Katero pakiranje proizvodov Cora agrohomeopathie® je pravo za vas in o priporočenem ciklusu škopljenj

By | 20 marca 2019

http://cora-agrohomeopathie.com/narocila/97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b - Katero pakiranje proizvodov Cora agrohomeopathie® je pravo za vas in o priporočenem ciklusu škopljenj

Na voljo so pakiranja : 50 ml, 100 ml, 500 ml, 1000 ml.

(1.) Katero pakiranje proizvodov Cora agrohomeopathie® je pravo za vas

in

(2.) O priporočenem ciklusu škopljenj:

1. Odgovor za vrtičkarje, za  ljubiteljske pridelovalce, za ljubiteljske sadjarje in vinogradnike, za manjše obdelovalne površine:

50ml proizvoda –zadošča za cca 17 l škropiva  z višjo dozo doziranja(močnejše škropivo) oz. za 50 l škropiva z nižjo dozo doziranja (milejše škropivo).

100ml proizvoda –zadošča za cca 34 l škropiva z višjo dozo doziranja(močnejše škropivo) za oz. za 100 l škropiva z nižjo dozo doziranja (milejše škropivo).

Nizka doza doziranja proizvoda – za milejše škropivo: za uporabo v ugodnih rastnih pogojih ( 1 ml proizvoda na 1 l vode za vrtičkarsko uporabo, 100 ml proizvoda na 200 l vode/ha za profesionalno uporabo v kmetijstvu in vrtnarstvu).

Višja doza  doziranja proizvoda – za močnejše škropivo: za uporabo v zahtevnejših in v zahtevnih rastnih pogojih ( 3 ml proizvoda na 1 vode za vrtičkarsko uporabo oz. 200 ml proizvoda na 200 l vode na ha).

1 ml proizvoda je 20 cca kapljic proizvoda.

Priporočen ciklus škropljenja: škropiti dva dni zaporedoma s še eno ponovitvijo čez 14 dni (skupaj 3 x).To je 1 ciklus škropljenja. Škropiti je potrebno tako intenzivno, da so rastline dobro orošene in da se po tleh pozna vlažna sled. Učinek delovanja traja 2-3 mesece. Po tem roku je potrebno ciklus škropljenja ponoviti, če želimo učinek delovanja podaljšati. Odvisno od primera in problema je, če boste take cikluse ponavljali večkrat med rastno sezono.

Višja doza doziranja proizvoda (močnejše škropivo), je priporočena vedno, kadar so razmere ugodne za razvoj rastlinskih bolezni in škodljivcev,  pa tudi  če so bili omenjeni problemi prisotni v prejšnji pridelovalni sezoni.

Ne veste, koliko proizvoda potrebujete za svoj vrt?

Potrebno količino proizvoda za vaš primer si izračunate preprosto:
1. Ocenite porabo škropiva na vaši ciljni površini. Če je ne znate oceniti, z navadno vodo poškropite svojo ciljno pridelaovalno opremo, škropljenje pa opravite z isto škropilno opremo, ki jo boste uporabljali za škropljenje z zadevnim škropivom.
2. Ker je doziranje 3 ml proizvoda na en liter vode, rezultat iz točke 1 pomnožite s 3.
3.Ker so za vsak posamezni škropilni ciklus predpisana 3 škropljenja (škropiti dva dni zaporedoma s še eno ponovitvijo čez teden do 14 dni, torej 3x), dobljeni rezultati iz točke 2 pomnožite s 3. Tako dobite potrebno količino proizvoda za izvedbo enega škropilnega ciklusa za vaš primer.
Pred težavami s škodljivci in boleznimi lahko škropilne cikluse v rastnih sezonah po potrebi večkrat ponavljamo / spremljamo pa rezultate na rastlinah,  pridelkih, pa seveda napovedi Kmetijsko Gozdarske zbornice, zlasti pa aktualne vremenske in klimatske pogoje. 

Rok uporabe proizvodov Cora agrohomeopathie je 3 leta!

Potrebujete nasvet pri izbiri ustreznega proizvoda  Za svetovanje lahko med delavniki pokličite na tel. št. 070 820 279, ali pišete na mail coraagro@gmail.com.

Svetovala vam bo ing. Majda Ortan, ki je razvila vse proizvode Cora agrohomeopathie®. Najboljši nasvet boste dobili iz prve roke!

Cenik proizvodovje na voljo tukaj

Naročila in nakupni pogoji – tukaj,vabljeni k naročilu!

