Dve povabili in hitri nasveti za poletne sonaravne rešitve v rastlinski pridelavi ter negi rastlin

By | 16 junija 2017

Lepo vreme kliče k druženju. Srečajmo se! Poučno, sproščeno, veselo, koristno. Dve različni priložnosti, za vsakogar nekaj! Berite spodaj! Vljudno vabljeni!

                                                     

Obiščite promocijsko stojnico Cora agrohomeopathie na 5. Festivalu ekološke hrane,

v nedeljo, 18. junija od 10.00 do 16.00 ure na gradu Podsreda. Ta prireditev, ki je namenjena podpori sonaravne in okolju prijazne pridelave hrane, je kot nalašč, da se srečamo. Na grajskem dvorišču se bodo na stojnicah predstavljali ponudniki ekološke hrane, ter zanimivi predavatelji, ki nam bodo tokrat z javnim predavanjem predstavili sistem nadzora nad ekološkimi živili.

Na naši promocijski stojnici vam bodo na voljo proizvodi Cora agrohomeopathie in praktični nasveti, ki jih potrebujete v pridelavi.

V Kozjanskem parku nadaljujejo z zgodbo promocije in podpore ekološkemu načinu obdelovanja zemlje. Skupaj z ekološkimi pridelovalci in predelovalci hrane, ozaveščenimi potrošniki in obiskovalci parka pomagajo ohranjati naravo in zdravje ljudi. Krog podpornikov se hitro širi. Več o dogodku najdete tukaj. Pridružite se nam! Vljudno vabljeni!

                                                      

VABILO na promocijsko stojnico Cora agrohomeopathie – V OKVIRU MEDNARODNEGA SIMPOZIJA:

VII. Jugovzhodno evropski simpozij o zelenjavi in krompirju (VII South-Eastern Europe Symposium on Vegetables and Potatoes), ki ga v dneh od 20.-23. 6. 2017, organizira Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Maribor, Katedra za ekološko kmetijstvo, poljščine in okrasne rastline. Dogodek bo v hotelu Habakuk v Mariboru, več informacij – tukaj Ing. Majda Ortan vas bom na promocijski stojnici Cora agrohomeopathie, dne 22. 6. 2017, z veseljem sprejela in z vami delila odlične dobre prakse sonaravne pridelave s proizvodi Cora agrohomeopathie, ki so vse bolj zanimive tudi v tujini, nekaj od njih je izpostavljenih tukaj.

Kmetje in drugi zainterisirani pridelovalci in cenjeni strokovnjaki – izkoristite to možnost za osebno svetovanje in za izmenjavo izkušenj! Vljudno vabljeni!

                                                       

Hitri nasveti za poletne sonaravne rešitve v rastlinski pridelavi ter negi rastlin

VERJEMITE, VAŠE RASTLINE SO LAHKO BREZ TEŽAV Z BOLEZNIMI IN ŠKODLJIVCI!

Kako je to mogoče? S proizvodi Cora agrohomeopathie je glede rastlinskih bolezni in rastlinskih škodljivcev to mogoče. Z njimi preprečujete težave na sonaraven način, ali pa kurativno ukrepajte čimprej, ko jih opazite!

S klikom na ključne besede enostavno hitro najdete, kaj zdaj potrebujete:

za vaš sadovnjak,

za pušpan (pušpanova vešča, pušpanov ožig),

za ciprese,

za manj plevela med rastno sezono (semenski pleveli),

za rešitve težav:

s polži,

z voluharji,

s strunami,

s koloradskim hroščem,

z bramorji,

z zelenjadnimi in sadnimi muhami – (korenjeva muha, kapusova muha, čebulna muha, porova zavrtalka, ostale zelenjadne muhe, češnjeva muha),

z listnimi ušmi,

s plodovo vinsko mušico,

za krepitev sadik paradižnika in drugih zelenjadnic,

paradižnikova, krompirjeva plesen,

za težave s srnjadjo in z mačkami po vrtovih – v rubriki »Ostalo«,

za težave z glodalci (miši, podgane)

za težave z muhami v objektih

Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu!

                                                 

Za ostale nasvete

za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno – pokličite me za nasvet na tel. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie izberete dobro sonaravno rešitev!

Več o proizvodih Cora agrohomeopathie

– na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com , o lastnostih pripravkov pa tukaj, naročila in nakupni pogoji – tukaj. VABLJENI K NAROČILU !

