Cora agrohomeopathie z vami v oktobru – aktualni proizvodi Cora agrohomeopathie v jeseni in zanimivosti

By | 30 septembra 2013

Jesen je čas, ko naši vrtovi in njive dobijo drugačno podobo. Razvajajo nas s svojo barvitostjo in z obiljem pridelkov.

Večina vas že pozna agrohomeopatske proizvode Cora agrohomeopathie. Če pa tokrat zanje slišite prvič in vas zanima vrtnarstvo brez kemije, kmetijstvo brez kemije, cvetičarstvo brez kemije, odvračanje hišnih škodljivcev brez kemije, vas vabim, da o naši agrohomeopatiji izveste na naslednjem linku: http://cora-agrohomeopathie.com/

Več informacij o naših proizvodih Cora agrohomeopathie lahko najdete na linku:

http://cora-agrohomeopathie.com/

Uporaba agrohomeopatije Cora agrohomeopathie se uspešno širi. Uporabljajo jo vrtičkarji, vrtnarji, kmetje. Odlični so tudi rezultati v gospodinjstvih, kjer lahko proizvode Cora agrohomeopathie uporabimo za odvračanje hišnih škodljivcev (miši, podgane, molji, ščurki, mravlje..). Proizvodi Cora agrohomeopathie so popolnoma neškodljivi za ljudi in za domače živali, po njihovi uporabi ni nobene karence, prijazni so tudi do okolja. Njihova uporaba je povsem preprosta. Če se želite seznaniti z navodili za uporabo, jih najdete s klikom na tej povezavi:

Navodilo Za Uporabo.pdf

Nekaj nasvetov za uporabo proizvodov Cora agrohomeopathie v jeseni:

E novice

Želite pregnati glodavce (miši, podgane) iz zunanjih površin in iz prostorov? Uporabite proizvod Cora agrohomeopathie D1 Z naravo nad glodavce! S tem proizvodom lahko pred vsiljivimi glodavci zaščitite tudi svojo ozimnico.

Cora agrohomeopathie- E novice oktober 2013_html_13fe81e1

Težave z voluharji? Na zaščito pred njimi ne pozabite, ko sadite okrasne čebulnice, nove grmičke in sadno drevje. Uporabite proizvod Cora agrohomeopathie X39 Z naravo nad voluharje!

Cora agrohomeopathie- E novice oktober 2013_html_4347c5dc

Še vedno je čas za zatiranje strun. Uporabite lahko agrohomeopatski pripravek Cora agrohomeopathie B2- Z naravo nad strune.

Cora agrohomeopathie- E novice oktober 2013_html_2b86afe8

Pri sajenju trajnic, sadnega drevja in grmovnic, uporabite proizvoda Cora agrohomeopathie X26- Naravno- ublaži šok pri presaditvi rastlin in Cora agrohomeopathie X35- Z naravo za mehanske poškodbe rastlin.

Cora agrohomeopathie- E novice oktober 2013_html_23f744b

Pri pripravi sadovnjakov na zimo ne pozabimo na rastlinsko higieno. Pograbimo in varno sežgimo odpadno listje. Drevesa lahko zaščitimo z agrohomeopatskimi proizvodi Cora agrohomeopathie X19- Z naravo nad pajke, pršice, uši, tripse,…in Cora agrohomeopathie X4- Agrohomeopatska zaščita sadnih dreves. Če v sadovnjakih izvajate jesensko rez, lahko po obrezovanju drevesom pomagate z proizvodom Cora agrohomeopathie X35- Z naravo za mehanske poškodbe rastlin.

Cora agrohomeopathie- E novice oktober 2013_html_519f952e

Vam v vrtovih, na njivah in v sadovnjakih dela škodo divjad? Uporabite lahko agrohomeopatski pripravek Cora agrohomeopathie X40 Odvračalo za mačke in divjad. Pripravek uporabite kot škropivo (priprava po navodilih) , ki se prši po ciljnih površinah in v 10 m pasom okoli njih, če ga uporabljamo za divjad. To sredstvo vedno uporabimo v koncentraciji 3ml proizvoda na 1 liter škropiva! Pomaga tudi pred mačkami, ki v naših vrtovih niso zaželene!

Cora agrohomeopathie- E novice oktober 2013_html_708bffef

Težave s kaparji na citrusih in še kje? Uporabite lahko agrohomeopatski pripravek Cora agrohomeopathie X3 Z naravo nad kaparje.

Cora agrohomeopathie- E novice oktober 2013_html_6d7ede0a

Barvito razkošje v jeseni nam pričarajo živobarvne cvetoče trajnice. Da bo zanje dobro poskrbljeno, lahko uporabite agrohomeopatski proizvod Cora agrohomeopathie X58 Za čudovite balkonske, vrtne in sobne rože.

Cora agrohomeopathie- E novice oktober 2013_html_641f172b

Ne pozabite na vaše sobne lončnice. Da bodo lepe in vitalne, za občasno zalivanje uporabite agrohomeopatski proizvod Cora agrohomeopathie X58 Za čudovite balkonske, vrtne in sobne rože.

