Naravni Quantum Self love Program™

By | 13 februarja 2019

 

4 Slika2 - Naravni Quantum Self love Program™

Naravni Quantum Self love Programje del vsebine e knjige Tvoj energijski ščit in preporod (Preživetje informiranih), avtorice ing. Majde Ortan.

Z  rednim izvajanjem tega programa energijsko podpirate ter vibracijsko  naravne krepite energijsko ravnovesje svojega uma, možganov, miselnosti    ( mind-seta) in svojega celotnega bitja.

Vsebuje programe dnevnih aktivnosti za štirideset dnevno obdobje.  Sestoji se iz vsakodnevnega dnevnega enournega poslušanja  za ta dan določenih skladb, nočnega poslušanja frekvenc določenih starodavnih zvokov, ki so zlasti v zadnjih stotih letih zagrnjene v pozabo človeštva, omogočajo pa naravno frekvenčno usklajevanje z vibracijami, o katerih je skrivnostno pisal tudi Nikola Tesla. To so med drugim vibracije števil , na katerih temelji  delovanje Vesolja, planetov in vseh živih sistemov, zato jih imenujemo tudi Božanska števila (369, 528 in nekaterih drugih). Zvoke, ki so predpisani in dodani v program, poslušate med nočnim spanjem, jakost  pa lahko nastavite na dovolj tiho, toliko pač, da so vsaj rahlo slišni. Dodatek programu je vsakodnevno pitje »posebne« vode, ki si jo iz vodovodne vode za ta namen vsak dan za naslednji dan pripravite sami. Navodila so v tekstu navedene e knjige. Vsak dan vsaj trikrat dnevno uživate 5 kapljic naravnih esenc Super Quantum Žive vodne esence™, ki jih dodate v 2-3 dcl vode za pitje. Ta voda naj ima temperaturo hladne vodovodne vode izpod vodovodne pipe. 1 kos naravnih esenc Super Quantum Žive vodne esence™, je v velikosti pakiranja 100 ml, v paketu knjige Tvoj energijski ščit in preporod – Preživetje informiranih ter programa Naravni Qantum Self love Program™, ki je podan v tej knjigi. Lahko jih dodajate tudi mlačni vodi za kopanje.

Z naročilom pridobite vsebine, ki vam podajo ustrezno znanje in védenje, ki je redko dostopno, v tem času in v bližnji prihodnosti pa je nepogrešljivo.

Program z razdelanimi dnevnimi aktivnostmi z vsemi orodji in pripomočki, ki vas 40 dni vodi skozi proces energijske krepitve vašega energijskega polja in vašega naravnega energijskega ščita, ki je v teh časih izjemno dobra strategija lažjega življenja v obdobju zemeljske energijske evolucije, razvoja, njenega prehoda v v višji frekvenčni pas;

1 kos proizvoda Super Quantum Žive vodne esence™, v velikosti pakiranja 100 ml. Približno število kapljic v 100 ml proizvoda je 100 x 20 = 2000 kapljic, torej cca 2000 kapljic.

Vse o tem proizvodu Super Quantum Žive vodne esence™, najdete s klikom na povezavo tukaj. Super Quantum Žive vodne esence™, v telo preko vode vnašajo vibracije naravnega elektromagnetnega polja Zemlje in energijskih polj, ki inteligentno individualno – krepijo energijsko ravnovesje, življenjsko energijo, energijsko prilagodljivost in energijski ščit.

V 40 dneh izvajanja tega programa vam le-ta omogoča :

40 ur ciljnih aktivnosti  programa preko dnevnega poslušanja določenih skladb,

360 ur ciljnih aktivnosti programa preko poslušanja določenih tonov, ki jih poslušate ponoči, ko spite.

40 dnevno krepitev vašega individualnega energijskega polja in energijskega ščita z vnosom posebne vode s heksagonalno strukturo vodnih klastrov ter vodne raztopitve naravnih esenc super žive vode Super Quantum Žive vodne esence™, ki krepijo vašo življenjsko energijo in vzpostavljajo, obnavljajo, krepijo vaš naravni energijski ščit.

Ta program lahko opravite individualno, doma, ker je sestavljen tako, da vam to omogoča.

S tem prihranite denar, ki bi ga porabili za bivanje na neki lokaciji, kjer bi program skupaj izvajali 40 dni…., izveste, kar v tem in prihodnjem obdobju prav in potrebno vedeti o frekvencah, pozabljenih tonih in zvokih ter o vodi in energijski inteligenci svojih teles. Dobite navodila o tem, kako si pripravite vodo za uživanje, ki v vašem organizmu resnično zmore vstopati skozi celične membrane in dobite energijsko podporo energizirane, naravne, energijsko aktivirane super vode, ki  podpira krepitev vaše življenjske energije in odpornosti vašega energijskega ščita.

Vse našteto smo zapakirali v en produkt in ga poimenovali ROLOV, TRI AS:

Naravni Quantum Self love Program™ kupiš v sklopu nakupa produkta ROLOV, TRI AS.

Informacije za naročilo, cena, način plačila so v tekstu pod povezavo tukaj.

Kontakti za naročilo:

Email: coraagro@gmail.com

ali

tel.:  070 820 279.

Kontaktna oseba: Majda Ortan

VABLJENI K NAROČILU!

 

OPOZORILO:

Ta program ni nadomestilo za nobeno medicinsko zdravljenje in ni medicinska terapija! V primeru, da se medicinsko zdravite, upoštevajte navodila lečečega zdravnika.

Informacije so splošno izobraževalne narave in nimajo narave medicinskih nasvetov, ne svetujejo uporabe ali opustitve katerega-koli zdravila brez posveta z lečečim zdravnikom. Tukaj zapisane in na delavnicah, v mojih on-line programih in e novicah  ter na individualnih mentorskih programih posredovane informacije, so plod osebnih in pri profesionalnem delu pridobljenih  izkušenj avtorice. Vse (tukaj in na delavnicah ter na osebnih mentorskih programih), navedene informacije in pripomočke ter proizvode, bralci in slušatelj oz, koristniki i uporabljajo na lastno odgovornost. Nobeden od proizvodov oz, artiklov , vključenih v ta program oz. produkt ni zdravilo, ni farmacevtski proizvod in ne zamenjuje nobenih zdravil. 

 

Ortans Natural Quantum Powers - Naravni Quantum Self love Program™

Ortan’s Natural Quantum Powers

SelfEnergy strengthening

and

selfenergy shield

for

WHOLE BEING

Ph. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Slovenija

Email: coraagro@gmail.com

ali

tel.:  070 820 279

http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/the-best-life-in-quantum-powers/

Rate this post