CILJNO- BREZ POZEBE DANES IN JUTRI! Mi in Maharishi-jev efekt!

By | 15 aprila 2019

arte de la pared pintura al leo campo de - CILJNO- BREZ POZEBE DANES IN JUTRI! Mi in Maharishi-jev efekt!

CILJNO- BREZ POZEBE DANES IN JUTRI!

RABIMO TE, DA BO TAKO! RABIMO TVOJIH 15 minut in tebe v tem času povezanega s to namero in s to miselno sliko. PREBERI IN SODELUJ!

Nit estelada 1 - CILJNO- BREZ POZEBE DANES IN JUTRI! Mi in Maharishi-jev efekt!

Nit Estelada, vir: internet

 

KAJ SE ZGODI, KO SE NAENKRAT ZBERE NA TISOČE LJUDI – FIZIČNO ALI V SKUPNI NAMERI,  V SKUPINSKI MEDITACIJI?

97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b 3 - CILJNO- BREZ POZEBE DANES IN JUTRI! Mi in Maharishi-jev efekt!

Združiti svojo energijo, da astronomsko dvignejo vibracije drug drugega. Množica ljudi, ki vibrira v sozvočju, osredotočena na isto namero, LAHKO DOBESEDNO UPOGNE RESNIČNOST in JO TAKO SPREMENI (to je poznano kot »učinek Maharishi“).

DAJEM POBUDO IN VAS VABIM, DA SE NOCOJ OB 22 URI ZA 15 MINUT UMIRJENI OSREDOTOČATE NA NAMERO, DA SO VSI SLOVENSKI NASADI VARNI V TAKIH TEMPERATURAH, KI JIM NE POVZROČAJO ZMRZALI IN DA TO VELJA ZA NOCOJ, JUTRI ZJUTRAJ, JUTRI ZVEČER IN PODJUTRIŠNJEM ZJUTRAJ. V mislih imejte le to in predstavo oz. miselno sliko zdravih nasadov v razmerah brez zmrzali, torej v prijaznih temperaturah recimo na 5 stopinj Celzija in višje.

POVABITE ŠE DRUGE, DA NAS BO ČIMVEČ. KAKO? TAKO DA DELITE TO OBVESTILO!!! ČIMPREJ oz TAKOJ IN ČIMBOLJ!

NAREDIMO TO ZASE, ZA NAŠO DOMAČO HRANO, KER SE NAM Z NJO GODI BOLJE IN ZA NAŠE KMETE IN VRTIČKARJE, KI NAM JO PRIDELUJEMO.

Nizza moderna dipinti di van gogh campo di grano con reaper e sole decorazione pittura a.jpg 640x640 - CILJNO- BREZ POZEBE DANES IN JUTRI! Mi in Maharishi-jev efekt!

 

DELITE TO SPOROČILO!

PH. Agrohom. Majda Ortan s.p. logo 3 - CILJNO- BREZ POZEBE DANES IN JUTRI! Mi in Maharishi-jev efekt!Cora agrohomeopathie®: 
 Naši odlični nasveti in naravne, napredne, učinkovite REŠITVE, ki pridejo še kako prav vrtičkarjem, kmetom in vrtnarjem:  http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/aktualne-novice-clanki/
NOVO: http://cora-
agrohomeopathie.com/blog/category
/
corin-tedenski-
opomnik-za-zeleno-nego-za-
sadno-drevje-za-vrtnine-za-okrasne-rastline/
Ortans Natural Quantum Powers 2 - CILJNO- BREZ POZEBE DANES IN JUTRI! Mi in Maharishi-jev efekt!Ortan’s Natural Quantum Powers ™ : Novice, informacije, rešitve: Zemljina elektromagnetna evolucija in krepitev naše energijske prilagodljivost nanjo: http://cora-
agrohomeopathie.com/blog/
category/the-best-life-in-quantum-powers/owers/
5/5 - (36 votes)