Darila svetih noči in voščilo

Screen Shot 2016 12 23 at 07.49.38 - Darila svetih noči in voščilo

Predbožični čas, ko postavljamo jaslice, je tudi čas, ko se zazremo v svoje notranje jaslice in se posvetimo tudi svoji notranji družini. Da opolnomočimo svoje notranje ognjišče, da greje varno in nas polni s svojo močjo. Stik s sabo, hranljivo, ljubeče, sočutno in čutno. Starševstvo sebi in notranja nega, da je ljubeče nahranjen vsak notranji otrok, da je bogato nahranjena lastna ustvarjalna rodnost. Velikodušno, lahkotno spočetje novih kreacij in vdih moči, ki omogočajo njihovo rojstvo, varen razvoj in plodno življenje.

Zimski solsticij odpira vrata kozmičnemu darilu, ki nam to omogoča. Energije v odprtem portalu boginje Matere nas v tem času še posebej intenzivno podpirajo, da lahko kultiviramo svoj napredek na življenjskih področjih, ki jih postavljamo v osebne prioritete. V tem najintenzivnejšem času ciklusa zemeljskega vdiha, je odprt močan kozmični energijski portal, ki omogoča globoko regeneracijo, izcelitev vseh naših teles ter obnovo in zdravljenje naših sistemov. V obdobju dvanajstih svetih noči, ki se prične v noči od 24. na 25. december in se konča 6. januarja, dotekajo v zemeljsko atmosfero obilne moči meteoritskega železa, ki omogočajo lahkotnejše energijske prehode ter intenzivno zdravljenje na vseh nivojih. Vabim vas, sprejmite to kozmično darilo in se s temi procesi zavestno povežite.

Iz svoje polne čutne nahranjenosti lahko opolnomočeni delimo z drugimi tisto dobro, kar želimo deliti in dati.  Tako, da nas njihova radost v prejemanju radosti!

Sprejmite v svoje jaslice tudi moj blagoslov in hvaležnost za vaše sodelovanje in zvestobo.

Vam in vašim najdražjim želimo tople, ljubeče in mirne božične in novoletne praznike ter srečno v prihajajočem letu!
cora - Darila svetih noči in voščilo                                                            

Majda Ortan

Ing. Majda Ortan,s.p.
Ob Meži 30, 2391 Prevalje
GSM: 070 820 279
E-mail:
coraagro@gmail.com
www.cora-agrohomeopathie.com