Prodaja, naročila, cenik

Proizvodi Cora agrohomeopathie so naravni proizvodi za splošno uporabo, ne FFS-ji- to so proizvodi za krepitev vitalnosti rastlin, ki preko krepitve vitalnosti rastlin posredno vplivajo na odpornost rastlin (vitalnejše rastline so odpornejše na bolezni in škodljivce).

Naročila po e-mailu: coraagro@gmail.com

Vljudno prosimo, pri naročilu nam posredujte popolne in točne podatke: ime in priimek naročnika, naročnikov točen poštni naslov za dostavo, kontaktno tel. št. naročnika, vrsto naročenega proizvoda, želeno število kosov proizvoda in velikost pakiranja proizvoda.

Pogoji naročanja in nakupa ter način dostave, so na voljo TUKAJ.

Napotki za izbor pakiranja proizvoda, ki je primerno za vaš primer

Priporočamo  preventivno uporabo proizvodov. V ta namen, glede na razmere, priporočamo dve stopnji doziranja:

nizka doza doziranja proizvoda – za milejše škropivo: za uporabo v ugodnih rastnih pogojih ( 1 ml proizvoda na 1 l vode za vrtičkarsko uporabo, 100 ml proizvoda na 200 l vode/ha za profesionalno uporabo v kmetijstvu in vrtnarstvu);

višja doza doziranja proizvoda – za močnejše škropivo: za uporabo v zahtevnejših in v zahtevnih rastnih pogojih ( 3 ml proizvoda na 1 vode za vrtičkarsko uporabo oz. 200 ml proizvoda na 200 l vode na ha za profesionalno uporabo v kmetijstvu in vrtnarstvu).

Za obe vrsti doziranja je priporočen obvezen ciklus škropljenja: 2 dni zapored s še eno ponovitvijo čez 14 dni (skupaj 3x). Več o tem je na tej spletni strani pod gumbom “Pripravki”.

Seznam proizvodov Cora agrohomeopathie je v ceniku TUKAJ .

Na voljo so agrohomeopatski proizvodi v sledečih velikostih pakiranj:

50ml

100ml

500ml

1000ml

Katero pakiranje je ustrezno za vaše potrebe? Seznanite se s spodnjimi informacijami in izbira bo lahka!

-Pakiranja za vrtičkarje – ljubiteljska rastlinska pridelava oz. hobi program, za uporabo na manjših površinah, nanos oz. škropljenje  z nahrbtno ročno škropilnico

50ml proizvoda – zadošča za cca 17 l škropiva  z višjo dozo doziranja (močnejše škropivo) oz. za 50 l škropiva z nižjo dozo doziranja (milejše škropivo)

100ml proizvoda – zadošča za cca 34 l škropiva z višjo dozo doziranja (močnejše škropivo) za oz. za 100 l škropiva z nižjo dozo doziranja (milejše škropivo)

Opombe, ki jih je pri izbiri velikosti pakiranja dobro upoštevati:

nizka doza doziranja proizvoda – za milejše škropivo: za uporabo v ugodnih rastnih pogojih ( 1 ml proizvoda na 1 l vode za vrtičkarsko uporabo, 100 ml proizvoda na 200 l vode/ha za profesionalno uporabo v kmetijstvu in vrtnarstvu);

višja doza  doziranja proizvoda – za močnejše škropivo: za uporabo v zahtevnejših in v zahtevnih rastnih pogojih ( 3 ml proizvoda na 1 vode za vrtičkarsko uporabo oz. 200 ml proizvoda na 200 l vode na ha).

1 ml proizvoda je 20 cca kapljic proizvoda.

Priporočen ciklus škropljenja: škropiti dva dni zaporedoma s še eno ponovitvijo čez 14 dni (skupaj 3 x).To je 1 ciklus škropljenja. Škropiti je potrebno tako intenzivno, da so rastline dobro orošene in da se po tleh pozna vlažna sled. Učinek delovanja traja 2-3 mesece. Po tem roku je potrebno ciklus škropljenja ponoviti, če želimo učinek delovanja podaljšati. Odvisno od primera in problema je, če boste take cikluse ponavljali večkrat med rastno sezono.

Višja doza doziranja proizvoda (močnejše škropivo), je priporočena vedno, kadar so razmere ugodne za razvoj rastlinskih bolezni in škodljivcev,  pa tudi  če so bili omenjeni problemi prisotni v prejšnji pridelovalni sezoni.

Nižja doza doziranja proizvoda (šibkejše škropivo)  je priporočeno ob ugodnih pogojih pridelave, ki ne vzpodbujajo rastlinskih okužb oz. bolezni in prekomernega razvoja škodljivcev.
Informacije o lastnostih in prednostih proizvodov Cora agrohomepathie, so na voljo TUKAJ
Rok uporabe proizvodov je 3 leta).

