Izkušnje uporabnikov

By | 14 oktobra 2013

Moje izkušnje z agrohomeopatskimi pripravki

Ko sem v letošnji jeseni že skoraj obupala, da bo kakšen od mojih številnih radičev učakal jesen, mi je preko znancev na FB-ju pricurljala novica o “nekih” agrohomeopatskih pripravkih, ki bojda preženejo marsikako živalsko nadlego v vrtu.

Priznam, da se najprej nisem poglobila v to, ko pa so radiči začeli padati kot za stavo, poleg tega pa sem imela v kleti več miši kot krompirja, sem brž izbrskala informacijo in se kmalu zatem že znašla na predavanju gospe Majde Ortan na Galjevici.

Domov sem seveda ponosno odšla z stekleničko agrohomeopatskega pripravka proti glodalcem in si v mislim že zamišljala, kako miši pakirajo svoj podmladek in zapuščajo gnezda v mojih gajbicah s krompirjem.

IN, ne boste verjeli!!! Ravno to se je že nekaj dni po uporabi v hišnih prostorih tudi zgodilo, le na vrtu sem morala biti vztrajnejša, saj so voluharji bolj “prefrigani” kot mišoni, zato je bilo treba škropljenje večkrat ponoviti, ampak končno je zaleglo in nekaj radiča mi je tako celo ostalo .

Za naslednje leto ne bom več zbegana, kako naj se rešim te ali one nadloge v vrtu, ne da bi zastrupljala koristne vrtne pomagače, zemljo, in ne nazadnje, sebe.

Mojca Bizjan

 

Hvala za to sredstvo

Spoštovani!
Ko sem v Pirešici kupila od vas stekleničko agrohomeopatskega pripravka za odganjanje miši me niste opozorili, da ima to sredstvo tudi negativne stranske učinke.
Zdaj imam težave, pa ne vem kako jih rešiti!
Mislim, da je prav, da to moje pisanje jemljete kot reklamacijo, kot resno opozorilo!
Imam namreč mlado muco, ki se zaradi vas sedaj nepravilno razvija; ne zna loviti miši, ker jih nikjer ni, da bi na njih trenirala!
Ha, ha, ha!
A sem vas prestrašila?
V hecu pišem, a je popolna resnica, da miši nimamo več in da upamo, da se bodo ne vem kje v bližini pa vseeno po nekaj mesecih pojavile, da bo lahko naš mladi muc treniral svoje mačje veščine. Zdaj pač ne more, revež!
Hvala za to sredstvo. Sem ga že tudi naprej reklamirala – sem se pohvalila pri drugih, da nimamo več miši, ki so nam v jeseni vse sadje, ki smo ga v shrambo shranili nagrizle, pohodile, pokakale,… Tudi na seniku je bilo polno kakcev, ker smo imeli eno samo kocko kupljene žitne slame in očitno je bila zaradi malih ostankov klasov zelo zanimiva za miši in tudi podgano.
No, hvala,
lepo vas pozdravljam!

Nada

2