Nekaj sonaravnih poletnih nasvetov – za vsak dom in za vsak vrt

By | 25 junija 2017

Hura za poletje! Naj bo lepo, brezskrbno, pisano in zabavno. Preprečimo motnje v uživanju svojega poletnega doma in vrta! V poletni vročini se marsiklje pojavijo težave z gospodinjskimi insekti in škodljivci. Povabijo se v naš dom, vdrejo brez dovoljenja in – priznajmo – ukradejo nam notranji mir, nadležni so, nekateri pa so tudi zdravju nevarni. Ni treba, da je tako! Doma se izognimo uporabi strupov! S proizvodi Cora agrohomeopathie se teh težav znebite na sonaraven način. To so naravni, energizirani homeodinamični proizvodi, z njimi krepimo energijsko ravnovesje, kajti škodljivci se pojavijo, ko je slednje porušeno. Več o delovanju proizvodov Cora agrohomeopathie, najdete tukaj.

Katere proizvode Cora agrohomeopathie izbrati:

Težave s hišnimi molji: Cora agrohomeopathie D5 NaturSTOP-CONTRA hišni molji.

Dozirajte 3 ml (to je cca 60 kapljic) proizvoda na 1 l vode. Pri pripravi škropiva oz. pršila in pri hrambi proizvoda upoštevajte Splošna navodila, ki jih prilagamo proizvodom. Za nanos lahko uporabljamo pršilko – takšno, kot jo imamo za pršenje lončnic. Pršite površine na mestih, kjer se insekti pojavljajo (npr. omare, oblačila, kuhinjske omarice itd). Proizvodi so brez karence, saj so naravni, homeodinamični proizvodi. Pršenje opravite 2 dni zaporedoma, s še eno ponovitvijo čez 14 dni (skupaj torej 3x), da je učinek nekoliko dolgoročnejši. Molji propadajo, ker se izstradajo. Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu!

težave z mravljami: Cora agrohomeopathie D3 NaturSTOP-CONTRA mravlje.

Dozirajte 3 ml (to je cca 60 kapljic) proizvoda na 1 l vode. Pri pripravi škropiva oz. pršila in pri hrambi proizvoda upoštevajte Splošna navodila, ki jih prilagamo proizvodom. Za nanos lahko uporabljamo pršilko – takšno, kot jo imamo za pršenje lončnic. Pršite površine na mestih, kjer se insekti pojavljajo (npr. omare, kuhinjske omarice, tla itd). Dobro je, če najdete vstopno mesto in tam izdatno popršite. Proizvodi so brez karence, saj so naravni, homeodinamični proizvodi. Pršenje opravite 2 dni zaporedoma, s še eno ponovitvijo čez 14 dni (skupaj torej 3x), da je učinek nekoliko dolgoročnejši. Mravlje se umaknejo, zapustijo tretirane površine. Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu!

težave z muhami: Cora agrohomeopathie D6 NaturSTOP-CONTRA muhe.

Informacije o proizvodu in naročanju – tukaj. Poletje je vroče, muhe so tečne povsod, ZATO JE ODLIČNA IDEJA, DA VZAMETE TA PROIZVOD S SABO TUDI NA DOPUST! Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu!

preventiva – za prostore brez insektov: Cora agrohomeopathie D2 NaturSTOP-CONTRA hišni insekticid.

Dozirajte 3 ml (to je cca 60 kapljic) proizvoda na 1 l vode. Pri pripravi škropiva oz. pršila in pri hrambi proizvoda upoštevajte Splošna navodila, ki jih prilagamo proizvodom. Za nanos lahko uporabljamo pršilko – takšno, kot jo imamo za pršenje lončnic. V prostorih napršite stene stene in površine okoli oken in okoli vrat. Proizvodi so brez karence, saj so naravni, homeodinamični proizvodi. Pršenje opravite 2 dni zaporedoma, s še eno ponovitvijo čez 14 dni (skupaj torej 3x), da je učinek nekoliko dolgoročnejši.Dobro je, da po opravlnem pršenju v prostoru vsaj za 4 ure zaprete okna in vrata. Insekti se takih prostorov izogibajo. ZATO JE ODLIČNA IDEJA, DA VZAMETE TA PROIZVOD S SABO TUDI NA DOPUST! Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu!

težave z mišmi in podganami – Cora agrohomeopathie D1 NaturSTOP-CONTRA miši, podganeInformacije o proizvodu in naročanju – tukaj. Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu!

Na domači trati, na vrtu, v kampu – pa je dobro, da opravite sonaravno škropljenje zunanjih površin proti klopom s proizvodom Cora agrohomeopathie X2 NaturSTOP-CONTRA klopi. Dozirajte 3 ml (to je cca 60 kapljic) proizvoda na 1 l vode. Pri pripravi škropiva oz. pršila in pri hrambi proizvoda upoštevajte Splošna navodila, ki jih prilagamo proizvodom. Proizvodi so brez karence, saj so naravni, homeodinamični proizvodi. Pršenje opravite 2 dni zaporedoma, s še eno ponovitvijo čez 14 dni (skupaj torej 3x), da je učinek nekoliko dolgoročnejši. Klopom zadrževanje na tako škropljenih površinah ne ustreza, iz njih se umikajo. Tako ste pred njimi varnejši tudi vi in vaši najdražji. Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu

Še namig za odlično počitniško branje: knjiga Majde Ortan in Miše Pušenjak – Simfonija ravnovesja-razkritje zelene skrivnosti. Za več informacij kliknite na naslov knjige. VABLJENI K NAROČILU !