2.

-Večja pakiranja za profesionalce,za uporabo na večjih površinah, nanos oz. škropljenje  z nahrbtno motorno škropilnico, s pršilnikom ali s traktorsko škropilnico

500ml proizvoda –zadošča za cca 500 l škropiva z višjo dozo doziranja proizvoda (močnejše škropivo)  oz. 1000 l škropiva z nižjo dozo doziranja proizvoda (šibkejše škropivo).

Opombe, ki jih je pri izbiri velikosti pakiranja dobro upoštevati:

Višja doza doziranja (močnejše škropivo):-100 ml proizvoda  na 100 l vode/ha;

Nižja doza doziranja (šibkejše škropivo):  100 ml proizvoda  na 200 l vode/ha.

Priporočen ciklus škropljenja: škropiti dva dni zaporedoma s še eno ponovitvijo čez 14 dni (skupaj 3 x).To je 1 ciklus škropljenja. Škropiti je potrebno tako intenzivno, da so rastline dobro orošene in da se po tleh pozna vlažna sled.Učinek delovanja traja 2-3 mesece. Po tem roku je potrebno ciklus škropljenja ponoviti, če želimo učinek delovanja podaljšati. Odvisno od primera in problema je, če boste take cikluse ponavljali večkrat med rastno sezono.

Višja doza doziranja proizvoda (močnejše škropivo), je priporočena vedno,  kadar so razmere ugodne za razvoj rastlinskih bolezni in škodljivcev ,  pa tudi če so bili omenjeni problemi prisotni v prejšnji pridelovalni sezoni.

Nižja doza doziranja proizvoda (šibkejše škropivo), je priporočena ob ugodnih pogojih pridelave, ki ne vzpodbujajo rastlinskih okužb oz. bolezni in prekomernega razvoja škodljivcev.
Informacije o lastnostih in prednostih proizvodov Cora agrohomepathie, so na voljo TUKAJ

Rok uporabe proizvodov je 3 leta).

1000ml proizvoda – zadošča za cca 1000 l škropiva z višjo dozo doziranja proizvoda (močnejše škropivo) oz. za 2000 l škropiva. z nižjo dozo doziranja (šibkejše škropivo).

(Opombe, ki jih je pri izbiri velikosti pakiranja dobro upoštevati:

,

Višja doza doziranja proizvoda  (močnejše škropivo), je priporočena vedno, kadar so razmere ugodne za razvoj rastlinskih bolezni in škodljivcev,  pa tudi če so bili omenjeni problemi prisotni v prejšnji pridelovalni sezoni.

Nižja doza doziranja je proizvoda (šibkejše škropivo) je priporočena ob ugodnih pogojih pridelave, ki ne vzpodbujajo rastlinskih okužb oz. bolezni in prekomernega razvoja škodljivcev.
višja doza doziranja (močnejše škropivo):100 ml na 100 l vode/ha; nižja doza doziranja(šibkejše škropivo) preventivno: 100 ml na 200 l vode/ha. Priporočen ciklus škropljenja: škropiti dva dni zaporedoma s še eno ponovitvijo čez 14 dni (skupaj 3 x).To je 1 ciklus škropljenja. Škropiti je potrebno tako intenzivno, da so rastline dobro orošene in da se po tleh pozna vlažna sled.   Učinek delovanja traja 2-3 mesece. Po tem roku je potrebno ciklus škropljenja ponoviti, če želimo učinek delovanja podaljšati. Odvisno od primera in problema je, če boste take cikluse ponavljali večkrat med rastno sezono.

Višja doza doziranja proizvoda(močnejše škropivo), je priporočena vedno, kadar so razmere ugodne za razvoj rastlinskih bolezni in škodljivcev,  pa tudi  če so bili omenjeni problemi prisotni v prejšnji pridelovalni sezoni.  Nižja doza doziranja proizvoda (šibkejše škropivo), je priporočena ob ugodnih pogojih pridelave, ki ne vzpodbujajo rastlinskih okužb oz. bolezni in prekomernega razvoja škodljivcev.
Informacije o lastnostih in prednostih proizvodov Cora agrohomepathie, so na voljo TUKAJ Rok uporabe proizvodov je 3 leta).

Cenik proizvodov CORA Agrohomeopathie 

 

Potrebujete nasvet pri izbiri ustreznega proizvoda ali velikosti pakiranja za vaš primer? Za svetovanje lahko med delavniki pokličite na tel. št. 070 820 279, ali pišete na mail coraagro@gmail.com. Svetovala vam bo ing. Majda Ortan, ki je razvila vse proizvode Cora agrohomeopathie. Najboljši nasvet boste dobili iz prve roke!

VABLJENI K NAROČILU!