V POLETJE BREZ TEŽAV NA VRTU, NA POLJU, V SADOVNJAKU IN V VINOGRADU!

By | 28 maja 2017

Kako je to mogoče? S proizvodi Cora agrohomeopathie je glede rastlinskih bolezni in rastlinskih škodljivcev to mogoče. Z njimi preprečujete težave na sonaraven način, ali pa kurativno ukrepajte čimprej, ko jih opazite!

S klikom na ključne besede enostavno hitro najdete, kaj zdaj potrebujete:

za  vaš sadovnjak

za pušpan (pušpanova vešča, pušpanov ožig), 

za ciprese

za manj plevela med rastno sezono (semenski  pleveli), 

za rešitve težav:

s polži

z voluharji

s strunami

s koloradskim hroščem,

z bramorji,  

z zelenjadnimi  in sadnimi muhami – (korenjeva muha, kapusova muha, čebulna muha, porova zavrtalka, ostale zelenjadne muhe, češnjeva muha),

z listnimi ušmi

s plodovo vinsko mušico

za krepitev sadik paradižnika in drugih zelenjadnic

paradižnikova, krompirjeva plesen,

za težave s srnjadjo in z mačkami po vrtovih – v rubriki »Ostalo«, 

za težave z muhami v objektih

Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu!

Za ostale nasvete za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno   – pokličite me za nasvet na tel. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie izberete dobro sonaravno rešitev!

Več o proizvodih Cora agrohomeopathie

na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com , o lastnostih pripravkov pa tukaj, naročila in nakupni pogojitukaj. VABLJENI K NAROČILU !                                   

                                                               

S proizvodi Cora agrohomeopathie – ki so 100% slovenski proizvodi, Slovenci v Sloveniji nudimo odlične sonaravne rešitve, delujoče na način krepitve ravnovesja in vitalnosti, ki so dovoljene tudi v ekološki pridelavi – potrdilo tukaj.

Ker so v profesionalni – kmetijski pridelavi z njimi v Sloveniji v preteklih štirih rastnih sezonah  že doseženi odlični rezultati, so jih poleg kmetov upravičeno veseli tudi vrtičkarji. TAKO VEDO, DA NE KUPUJEJO “MAČKA V ŽAKLJU!”

Z njihovo pravilno in pravočasno uporabo, se lahko izognete uporabi pesticidov in si sonaravno pridelate energijsko živo hrano.  Po uporabi škropiv iz proizvodov Cora agrohomeopathie ni karence (pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju), pri škropljenju uporaba osebne zaščitne opreme ni potrebna, prazno stekleno embalažo lahko odlagamo med steklene odpadke za reciklažo. Domača in tuja laična in tudi strokovna javnost jim je zaradi dobrih rezultatov naklonjena, referenčna objava iz uradne spletne strani Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, je na voljo tudi tukaj.

 

Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu!

                                                                 

Za ostale nasvete za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno   – pokličite me za nasvet na tel. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie izberete dobro sonaravno rešitev.

Več o proizvodih Cora agrohomeopathie – na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com , o lastnostih pripravkov pa tukaj, naročila in nakupni pogoji tukaj. VABLJENI K NAROČILU !                                   

S proizvodi Cora agrohomeopathie pridelujemo sonaravno. Pri krepitvi ravnovesja, vitalnosti in odpornosti rastlin, povzemamo naravne rešitve. Upoštevamo celostnost, homeostazo, samooskrbnost. Zato na ta način, upoštevajoč naravni red, pridelujemo energijsko živo hrano, dragoceno gorivo za zdravje in moč sodobnih ljudi. Za več informacij vam pride prav knjiga Majde Ortan in Miše Pušenjak – Simfonija ravnovesja-razkritje zelene skrivnosti.Za več informacij kliknite na naslov knjige. VABLJENI K NAROČILU !                                  

                                                               

ZA TISTE, KI ŽELITE O TEM IZVEDETI VEČ: BREZPLAČNA VEDENJA – DA BOMO TUDI O AGROHOMEOPATIJI VEDELI NEKOLIKO VEČ IN BOLJE DOJELI TER PRAVILNO VREDNOTILI IN UPOŠTEVALI NAČELA NARAVNEGA REDA: RAVNOVESJE, HOMEOSTAZO, SAMOOSKRBNOST:

Ne spreglejte poučnih vsebin, dragocenih, redkih vedenj in koristnih informacij! V šolah tega ne izvemo!

Na voljo sta vam dva bogata članka:

Ozadje slovenske agrohomeopatije in njen pomen– berite tukaj

-O dejanskem sporočilu čebel. O tem premalo vemo. Lahko je drugače, doprinesite k dobrim stvarem in podelite ta članek med svoje ljudi! Na voljo vam je tukaj.

DOBRE STVARI SI MED SABO DELIMO! PRAVE, DOBRE INFORMACIJE JE VESEL VSAK! ZATO PREPOŠLJITE TE INFORMACIJE PO SVOJI BAZI E-NASLOVOV IN JIH PODELITE Z DRUGIMI! 

Hvaležni vam bodo oni in mi!

Majda Ortan

Majda Ortan,s.p.
Ob Meži 30, 2391 Prevalje
GSM: 070 820 279
E-mail:
coraagro@gmail.com
www.cora-agrohomeopathie.com