Cora agrohomeopathie in Arboretum Volčji Potok

By | 14 februarja 2015

V ARBORETUMU V VOLČJEM POTOKU, LETOS – ZA  VAS – S PROIZVODI CORA AGROHOMEOPATHIE PRIDELUJEJO  VITALNE SADKE ZA ZDRAVO,ENERGIJSKO ŽIVO ZELENJAVO. VABIMO VAS V ARBORETUM NA PREDAVANJA O NARAVNI PRIDELAVI S PROIZVODI CORA AGROHOMEOPATHIE!

cora arboretum

PROIZVODI CORA AGROHOMEOPATHIE  SO ODLIČNA NARAVNA IZBIRA ZOPER TEŽAVE PRI PRIDELAVI NA VRTU, NA POLJU IN V SADOVNJAKU:  Lista proizvodov Cora agrohomeopathie s cenikom, je na voljo na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com.

Vsi proizvodi Cora agrohomeopathie so naravni, homeo-dinamični proizvodi, ki krepijo rastline v smeri izboljševanja njihovih odpornosti na bolezni ter škodljivce. V prodaji so kot proizvodi za splošno uporabo. Dovoljeni so za ekološko pridelavo! Potrdilo o skladnosti za ekološko pridelavo je na voljo  TUKAJ.  Pri škropljenju s škropivi iz proizvodov Cora agrohomeopathie, ni potrebna uporaba osebne zaščitne opreme, so okolju prijazni, po njihovi uporabi ni nobene karence. Primerni so za vse vrste vrtičkarstva, vrtnarjenja in kmetovanja. Prazno stekleno embalažo lahko neoprano odvržete med steklene odpadke za reciklažo. Rok uporabe vseh proizvodov Cora agrohomeopathie je 4 leta. Več o lastnostih teh proizvodov – tukaj.

MOŽNOSTI NAKUPA S POŠTNIM POŠILJANJEM:  Vse proizvode Cora agrohomeopathie , lahko naročite direktno pri Majdi Ortan, s.p., na e-naslov coraagro@gmail.com, tel. 070 820 279. Dostava po pošti s plačilom po povzetju. Stroške poštnega pošiljanja plača kupec in niso vključeni v ceno proizvoda, ki je objavljena v ceniku. Pri naročilu navedite: naziv naročenih proizvodov, izbran volumen pakiranja, število kosov, vaš točen poštni naslov za  dostavo in vašo kontaktno tel. Št, če bi bilo potrebno obveščanje o dostavi. Cenik je na voljo TUKAJ.

POZNATE  KOGA, KI MU LAHKO TA INFORMACIJA KORISTI? PROSIM, DELITE INFORMACIJO IN SPOROČILO!

Za vaš Cora agrohomeopathie team- direktorica: Majda Ortan

Agrohomeopatija za rastline in škodljivce,

Ing. Majda Ortan,s.p.

Ob Meži 30, 2391 Prevalje

GSM: 070 820 279

E-mail: coraagro@gmail.com

www.cora-agrohomeopathie.com