Potrebujete rešitev za okrasne rastline in agrume, ki so jih napadli kaparji?

By | 2 septembra 2014

kaparji

Na kaparje na rastlinah ponavadi postanemo pozorni, ko se preveč razmnožijo. Kadar rastline napadejo kaparji, lahko na spodnji strani listov opazite značilne sploščene ali izbočene ploščke kaparjev. Kaparji sesajo rastlinski sok in s tem slabijo rastlino, med sesanjem tudi izločajo medeno roso. Navadno se na napadeno rastlino naselijo tudi glivice sajavosti, ki so posledica prisotnosti kaparjev. Njihova značilnost je tudi, da izločajo veliko medene rose, s katero se hranijo mravlje. Medena rosa je prav tako lahko vzrok, da se razvijejo različne bolezni.

Takoj, ko opazite kaparje, je potrebno ukrepati. 

Uporabite naravni proizvod – brez karence po škropljenju:

CORA AGROHOMEOPATHIE X3 NaturSTOP– CONTRA- kapar

                                                         

Učinek škropljenja traja 2-3 mesece, dež ga ne izpira! Zaradi svojih lastnosti je proizvod primeren tudi za uporabo na sobnih rastlinah!

Več o proizvodu, navodila za uporabo in naročanje- kliknite TUKAJ.

Cenik je na voljo TUKAJ.

Vsi proizvodi Cora agrohomeopathie so naravni , homeo-dinamični proizvodi, ki krepijo rastline v smeri izboljševanja njihovih odpornosti na bolezni ter odvračajo škodljivce. V prodaji so kot proizvodi za splošno uporabo. Po škropljenju s škropivi iz proizvodov Cora agrohomeopathie, ni potrebna uporaba osebne zaščitne opreme, so okolju prijazni, po njihovi uporabi ni nobene karence. Primerni so za vse vrste vtičkarstva, vrtnarjenja in kmetovanja. Prazno stekleno embalažo lahko neoprano odvržete med steklene odpadke za reciklažo.

Proizvodi Cora agrohomeopathie so dovoljeni v ekološki pridelavi. Potrdilo, da so proizvodi Cora agrohomeopathie skladni za ekološko pridelavo (izdano s strani inštituta za ekološko kmetovanje, Fakulteta za biosistemske vede in kmetijstvo), je na voljo TUKAJ.

Na naši listi proizvodov Cora agrohomeopathie so številni proizvodi za naravno vrtičkarstvo, vrtnarjenje in kmetovanje. Najdete jih v ceniku na naši spletni strani.

Več informacij: www.cora-agrohomeopathie.com

Poznate koga, ki bi mu to sporočilo koristilo? Prosimo, posredujte informacijo in sporočilo. Hvala.

Za vaš Cora agrohomeopathie team – Majda Ortan

Agrohomeopatija za rastline in škodljivce

Ing. Majda Ortan s.p.
Ob Meži 30,
SI-2391 Prevalje
www.cora-agrohomeopathie.com
Mobil: 00386 (0)70 820 279
E-mail:ortan.m@gmail.com