Naravni STOP – vsem vrstam hišnih in hlevskih muh

By | 24 junija 2019
Slika1 1 - Naravni STOP - vsem vrstam hišnih in hlevskih muh
Naj vam tečne in nevarne muhe ne pokvarijo poletnih radosti!

Vročina, sopara in … muhe. Debele, nagnusne in predvsem – tečne. Brenčijo, pikajo, prenašajo bolezni, s svojimi iztrebki mažejo šipe in stene…. Sedejo na vaš vabljiv krožnik najljubših jedi in vas spravijo ob tek. Tako tek mine tudi ostale pri mizi…..

Če bivate v bližini hlevov, je ta izziv toliko večji…..

60491331 - Naravni STOP - vsem vrstam hišnih in hlevskih muh

Kakorkoli, to se vam splača izvedeti:

Že leta so od takrat, ko smo v hlev takratne kolegice povabili skupinico kmetijskih svetovalcev, da se prepričajo, kako je v hlevu brez muh. Ne, nismo uporabljali kemije, ampak naravne, energizirane, homeodinamične proizvod Cora agrohomeopathie D6 NaturSTOP – CONTRA muhe. Po navodilih smo pripravili pršilo (predpisano redčenje proizvoda z vodo in predpisana aktivacija proizvoda v vodi s pretresanjem na predpisan način). Napršili smo stene, še posebej okoli vratnih in okenskih odprtin in to ponovili, kot je predpisano (2 dni zaporedoma s še eno ponovitvijo čez 14 dni). Pršenje na stene velikega hleva smo dosegli z zamegljevanjem prostora z nahrbtno motorno škropilnico. Muhe so izletele iz hleva in vanj niso več silile. Kako to? Zelene površine okoli hleva so opravile delo -kajti omenjen proizvod jih je vzpodbudil, da opravijo svoje delo čistilcev zraka (amoniaka, ogljikovega dioksida itd.). Ti plini namreč privabljajo muhe. Kako je šlo brez, da bi pršili rastline? Napršili smo stene v prostoru, kjer nas motijo muhe. Energiziran učinek naravnega proizvoda se je v steno absorbiral in iz nje seval v okolico, dosegel rastline in dosegel ciljni učinek. Po 1 ciklusu škropljenja traja pri zmernih temperaturah cca 2 meseca, pri višjih temperaturah od 27 ° Celzija, lahko tudi nekoliko manj. Več kot toliko povprečnih potrošnikov niti ne zanima. Cilj je dosežen – znebili smo se muh na naraven način.

images 4 - Naravni STOP - vsem vrstam hišnih in hlevskih muh
house flies control service 500x500 - Naravni STOP - vsem vrstam hišnih in hlevskih muh
NARAVNI STOP za HIŠNE IN HLEVSKE MUHE:
proizvod Cora agrohomeopathie D6 NaturSTOP – CONTRA muhe

Ker je proizvod Cora agrohomeopathie D6 NaturSTOP – CONTRA muhe naraven proizvod, brez vsake karence in je dovoljen tudi v ekološki reji, so ga poleg rabe v hlevih, nekateri začeli uporabljati tudi v objektih – najprej v kmečkih turizmih in potem tudi širše – v bivalnih objektih, počitniških nastanitvah, v skladiščih, poslovnih prostorih itd. Z uspehom. Če gre za manjše objekte oz bivalne objekte, lahko za fino napršitev sten uporabite čisto pršilko za rože, kjer škropilne šobe nastavite na najfinejše pršenje/meglenje. Ko se megla pršila na steni posuši, ne pušča madežev.

Če vam je do tega, da vas poleti ne živcirajo nadležne muhe, je zdaj skrajni čas za vaše naročilo proizvoda Cora agrohomeopathie D6 NaturSTOP – CONTRA muhe.