Več o proizvodih Cora agrohomeopathie® – tukaj

Katalog proizvodov Cora agrohomeopathie® – tukaj.

Za ostale nasvete za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno ali za večinformacij  – pokličite me za nasvet in izvedeli boste, kako vam lahko pri tem odlično pomagajo proizvodi Cora agrohomeopathie! Pokličite tel. št. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie izberete dobro sonaravno rešitev!

97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b - Katero pakiranje proizvodov Cora agrohomeopathie® je pravo za vas in o priporočenem ciklusu škopljenj

2. Odgovor za kmete, za večje pridelovalne površine, kjer škropimo s traktorsko škropilnico, pršilnikom ali z nahrbtno motorno škropilnico:

500ml proizvoda –zadošča za cca 500 l škropiva z višjo dozo doziranja proizvoda (močnejše škropivo)  oz. 1000 l škropiva z nižjo dozo doziranja proizvoda (šibkejše škropivo).

1000ml proizvoda – zadošča za cca 1000 l škropiva z višjo dozo doziranja proizvoda (močnejše škropivo) oz. za 2000 l škropiva. z nižjo dozo doziranja (šibkejše škropivo).

Nizka doza doziranja proizvoda – za milejše škropivo: za uporabo v ugodnih rastnih pogojih ( 1 ml proizvoda na 1 l vode za vrtičkarsko uporabo, 100 ml proizvoda na 200 l vode/ha za profesionalno uporabo v kmetijstvu in vrtnarstvu).

Višja doza  doziranja proizvoda – za močnejše škropivo: za uporabo v zahtevnejših in v zahtevnih rastnih pogojih ( 3 ml proizvoda na 1 vode za vrtičkarsko uporabo oz. 200 ml proizvoda na 200 l vode na ha).

1 ml proizvoda je 20 cca kapljic proizvoda.

Priporočen ciklus škropljenja: škropiti dva dni zaporedoma s še eno ponovitvijo čez 14 dni (skupaj 3 x).To je 1 ciklus škropljenja. Škropiti je potrebno celotne krošnje dreves in tla pod njimi, tako intenzivno, da so rastline (krošnje dreves) dobro orošene in da se po tleh pozna vlažna sled. Učinek delovanja traja 2-3 mesece. Po tem roku je potrebno ciklus škropljenja ponoviti, če želimo učinek delovanja podaljšati. Odvisno od primera in problema je, če boste take cikluse ponavljali večkrat med rastno sezono.

Višja doza doziranja proizvoda (močnejše škropivo), je priporočena vedno, kadar so razmere ugodne za razvoj rastlinskih bolezni in škodljivcev,  pa tudi  če so bili omenjeni problemi prisotni v prejšnji pridelovalni sezoni.Pri pripravi škropiva in hrambi proizvoda, upoštevajte splošna navodila, ki so priložena proizvodom.
Priporočljivo je škropiti na dan, ki je po koledarju Marije Thun označen za dan za plod, tak način dodatno stimulira ciljne učinke

Potrebujete nasvet pri izbiri ustreznega proizvoda ali velikosti pakiranja za vaš primer? Za svetovanje lahko med delavniki pokličite na tel. št. 070 820 279, ali pišete na mail coraagro@gmail.com. Svetovala vam bo ing. Majda Ortan, ki je razvila vse proizvode Cora agrohomeopathie®. Najboljši nasvet boste dobili iz prve roke!

Cenik proizvodov je na voljo tukaj

Naročila in nakupni pogoji – tukaj,VABLJENI K NAROČILU!

Več o proizvodih Cora agrohomeopathie® – tukaj

Katalog proizvodov Cora agrohomeopathie® – tukaj.

Za ostale nasvete za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno ali za večinformacij  – pokličite me za nasvet in izvedeli boste, kako vam lahko pri tem odlično pomagajo proizvodi Cora agrohomeopathie®! Pokličite tel. št. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie® izberete dobro sonaravno rešitev!

4 ure po škropljenju naj ne dežuje, po tem pa dež učinkov škropljenja ne izpira več. Zadošča takšna intenziteta škropljenja, da so škropljene površine orošene (rastline in tla pod njimi).
Pri pripravi škropiva in hrambi proizvoda, upoštevajte splošna navodila, ki so priložena proizvodom.
Priporočljivo je škropiti na dan, ki je po koledarju Marije Thun označen za dan za plod, tak način dodatno stimulira ciljne učinke.

Nakupne možnosti in naročanje – tukaj. Vabljeni k naročilu!

Rate this post