropivo (priprava po navodilih) , ki se  prši po ciljnih površinah in v 10 m pasom okoli njih, če ga uporabljamo za divjad. Pomaga tudi pred mačkami, ki v naših vrtovih  niso zaželene!

Nekaj izkušenj uporabnikov Cora agrohomeopathie agrohomeopatije v fotografijah in v besedah

Kmet in vrtnar Marko Zalar, že od lani uspešno koristi agrohomeopatske proizvode Cora agrohomeopathie.

Najprej je lani v jeseni z njimi iz svojih rastlinjakov uspešno odgnal miši, ki so se lotile cevk v namakalnem sistemu pod tuneli.

V letošnji sezoni jih koristi pri pridelavi vrtnin. Uporabil je Cora agrohomeopatske pripravke: C1 (Z naravo za večjo moč rastlin), B4 (Z naravo nad listne uši), X19 (bolhači, mušice, tripsi, grizlice, pršice, pajki..), X76 (za krompir, koloradski hrošč), X77 ( za paradižnik), D1 (Z naravo nad glodavce- miši in podgane). Rezultati so vzpodbudni, o tem pričajo fotografije.

Krompir

Solata

Paradižnik

Česen

Gospa Albina Lečnik je Korošica in predsednica enote Društva ljubiteljev vrtnic Slovenije za področje Koroške, Štajerske in Prekmurja.

V letošnji sezoni uporablja proizvode Cora agrohomeopathie na svojem  čudovitem vrtu in tudi na kmetiji, ki jo je njena družina podedovala in so jo začeli obdelovati. V obstoječem domačem vrtu je uporabila pripravek X7 (da semenski pleveli ne vzkalijo) in z veseljem pove, da je teh plevelov v tem vrtu letos minimalno. Enak  pripravek je uporabila tudi na novem vrtu, kjer so letos odstranili travno rušo. Tu plevelov nismo pričakovali in jih tudi dejansko ni.  Na tem vrtu pa je bilo ogromno strun. Ga. Albina poroča, da je z  uporabo pripravka Cora agrohomeopathie B2 (Z naravo nad strune), na tej površini dosegla odličen rezultat- strun je le še za vzorec.  Res pa je, da je zaradi ogromnega števila strun uporabila agrohom. koncentrat Cora agrohomeopathie B2 (Z naravo nad strune) v  koncentraciji 3ml na 1l škropiva in škropila 2 zaporedna dni, po 14 dneh pa je škropljenje še enkrat ponovila.

Pripravek C1(z naravo za  večjo moč rastlin), je ga Albina uporabila na celem vrtu in tudi na  njihovi kmetiji. Rastline rastejo dobro, kljub temu, da smo imeli veliko deževja in mrzle dni. Trenutno pozornost ga. Albina posveča svojim čudovitim vrtnicam. Zanje že uporablja pripravek Cora agrohomeopathie A3 (z naravo- brez črnih listnih peg). Vrtnice ji njeno skrbnost in ljubezen vračajo s svojo lepoto, bujno rastjo in obilnim cvetenjem.

Vabim vas na našo spletno stran http://cora-agrohomeopathie.com/, kjer si lahko izberete agrohomeopatske koncentrate CORA AGROHOMEOPATHIE po vaši potrebi in željah.

Celoten seznam agrohomeopatskih proizvodov Cora agrohomeopathie
Cenik CORA Agrohomeopatskih sredstev za varstvo rastlin 2013

Prodajna  mesta in naročanje agrohomeopatskih proizvodov Cora agrohomeopathie:

BIOBRAZDA TRGOVINA – SEMENARNA – PROIZVODNJA
Damjan Čamernik s.p.
Pod Lovrencem 1, 1351 Brezovica
tel: 01/75-65-196
email: info@biobrazda.si
BIOBRAZDA SPLETNA STRAN – www.biobrazba.si

TRGOVINA ZA VRTIČKARJE SONČNICA KOKRICA
Cesta na Brdo 47, 4000 Kranj
tel: 04 204 72 70
gsm:041 459 760 fax: 04 204 72 71

CVETLIČARNA IN VRTNARIJA PORI
Pri Brančurniku 18, 2391 Prevalje
Tel: +386(0)2 823 35 26
gsm:041346 199, 041 712 778
fax: +386 (0)2 824 08 19
http://www.vrtnarstvo-pori.si/

MAJDIN GAJ, vrtnarija s sadikami eko-zelišč in zelenjave
Majda Blažič s.p.
Trg M. A. Plenčiča 19 ,5250 Solkan
gsm: Majda +386 (0)31 345 849 Olga +386 (0)41 200 502
mail:majda.zeleznik@amis.net
http://www.majdingaj.si/

Svetovanje in naročila za dostavo po pošti: direktno pri

Agrohomeopatija za rastline in škodljivce
Ing. Majda Ortan s.p.
Ob Meži 30 SI 2391 Prevalje
gsm: +386 (0)70 820 279
e-mail: coraagro@gmail.com                                      
http://cora-agrohomeopathie.com//

oddaja1Oddaja Na vrtu, 1.6.2013, povezava za ogled:

http://ava.rtvslo.si/

Naša reportaža je od 12,30 minute dalje.