Doziranje in način škropljenja: Za uporabo v objektih, v prostorih: Priporočamo preventivno uporabo proizvodov. V ta namen, glede na aktualne razmere, priporočamo dve stopnji oz. vrsti doziranja. Izberite tisto, ki ustreza vaši konkretni situaciji:
-nizka doza proizvoda – za milejše pršilo: za uporabo v ugodnih pogojih ki ne vzpodbujajo pretirane namnožitve škodljivcev-muh, za uporabo na manjših površinah, ZA UPORABO V NEPROFESIONALNE NAMENE ( 1 ml proizvoda (to je cca 20 kapljic proizvoda) na 1 l
vode za uporabo v neprofesionalne namene za manjše površine, 100 ml proizvoda na 200 l vode za profesionalno uporabo v kmetijstvu );
višja doza proizvoda – za močnejše pršilo: za uporabo v zahtevnejših pogojih- ki nudijo ugodnejše pogoje za prenamnožitve škodljivcev- muh, zlasti poleti, v primeru bližine močnejših virov organskega razkroja IN PRI PROFESIONALNI KMETIJSKI
UPORABI ( 3 ml proizvoda (to je cca 60 kapljic proizvoda) na 1 vode za manjše površine oz. 100 ml proizvoda na 100 l vode za zelo velike površine).
Za obe vrsti doziranja je priporočen obvezen ciklus pršenja: pršenje opravite 2 dni zapored s še eno ponovitvijo čez 14 dni (skupaj 3x). To je en ciklus škropljenja, učinki so nekoliko dolgoročnejši, tudi do 2 – 3 mesece. Na dolžino trajanja teh učinkov lahko nekoliko vpliva temperatura – v vročini so lahko ti učinki tudi krajši.

Priprava pršila: Za pripravo pršila je potrebna ustrezna – enostavna aktivacija proizvoda v vodi, postopek je opisan v Splošnih navodilih za uporabo proizvodov Cora agrohomeopathie®, ki jih prilagamo proizvodom, objavljena so tudi na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com. Ta navodila je potrebno upoštevati.

Način izvedbe pršenja: Če gre za manjše objekte oz bivalne objekte, lahko za fino napršitev sten uporabite čisto pršilko za rože, kjer škropilne šobe nastavite na najfinejše pršenje/meglenje. Ko se megla pršila na steni posuši, ne pušča madežev. V primeru velikih objektov, pa se je praktično izkazalo meglenje/zamegljevanje takih objektov z uporabo nahrbtne motorne škropilnice. Zamegljevanje opravimo v praznih prostorih.

Katero pakiranje proizvodov Cora agrohomeopathie® je pravo za vas: splošni odgovor je pod to povezavo. Glede izvedba cikla škropljenj pa prosim upoštevajte zgornji zapis.

Več informacij: Katalog proizvodov Cora agrohomeopathie®, na straneh 156 -163  pod to povezavo. (Naj vas ne moti, da je ta dokument trenutno v prenovi).

VABLJENI K NAROČILU!

Komercialni podatki in naročanje:

Cenik proizvodov
Naročila, pogoji nakupa
Katalog proizvodov
Brez karence
Dovoljeno v eko pridelavi

Splošna specifikacijska lista za proizvode Cora agrohomeopathie®

Varnostni list za 43% etanol m/m,  ki je nosilni medij energiziranih rastlinsko mineralnih učinkovin naravnega izvora

Proizvajalčeva izjava o garanciji za proizvode Cora agrohomeopathie®


Splošni pogoji 

KONTAKTI:

Ph. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Email: coraagro@gmail.com, tel.: 070 820 279, www.cora-agrohomeopathie.comEN web site

VABLJENI K NAROČILU!

97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b 4 - Naravni STOP - vsem vrstam hišnih in hlevskih muh

POVEZANE TEME: 

VABLJENI K NAROČILU!

Za ostale nasvete za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno ali za več informacij  – pokličite me za nasvet in izvedeli boste, kako vam lahko pri tem odlično pomagajo proizvodi Cora agrohomeopathie®! Pokličite tel. št. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com

S proizvodi Cora agrohomeopathie® izberete dobro sonaravno rešitev!

DELITE TO SPOROČILO!

PH. Agrohom. Majda Ortan s.p. logo 3 - Naravni STOP - vsem vrstam hišnih in hlevskih muh

Cora agrohomeopathie®: 
 Naši odlični nasveti in naravne, napredne, učinkovite REŠITVE, ki pridejo še kako prav vrtičkarjem, kmetom in vrtnarjem:
  http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/aktualne-novice-clanki/
NOVO: http://cora-
agrohomeopathie.com/blog/category
/
corin-tedenski-
opomnik-za-zeleno-nego-za-
sadno-drevje-za-vrtnine-za-okrasne-rastline/
Ortans Natural Quantum Powers 2 - Naravni STOP - vsem vrstam hišnih in hlevskih muh

Ortan’s Natural Quantum Powers ™ : Novice, informacije, rešitve: Zemljina elektromagnetna evolucija in krepitev naše energijske prilagodljivost nanjo: http://cora-
agrohomeopathie.com/blog/
category/the-best-life-in-quantum-powers/owers/
5/5 - (45 votes)