Delovanje:  preventivno in kurativno – odvisno od doziranja proizvoda.

Aplikacija: Škropiti dva dni zapored z eno ponovitvijo po 14 dneh ( torej skupaj  škropiti 3x). To je en ciklus škropljenja. Prvi ciklus škropljenja za preventivne namene, je potrebno izvesti čimprej po začetku vegetacije. Za kurativne namene je potrebno prvi ciklus opraviti čimprej, ko opazimo pojav jajčec  in izlegle sadne pršice (rdeči pajek), bolhače, tripse, ličinke čebulne muhe, ličinke korenjeve muhe.  V takih primerih je bolje uporabiti ustrezen pripravek Cora agrohomeopathie v obliki kapljic!

Škropiti je potrebno  rastline. Škropivo rastlinam ne škoduje. Po škropljenju ni nobene karence, pridelki so užitni neposredno po škropljenju.

Škropivo pripravite po navodilu, ki je priloženo proizvodu! Dobro je škroljenje izvesti tako, da po le-tem cca 4 ure ne dežuje, da rastlina vsrka škropivo in se energizirajo. Po tem, dež ne izpira učinkov škropljenja.

Učinek delovanja: Po opravljenem ciklu takega škropljenja dosežemo, da zgoraj navedeni  sesajoči škodljivci prenehajo izsesavati rastlinske sokove in da se zgoraj navedene ličinke, z rastlinami nehajo hraniti. Navedeni škodljivci se tako izstradajo ter zato sčasoma propadejo. S škropljenjem rastline obvarujemo pred nadaljnim sesanjem ali objedanjem, rastline se zaradi učinkov škropljenja tudi okrepijo in se tudi  hitreje obraščajo.

Učinek škropljenja traja 2-3 mesece, dež ga ne izpira!

Priporočeni dodatni ukrepi: Če močno napadene dele rastlin mehansko odstanjujete, jih varno sežgite! Enako velja za koloradske hrošče in gosenice, če jih pobirate ročno!

Pakiranje: 1,5 g –globuli (primerno za vrtičkarje)

                   50 ml- kapljice

                  100 ml-kapljice

                  500 ml- kapljice

                 1000 ml- kapljice

DOZIRANJE:

Preventivno doziranje: 6 globul na 5 litrov vode

Kurativno doziranje:

Za manjše površine (npr. vrtički)- samo v primeru manjših težav: GLOBULI: 18 globul na 5 l vode;

V primeru potrebne kurative: KAPLJICE: 3ml na 1 liter vode (1 ml je 20 kapljic).

Za večje površine, profesionalna uporaba: Za te primere je potrebna uporaba kapljic. Kurativno  doziranje za večje površine: 100 ml pripravka na 100 l vode - 150 l vode/ha.

Priprava škropiva: Škropivo pripraviti po navodilu, za vsako škropljenje je potrebno pripraviti sveže škropivo.

Rok uporabe: 4 leta

MOŽNOSTI NAKUPA

Vse proizvode Cora agrohomeopathie lahko naročite direktno pri Majdi Ortan s.p.. preko e- maila: coraagro@gmail.com, gsm kontakt: 070 820 279. Pri naročilu navedite naročene izdelke št. kosov ter vaš točen poštni naslov! Dostava tako naročenih proizvodov je preko pošte, plačilo je po povzetju, stroške poštnine plača kupec.

Cenik s seznamom vseh proizvodov Cora agrohomeopathie, je na voljo tukaj.