Prodaja, naročila, cenik, ostali komercialni podatki

Proizvodi Cora agrohomeopathie® so naravni proizvodi, ki spadajo med proizvode za nego in krepitev rastlin, niso  FFS-ji – to so proizvodi za krepitev vitalnosti rastlin, ki preko krepitve vitalnosti rastlin posredno vplivajo na odpornost rastlin (vitalnejše rastline so odpornejše na bolezni in škodljivce). Proizvodi Cora agrohomeopathie® se obvezno uporabljajo ustrezno razredčeni z vodo, v obliki škropiv, ki si jih uporabniki pripravijo sami skladno s Splošnimi navodili za uporabo proizvodov Cora agrohomeopathie® , ki jih tudi prilagamo proizvodom. Priporočamo že njihovo preventivno uporabo (kot pravi znan rek: ” Bolje je preprečiti, kot zdraviti…”, vsekakor je najbolje, da se prepreči, da bi škoda sploh nastala). Ko nam naročnik odda naročilo (elektronsko, telefonsko, osebno), se samodejno razume, da je naročnik z navedbami tega odstavka seznanjem,  da se s tem strinja z namensko uporabo proizvoda, kot je deklarirana v vsebinah, v dokumentih, na naši spletni strani in da se strinja z aktualnimi komercialnimi pogoji, kot so navedeni na naši spletni strani. Aktualni Cenik je dostopen pod to povezavo!

3 INFORMACIJE ZA NAROCANJE PROIZVODOV www.cora agrohomeopathie.com  1 - Prodaja, naročila, cenik, ostali komercialni podatki

Naročila lahko kadarkoli oddate na zgornja email naslova.

Naročila lahko v nujnih primerih čez dan oddate po telefonu, na tel. št.: 070 820 279. Če se na klic ne odzovemo takoj, vas po navadi pokličem nazaj, ko je to mogoče.

POTREBNO JE, da nam pri naročilu posredujete popolne in točne podatke: ime in priimek naročnika, naročnikov točen poštni naslov za dostavo, kontaktno tel. št. naročnika, vrsto naročenega proizvoda, želeno število kosov proizvoda in velikost pakiranja proizvoda.

Pogoji naročanja in nakupa ter način dostave, so na voljo TUKAJ.

Napotki za izbor pakiranja proizvoda, ki je primerno za vaš primer, so na voljo pod povezavo  tukaj.

Priporočamo  že preventivno uporabo proizvodov. Zato, ker je najbolje, da zaradi rastlinskih bolezni škoda na posevkih in v nasadih sploh ne nastane.

KOMERCIALNI PODATKI IN NAROČANJE TER POGOJI NAKUPA:

Splošna navodila za uporabo proizvodov Cora agrohomeopathie®

Splošna specifikacijska lista za proizvode Cora agrohomeopathie®

Varnostni list za 43% etanol m/m,  ki je nosilni medij energiziranih rastlinsko mineralnih učinkovin naravnega izvora

Proizvajalčeva izjava o garanciji za proizvode Cora agrohomeopathie®

Klasifikacija proizvodov Cora agrohomeopathie® na slovenskem trgu,
zakonodaja in varnostne zahteve za proizvode Cora agrohomeopathie® v
Sloveniji

Dostava po pošti, plačilo po povzetju ali po predračunu, dodatni stroški za pošiljanje in dostavo:

Če naročnik plača po predračunu, mu ga pošljemo po emailu, ko nam posreduje VSE potrebne/zahtevane  naročilne podatke, ki morajo biti resnični in pravilni (navedite vrsto naročenih izdelkov,  velikost pakiranja, št. kosov, vaš točen poštni naslov in kontaktno tel št. – ki jo obvezno  zahtevamo za primer, če bi bilo potrebno obveščanje glede dostave! Zahtevkov z nepopolnimi oz. nepravilnimi podatki ne obravnavam in nanje praviloma ne odgovarjam. (*).

V primeru plačila po predračunu so proizvodi na poštni naslov kupca praviloma dostavljeni v najkasneje osmih delovnih dneh od prejema celotnega predplačila na TRR našega poslovnega subjekta (naša izdelava naročenih proizvodov in  dostava na Pošto v Slovenj Gradcu v petih delovnih dneh, poštna dostava naročniku  v 3 delovnih dneh).

