Predstavitev direktorice podjetja

m 300x261 - Predstavitev direktorice podjetjaPredstavitev ustanoviteljice, lastnice in direktorice podjetja PH. AGROHOM.,
Ing. Majda Ortan, s.p.

Ustanoviteljica, 100% lastnica in direktorica podjetja sem Majda Ortan, po osnovni izobrazbi ing. kemijske tehnologije.

Svoja profesionalna znanja in delovne izkušnje sem cca 30 let intenzivno pridobivala kot:

  • profesorica kemije, laboratorijskih znanj in veščin ter tehničnih predmetov v srednješolskih izobraževalnih programih,
  • kot vodja kontrole kakovosti v tovarni akumulatorskih baterij,
  • kot predstavnica Vodstva za sisteme kakovosti in ravnanja z okoljem,
  • kot zunanja presojevalka sistemov kakovosti in ravnanja z okoljem, za kar sem se usposabljala in usposobila pri Bureau Veritas in delovala tudi kot vodilna presojevalka BVQI,
  • kot podjetniška svetovalka managementu majhnih in srednjih proizvodnih podjetij pri vzpostavljanju, vzdrževanju in izboljševanju sistemov kakovosti (ISO 9001,VDA, ISO TS 16949 ipd), sistemov ravnanja z okoljem (ISO 14001, EMAS, IPPC ipd),
  • kot coach in voditeljica podjetniških programov usposabljanja in izobraževanja na teme voditeljstvo, komuniciranje, prodajne veščine, sistemi nenehnih izboljšav, metode izboljšanja kakovosti izdelkov, storitev, odnosov.

Svoje profesionalno delovanje sem dopolnjevala z razvijanjem lastnih inovativnih, naprednih, trajnostnih energiziranih proizvodov za krepitev rastlin, s ciljem, da z njimi ljudem ponudim posamezne rešitve in celovite programe, z uporabo katerih lahko pri pridelavi rastlinske hrane ter pri vzdrževanju zelenih javnih površin, opustijo ali drastično zmanjšajo uporabo pesticidov in tehnologije zdravljenja rastlin.

Leta 2012 sem v svojem podjetju, kot zasebnica združila vse opisano. Tako v svojem podjetju odlične, inovativne, trajnostne, napredne, energizirane proizvode za krepitev in nego rastlin, dopolnjujem s profesionalnim, izkušenim vodenjem svojega podjetja in svojega posla.
V svojo ekipo sprejemam kompatibilne, sposobne, profesionalne in lojalne sodelavce in poslovne partnerje, ki so zavezani poslanstvu in vrednotam mojega podjetja in mojega posla.
Posel ima trend širjenja in rasti, ki cilja predvsem izven EU, na druge celine, kjer so naši odlični, napredni, kakovostni in okoljsko izjemno prijazni proizvodi potrebni in zaželeni.

Več informacij najdete v naši kratki Poslovni predstavitvi.

Če si iskreno želite, zmorete, če ste voljni, sposobni in zmožni zlasti na distribucijskem področju izven Slovenije dopolniti in/ali razširiti naš posel, vas vabim, da me kontaktirate s svojo poslovno ponudbo.

Majda Ortan, direktorica podjetja

Podpis Majda Ortan - Predstavitev direktorice podjetja

V juniju, 2018