Še eno presenečenje tega vročega poletja- rdeči polži so v akciji! Pozor-v tem času se običajno parijo najbolj intenzivno!

By | 13 avgusta 2017

Presenečenja se kar vrstijo. Eno me je srečalo na mojem vrtu. Danes zjutraj sem pobrala polno pest debelih, rejenih rdečih polžev. Pred tem je bil letos ljubi mir, ob teh temperaturah jih bi malokdo pričakoval. A Narava ima svojo homeostazo, nenehno ustvarja pestre izravnave. Ne pozabimo, ravnokar smo imeli zanimive planetarne kombinacije, med drugim tudi polno luno in nekaj padavin. Polži pa se od avgusta dalje običajno parijo najbolj intenzivno. V milejših zimah njihova jajčeca prezimijo, iz kepice jajčec se razvije tudi po 400 polžjih mladičev, ki se uspešno parijo dalje.
Ukrepajte pravočasno in preventivno, če so se vam polži že pojavili, pa kurativno! Uporabite naravni energiziran proizvod Cora agrohomeopathie B1NaturSTOP-CONTRA polži, dovoljen je v ekološki pridelavi, po njegovi uporabi ni nobene karence, pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju. Več informacij je na voljo v mojih lanskih e-novicah na to temo tukaj. Naročila in nakupni pogoji-tukaj. VABLJENI K NAROČILU!

Cora agrohomeopathie

Aktualne sonaravne agro-homeodinamične rešitve za večino ostalih težav z rastlinskimi boleznimi in škodljivci na vrtu, polju, v sadovnjaku in v vinogradu – tukaj. Ne pozabite na krepitev plodovk (paradižnik, bučke, kumare, jajčevci,…) proti plesnim,
da bodo rastline zdravo rodile do konca jeseni. Rešitev – glejte tukaj. Naročila in nakupni pogoji-tukaj. VABLJENI K NAROČILU!

Aktualne sonaravne homeodinamične rešitve za večino težav s hišnimi (gospodinjskimi) škodljivci – tukaj.
V vročem poletju se lahko te nadloge pogosteje ponavljajo, zlasti tečne so muhe. Naročila in nakupni pogoji-tukaj. VABLJENI K NAROČILU!

IZPOSTAVJENA AKTUALNA TEMA

Žeja je lahko zelo huda stvar. Če traja predolgo, lahko postane usodna. To ne velja le za pomanjkanje tekočine. Obstaja še druga nevarna vrsta žeje, ki nas ogroža. Tolikor bolj, ker ljudje ne razumejo njenih usodnih posledic. Čas je, da se spomnimo, kako bomo preživeli! Vsak zase ima to odgovornost. Ni več razlogov za zanikanje, omalovaževanje, prikrivanje, nepoučenost, nevednost. Neodgovorno je ostati brez informacij! Zato berite dalje!

Večina ljudi je v zadnjih letih presenečena nad pojavi, s katerimi nas sooča Narava.
Letošnje leto je poskrbelo za številna tovrstna presenečenja. Presenečeni so ljudje, presenečene so inštitucije, vlade, države. To so presenečenja, ki mnogokrat tudi bolijo. To so izgube, ki bolijo in so pogosto strašljive. Vremenske ujme, ekstremna vročina, suša, toče… Ni konca in ga verjetno še zlepa ne bo. Vremenski pojav so samo delček tega, kar se nam dogaja in kar se nam bo še dogajalo. Presenečenja so morda lahko odveč, so le posledica nečesa. Zatiskanje oči, zanikanje Resnice, nevednost – za vse to ni več potrebe, ne časa, niti prostora.
Zmaguje namreč Zemlja in končna zmaga je sigurno njena! Lahko pa zmagujemo skupaj z njo, tako je najmodrejše, najlažje. Kako je lahko to mogoče? Berite tukaj, da ne ostanete nepoučeni in da vas presenečenja v sedanjosti in v prihodnosti ne prehitijo in ne premagajo. Zato, da nepoučenost za to ne bo razlog, vam je ta članek na voljo brezplačno.
Za izmenjavo imate moje dovoljenje, da ga delite med druge ljudi. To je še najmanj, kar lahko v teh časih drug za drugega storimo. V bistvu je to naša naloga. Verjemite, “drugih” ni in jih ne bo! V tem članku lahko berete tudi, zakaj je temu (postalo) tako, zakaj je postalo drugače, kot smo (bili) navajeni in zakaj je upravičeno pričakovati drastične spremembe na osebnem, skupinskem in kolektivnem nivoju in kaj jih dejansko povzroča!

Cora agrohomeopathie

Za več informacij in za ostale nasvete za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno – pokličite me za nasvet na tel. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie izberete dobro sonaravno rešitev.
Dovoljeni so tudi v ekološki pridelavi, potrdilo je na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com, dostop tudi tukaj. So brez karence, vsi pridelki so užitni tudi takoj po škropljenju.
Več o proizvodih Cora agrohomeopathie – na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com , o lastnostih pripravkov- tukaj, naročila in nakupni pogoji – tukaj.

Za več informacij vam pride prav knjiga Majde Ortan in Miše Pušenjak – Simfonija ravnovesja-razkritje zelene skrivnosti. Naročila in nakupni pogoji: tukaj.

Cora agrohomeopathie

DOBRE STVARI SI MED SABO DELIMO! PRAVE, DOBRE INFORMACIJE JE VESEL VSAK! PODELITE TE INFORMACIJE S SVOJIMI PRIJATELJI! Hvaležni vam bodo oni in mi!

Majda Ortan

PH. Agrohomeopatijazarastline in škodljivce,
Ing.MajdaOrtan,s.p.
Ob Meži 30, 2391 Prevalje
GSM: 070 820 279
E-mail:
coraagro@gmail.com
www.cora-agrohomeopathie.com