Poštni stroški in stroški dostave iz lokacije proizvodnje na pošto Slovenj Gradec (povratni prevoz na relaciji Podgorje v Slovenj Gradcu-> Slovenj Geadec), stroški, pakiranja, stroški emabalaže, poštni stroški dostave, niso vračunani v cene proizvodov. Ko kupec oz, naročnik naroči / kupi proizvode Cora agrohomeopathie®, se samodejno razume, da se s tem strinja.

Ti dodatni stroški so:

  • Pri naročilu do dveh proizvodov Cora agrohomeopathie v pakiranju 50 ml ali 100 ml, proizvode pakiramo v zaščitno folijo in oblazinjeno kuverto, in je ta strošek, ki ga zaračunavamo dodatno na eno pakiranje : 5,58 €.
  • Pri naročilu večjih volumnov pakiranj ali več kot dveh 50 ml ali 100 ml proizvodov Cora agrohomeopathie®, proizvode pakiramo v zaščitno folijo in v škatlo, ter jih odpošljemo kot pakete in je ta zgoraj omenjen strošek, ki ga računamo na en paket : 10, 90€ (.
  • Proizvode odpremljamo na odpremno Pošto v Slovenj Gradec (prevoz na relaciji Šmiklavž/Graška Gora – Slovenj Gradec in nazaj), za kar zaračunamo povračilo v višini 10€.

Pošta Slovenije kupcem za plačilo po povzetju dodatno zaračunava storitev “vplačnina”, in sicer po Ceniku Pošte Sloveije.

Proizvodi Cora agrohomeopathie® so naprodaj na slovenskem tržišču. Namenjeni so uporabi v Republiki Sloveniji. Ko kupec oz, naročnik naroči / kupi proizvode Cora agrohomeopathie®, se samodejno razume, da se s tem strinja.

NAŠA DRUŽINSKA PODJETJA:

www.cora agrohomeopathie.com www.rotoja.si  - Prodaja, naročila, cenik, ostali komercialni podatki

(*): Dopolnitve te vsebine so na tej strani – na koncu besedila, v poglavju “Pridržane pravice ponudnika / proizvajalca / prodajalca”, v razdelkih “Pozor!” in “V zvezi z našo poslovno komunikacijo”.

Splošni pogoji 

KONTAKTI:

Ph. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Šmiklavž 26, 2381 Podgorje pri Slovenj Gradcu, Email: coraagro@gmail.com, tel.: 070 820 279, info@rotoja.si

Spletna stranEN web site,

www.rotoja.si

SVETOVALNA STORITEV

Potrebujete nasvet pri izbiri ustreznega proizvoda iz naše ponudbe ali velikosti pakiranja za vaš primer? Za tovrstno svetovanje lahko med delavniki pokličite na tel. št. 070 820 279, ali pišete na mail coraagro@gmail.com. Svetovala vam bo ing. Majda Ortan, ki je razvila vse proizvode Cora agrohomeopathie®. Najboljši nasvet boste dobili iz prve roke!

Skladno s pravili poslovnega subjekta  za svetovanje odgovarjamo le na mail sporočila, ki imajo pripisane resnične in popolne podatke pošiljatelja: ime, priimek, točen poštni naslov in kontaktno telefonsko številko.​ Hvala za razumevanje in upoštevanje.

VABLJENI K NAROČILU!

PRIDRŽANE (oz. zadržane) PRAVICE PONUDNIKA / PROIZVAJALCA / PRODAJALCA

POZOR!

V vednost vsem povpraševalcem in naročnikom:

1.OPOZORILO: Vsi proizvodi Cora agrohomeopathie® so prodani izključno pod naslednjim pogojem za kupca:                                     

PROIZVAJALEC: proizvodnja in prodaja: Ph. agrohom., Ing. Majda Ortan sp, Šmiklavž 26, Šmiklavž, 2380 Slovenj Gradec, Slovenia / EU, vse vrste proizvodov, ki jih pod blagovno znamko Cora agrohomeopathie® prodajam le končnim kupcem v Sloveniji, ki so hkrati končni uporabniki proizvodov Cora agrohomeopathie®. Prodajalec izrecno prepoveduje vsako nadaljnjo preprodajo oz. tudi vsako morebitno drugačno nadaljnje posredovanje proizvodov Cora agrohomeopathie® drugim fizičnim ali pravnim osebam! Ob naročilu / nakupu proizvodov se kupec avtomatsko strinja s tem določilom edinega proizvajalca proizvodov Cora agrohomeopathie® :  Ph. agrohom., Ing. Majda Ortan sp, Šmiklavž 26, Šmiklavž, 2380 Slovenj Gradec, Slovenia / EU!