Naročanje in nakup agrohomeopatskih proizvodov Cora agrohomeopathie

Za svetovanje in naročila agrohomeopatskih proizvodov Cora agrohomeopathie, lahko koristite možnosti:

 • Naročanje in svetovanje na e-mail coraagro@gmail.com, ali (če maila nimate) na gsm 070 820 279, direktno pri Ing. Majdi Ortan:
  • Agrohomeopatija za rastline in škodljivce
  • Ing. Majda Ortan s.p. Ob Meži 30,
  • SI-2391 Prevalje
  • www.cora-agrohomeopathie.com
  • Mobil: 00386 (0)70 820 279
  • E-mail:coraagro@gmail.com

V tem primeru dobite proizvode po pošti s plačilom po povzetju. Stroški poštnine so stroški kupca.

 • Z nakupom agrohomeopatskih proizvodov Cora agrohomeopathie na nekaj prodajnih mestih v Sloveniji. Če želenih proizvodov ne bodo imeli na zalogi, jih bodo po dogovoru z vami za vas naročili. Informacije o prodajnih mestih proizvodov Cora agrohomeopathie najdete na naslednjem linku:
  http://cora-agrohomeopathie.com/trgovine/

Cenik agrohomeopatskih proizvodov in s tem tudi seznam vseh agrohomeopatskih proizvodov Cora agrohomeopathie, je dostopen na linku:

Cenik CORA Agrohomeopatskih sredstev za varstvo rastlin 2013

Prodajne cene proizvodov Cora agrohomeopathie, so enake za vse zgoraj opisane primere naročanja oz. nakupa.

Najava dogodkov za oktober 2013

Tudi v mesecu oktobru 2013 se bomo družili z vami na predavanjih, delavnicah in svetovalnih uricah za uporabo agrohomeopatskih proizvodov Cora agrohomeopathie in za širjenje dobrih praks, ki smo jih z uporabo Cora agrohomeopathie proizvodov realizirali med septembrom 2012 in septembrom 2013. Vsi termini še niso povsem znani, našli jih boste jih na naši spletni strani (http://cora-agrohomeopathie.com/aktualne-novice-in-clanki/), pod rubriko »Predavanja in delavnice«. Zagotovo pa se nam lahko pridružite na naslednjih dogodkih:

 • Cora agrohomeopathie- svetovanje ing. Majde Ortan za praktično uporabo proizvodov, prodaja proizvodov in možnosti naročanja proizvodov: Sejem Narava in zdravje v Ljubljani, 18. Oktober 2013, na razstavnem prostoru podjetja BIOBRAZDA, v Marmorni dvorani .
 • Cora agrohomeopathie- svetovanje ing. Majde Ortan za praktično uporabo proizvodov, prodaja proizvodov in možnosti naročanja proizvodov: Sejem Narava in zdravje v Ljubljani, 19. Oktober 2013, na razstavnem prostoru podjetja BIOBRAZDA, v Marmorni dvorani.
 • Cora agrohomeopathie- svetovanje ing. Majde Ortan za praktično uporabo proizvodov, prodaja proizvodov in možnosti naročanja proizvodov: Sejem Narava in zdravje v Ljubljani, 20. Oktober 2013, na razstavnem prostoru podjetja BIOBRAZDA v Marmorni dvorani.

Širjenje dobrih praks z uporabo proizvodov Cora agrohomeopathie

Skozi vse leto smo vestno uvajali prakse z uporabo Cora agrohomeopathie v vrtičkarstvu, profesionalnem vrtnarstvu, kmetijstvu, hortikulturi in v programu za odvračanje gospodinjskih škodljivcev. ſe od meseca avgusta 2013 dalje, te dobre prakse širimo na naših predavanjih in delavnicah. Tako bo tudi v prihodnje.

Tokrat vas vabimo, da si ogledate našo reportažo v kmetijski oddaji »Ljudje in zemlja«, ki je bila predvajana na TV SLO1, 29. 9. 2013 in 30. 9. 2013. Naša reportaža je na vrsti od 37,37minute dalje. Videli boste, kako smo izključno z uporabo agrohomeopatskih proizvodov za varstvo rastlin in obvladovanje škodljivcev, v Savinjski dolini pridelali lep hmelj. »Pokukali » boste tudi na Cokanovo kmetijo, kjer so letos z uporabo proizvodov Cora agrohomeopathie vrtnarili, v posevku lucerne uspeli v boju s sušo, iz svojega hleva so s proizvodom Cora agrohomeopathie odgnali nadležne muhe, proizvode Cora agrohomeopathie so uporabili za rast fižola sivčka,..

 

reportaza2Kmetijska oddaja Ljudje in zemlja, 29. 9. 2013, povezava za ogled:

http://ava.rtvslo.si/predvajaj/ljudje-in-zemlja-oddaja-tv-maribor

Naša reportaža je od 37,37 minute dalje.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Vaš Cora agrohomeopathie team

 

Cora agrohomeopathie- E novice oktober 2013_html_m7316c78