Poleti na vrtovih preživljamo več časa, pobiramo prve pridelke in se veselimo rastočih plodov. Poskrbimo, da ostanejo zdravi! Prav vam bodo prišli hitri nasveti za poletne sonaravne rešitve v rastlinski pridelavi ter pri negi rastlin

VERJEMITE, VAŠE RASTLINE SO LAHKO BREZ TEŽAV Z BOLEZNIMI IN ŠKODLJIVCI!

Kako je to mogoče? S proizvodi Cora agrohomeopathie je glede rastlinskih bolezni in rastlinskih škodljivcev to mogoče. Z njimi preprečujete težave na sonaraven način, ali pa kurativno ukrepajte čimprej, ko jih opazite!

S klikom na ključne besede enostavno hitro najdete, kar zdaj potrebujete:

za vaš sadovnjak,

za pušpan (pušpanova vešča, pušpanov ožig),

za ciprese,

za manj plevela med rastno sezono (semenski pleveli),

za rešitve težav:

s polži,

z voluharji,

s strunami,

s koloradskim hroščem,

z bramorji,

z zelenjadnimi in sadnimi muhami (korenjeva muha, kapusova muha, čebulna muha, porova
zavrtalka, ostale zelenjadne muhe, češnjeva muha)
,

z listnimi ušmi,

s plodovo vinsko mušico,

za krepitev sadik paradižnika in drugih zelenjadnic,

paradižnikova, krompirjeva plesen,

za težave s srnjadjo in z mačkami po vrtovihv rubriki »Ostalo«,

za težave z glodalci (miši, podgane)

za težave z muhami v objektih

Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu!

Za ostale nasvete za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno – pokličite me za nasvet na tel. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie izberete dobro sonaravno rešitev!

Več o proizvodih Cora agrohomeopathie – na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com , o lastnostih pripravkov pa tukaj, naročila in nakupni pogoji – tukaj. VABLJENI K NAROČILU!

S proizvodi Cora agrohomeopathie – ki so 100% slovenski proizvodi, Slovenci v Sloveniji nudimo odlične sonaravne rešitve, delujoče na način krepitve ravnovesja in vitalnosti, ki so dovoljene tudi v ekološki pridelavi – potrdilo tukaj. Ker so v profesionalni – kmetijski pridelavi z njimi v Sloveniji v preteklih štirih rastnih sezonah že doseženi odlični rezultati, so jih poleg kmetov upravičeno veseli tudi vrtičkarji. TAKO VEDO, DA NE KUPUJEJO “MAČKA V ŽAKLJU!” Z njihovo pravilno in pravočasno uporabo, se lahko izognete uporabi pesticidov in si sonaravno pridelate energijsko živo hrano. Po uporabi škropiv iz proizvodov Cora agrohomeopathie ni karence (pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju), pri škropljenju uporaba osebne zaščitne opreme ni potrebna, prazno stekleno embalažo lahko odlagamo med steklene odpadke za reciklažo. Domača in tuja laična in tudi strokovna javnost jim je zaradi dobrih rezultatov naklonjena, referenčna objava iz uradne spletne strani Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, je na voljo tudi tukaj.

 

Naročila in nakupni pogoji – tukaj, vabljeni k naročilu!

Za ostale nasvete za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno – pokličite me za nasvet na tel. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie izberete dobro sonaravno rešitev.

Več o proizvodih Cora agrohomeopathie – na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com , o lastnostih pripravkov pa tukaj, naročila in nakupni pogoji – tukaj. VABLJENI K NAROČILU !

 

S proizvodi Cora agrohomeopathie pridelujemo sonaravno. Pri krepitvi ravnovesja, vitalnosti in odpornosti rastlin, povzemamo naravne rešitve. Upoštevamo celostnost, homeostazo, samooskrbnost. Zato na ta način, upoštevajoč naravni red, pridelujemo energijsko živo hrano, dragoceno gorivo za zdravje in moč sodobnih ljudi. Za več informacij vam pride prav knjiga Majde Ortan in Miše Pušenjak – Simfonija ravnovesja-razkritje zelene skrivnosti.Za več informacij kliknite na naslov knjige. VABLJENI K NAROČILU!

ZA TISTE, KI ŽELITE O TEM IZVEDETI VEČ: BREZPLAČNA VEDENJA – DA BOMO TUDI O AGROHOMEOPATIJI VEDELI NEKOLIKO VEČ, BOLJE DOJELI TER PRAVILNO VREDNOTILI IN UPOŠTEVALI NAČELA NARAVNEGA REDA: RAVNOVESJE, HOMEOSTAZO, SAMOOSKRBNOST:

NE SPREGLEJTE poučnih vsebin, dragocenih, redkih vedenj in koristnih informacij! V šolah tega ne izvemo!

Na voljo sta vam dva bogata članka:

 

-Ozadje slovenske agrohomeopatije in njen pomen – berite tukaj

 

O dejanskem sporočilu čebel. O tem premalo vemo. Lahko je drugače, doprinesite k dobrim stvarem in podelite ta članek med svoje ljudi! Na voljo vam je tukaj.

DOBRE STVARI SI MED SABO DELIMO! PRAVE, DOBRE INFORMACIJE JE VESEL VSAK! ZATO PREPOŠLJITE TE INFORMACIJE PO SVOJI BAZI E-NASLOVOV IN JIH PODELITE Z DRUGIMI!

Hvaležni vam bodo oni in mi!

Majda Ortan

 

Majda Ortan,s.p.
Ob Meži 30, 2391 Prevalje
GSM: 070 820 279
E-mail:
coraagro@gmail.com
www.cora-agrohomeopathie.com