S proizvodi Cora agrohomeopathie – ki so 100% slovenski proizvodi, Slovenci v Sloveniji nudimo odlične sonaravne rešitve, delujoče na način krepitve ravnovesja in vitalnosti, ki so dovoljene tudi v ekološki pridelavi – potrdilo tukaj. Ker so v profesionalni – kmetijski pridelavi z njimi v Sloveniji v preteklih štirih rastnih sezonah že doseženi odlični rezultati, so jih poleg kmetov upravičeno veseli tudi vrtičkarji. TAKO VEDO, DA NE KUPUJEJO “MAČKA V ŽAKLJU!” Z njihovo pravilno in pravočasno uporabo, se lahko izognete uporabi pesticidov in si sonaravno pridelate energijsko živo hrano. Po uporabi škropiv iz proizvodov Cora agrohomeopathie ni karence (pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju), pri škropljenju uporaba osebne zaščitne opreme ni potrebna, prazno stekleno embalažo lahko odlagamo med steklene odpadke za reciklažo. Domača in tuja laična in tudi strokovna javnost jim je zaradi dobrih rezultatov naklonjena, referenčna objava iz uradne spletne strani Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, je na voljo tudi tukaj.

Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu!

                              

Za ostale nasvete

za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno – pokličite me za nasvet na tel. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie izberete dobro sonaravno rešitev.

Več o proizvodih Cora agrohomeopathie

– na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com , o lastnostih pripravkov pa tukaj, naročila in nakupni pogoji – tukaj. VABLJENI K NAROČILU !

S proizvodi Cora agrohomeopathie pridelujemo sonaravno. Pri krepitvi ravnovesja, vitalnosti in odpornosti rastlin, povzemamo naravne rešitve. Upoštevamo celostnost, homeostazo, samooskrbnost. Zato na ta način, upoštevajoč naravni red, pridelujemo energijsko živo hrano, dragoceno gorivo za zdravje in moč sodobnih ljudi. Za več informacij vam pride prav

knjiga Majde Ortan in Miše Pušenjak – Simfonija ravnovesja-razkritje zelene skrivnosti.
Za več informacij kliknite na naslov knjige. VABLJENI K NAROČILU !

                                       

ZA TISTE, KI ŽELITE O TEM IZVEDETI VEČ: BREZPLAČNA VEDENJA – DA BOMO TUDI O AGROHOMEOPATIJI VEDELI NEKOLIKO VEČ, BOLJE DOJELI TER PRAVILNO VREDNOTILI IN UPOŠTEVALI NAČELA NARAVNEGA REDA: RAVNOVESJE, HOMEOSTAZO, SAMOOSKRBNOST:

  1. VABILO na promocijsko stojnico Cora agrohomeopathieV OKVIRU MEDNARODNEGA SIMPOZIJA: VII. Jugovzhodno evropski simpozij o zelenjavi in krompirju (VII South-Eastern Europe Symposium on Vegetables and Potatoes), ki ga v dneh od 20.-23. 6. 2017, organizira Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Maribor,Katedra za ekološko kmetijstvo, poljščine in okrasne rastline. Dogodek bo v hotelu Habakuk v Mariboru, več informacij – tukaj. Ing. Majda Ortan vas bom na promocijski stojnici Cora agrohomeopathie, dne 22. 6. 2017, z veseljem sprejela in z vami delila odlične dobre prakse sonaravne pridelave s proizvodi Cora agrohomeopathie, ki so vse bolj zanimive tudi v tujini, nekaj od njih je izpostavljenih tukaj. Kmetje in drugi zainterisirani pridelovalci – izkoristite to možnost za osebno svetovanje! Vljudno vabljeni!

  1. NE SPREGLEJTE poučnih vsebin, dragocenih, redkih vedenj in koristnih informacij! V šolah tega ne izvemo!

Na voljo sta vam dva bogata članka:

-Ozadje slovenske agrohomeopatije in njen pomen – berite tukaj

-O dejanskem sporočilu čebel. O tem premalo vemo. Lahko je drugače, doprinesite k dobrim stvarem in podelite ta članek med svoje ljudi! Na voljo vam je tukaj.

DOBRE STVARI SI MED SABO DELIMO! PRAVE, DOBRE INFORMACIJE JE VESEL VSAK! ZATO PREPOŠLJITE TE INFORMACIJE PO SVOJI BAZI E-NASLOVOV IN JIH PODELITE Z DRUGIMI!

Hvaležni vam bodo oni in mi!

Majda Ortan

Majda Ortan,s.p.
Ob Meži 30, 2391 Prevalje
GSM: 070 820 279
E-mail: coraagro@gmail.com
www.cora-agrohomeopathie.com