2.  Proizvoda Cora agrohomeopathie X104 NaturSTOP-CONTRA Drosophila Suzukii (pa tudi vseh ostalih proizvodov Cora agrohomeopathie®) ne nudimo, ne prodajamo in ne dajemo za nobene namene poskusov, v katere predhodno ne privolimo oz. za katere predhodno ne damo pisnega soglasja. Ne pristajamo v nobene poskuse s proizvodi Cora agrohomeopathie®, o katerih vnaprej nismo pisno obveščeni, na katere vnaprej pisno ne pristanemo s pisnim soglasjem Majde Ortan, ing., izvršne direktorice podjetja.

3. Naročnik proizvodov Cora agrohomeopathie® se z naročilom proizvodov Cora agrohomeopathie®strinja z vsebino iz razdelkov 1 in 2 v zgornjem tekstu.

V zvezi z našo medsebojno poslovno komunikacijo:

Ko nas kontaktirate, z nami pričnete poslovno komunikacijo. Vaša povpraševanja, vprašanja, povratne informacije, lahko beležimo iz poslovnih razlogov. Vljudno zahtevano, da se v primeru kontaktiranja predstavite z vašimi resničnimi podatki – ime in priimek, v primeru emaila tudi vaša telefonska številka, da vam v primeru potrebe lahko vrnemo klic. To velja tako za naročila proizvodov, kot tudi za svetovanje v zvezi z uporabo proizvodov (lahko vam odgovorim telefonsko ali pisno), in tudi za vso ostalo poslovno komunikacijo.

Na anonimna vprašanja oz. na tel. klice oz. emaile brez zgoraj navedenih potrebnih pravilnih predstavitvenih podatkov ne odgovarjamo.

Na provokativne oz. neprimerne emaile ne odgovarjamo, enako velja za provokativna oz. neprimerna telefonska vprašanja, za nepopolna naročila z manjkajočimi ali napačnimi naročilnimi  podatki (ime in priimek naročnika, naročnikov točen poštni naslov za dostavo, kontaktno tel. št. naročnika, vrsto naročenega proizvoda, želeno število kosov proizvoda in velikost pakiranja proizvoda)  in za (poskuse) ponovitve naročil, ki jih je prodajalec predhodno že zavrnil in/ali pa jih zavrača zaradi nepravilnih ali nepopolnih podatkov naročnika, zaradi uporabe neustrezne oz. nepravilne terminologije v naročilu, zaradi razlogov varovanja poslovne skrivnosti prodajalca/proizvajalca, zaradi varstva pred poskusi nelojalne konkurence ali iz kakih drugih razlogov, ki jih ponudnik/ prodajalec/ proizvajalec po lastni presoji oceni kot morebitno škodljive za poslovne interese poslovnega subjekta PH. Agrohom., Ing. Majda Ortan, sp. Ob Meži 30, 2391 Prevalje.

Proizvajalec / ponudnik/ prodajalec proizvodov Cora agrohomeopathie®, si pridržuje pravico do občasnih sprememb vsebin svojih spletnih strani, ki jih izvede po lastni presoji in ne da bi o tem kakorkoli posebej obveščal naročnike, potencialne naročnike ali kupce.

Pod povezavo tukaj si v isto-imenskem poglavju lahko seznanite z ostalimi  pridržanimi pravicami proizvajalca / ponudnika/ prodajalca proizvodov Cora agrohomeopathie®.

HVALA ZA RAZUMEVANJE!

97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b - Prodaja, naročila, cenik, ostali komercialni podatki

KORISTNE POVEZAVE IN BLIŽNJICE

VABLJENI K NAROČILU!

VABLJENI K NAROČILU!

Ph. Natural Agrohom., Ing. Majda Ortan s.p., Šmiklavž 26, 2381 Podgorje pri Slovenj Gradcu

T: 070 820 279

E: coraagro@gmail.com

Spletna stran