VOLUHARJI, STOP! Naravno, s škropivom iz naravnega agrohomeodinamičnega proizvoda POPOLNOMA BREZ KARENCE, ki je DOVOLJEN TUDI V EKOLOŠKI PRIDELAVI! Pa še 100% slovenski proizvod je!

By | 24 septembra 2020
NARAVNI STOP VOLUHARJEM CORA agrohomeopathie X39 NaturSTOP voluhar www.cora agrohomeopathie.com Aktualne novice in članki - VOLUHARJI, STOP!    Naravno, s škropivom iz naravnega agrohomeodinamičnega proizvoda POPOLNOMA BREZ KARENCE, ki je DOVOLJEN TUDI V EKOLOŠKI PRIDELAVI! Pa še 100% slovenski proizvod je!
Ste tudi vi verjeli, da se jesen čas, ko dajo škodljivci mir na vrtovih, poljih, v sadovnjakih, vinogradih, na travnikih! RESNICA JE OBRATNA – številni škodljivci se jeseni zelo intenzivno parijo in številni v zimah, kot so zadnja leta, uspešno prezimijo! Med takšne škodljivce pri nas zagotovo spadajo VOLUHARJI, RDEČI in drugi ŠKODLJIVI POLŽI, STRUNE, MIŠI ter PODGANE, … Pod zemljo, v tleh jih seveda ne vidimo, kar pa ne pomeni, da jih ni in da nam ni treba nič storiti… Spomladi pa je jok in stok in škripanje z zobmi…

VOLUHARJI, STOP! Naravno, s škropivom iz naravnega agrohomeodinamičnega proizvoda POPOLNOMA BREZ KARENCE, ki je DOVOLJEN TUDI V EKOLOŠKI PRIDELAVI, KI JE NA SLOVENSKEM TRGU USPEŠNO PRISOTEN ŽE 8 LET! Pa še 100% slovenski proizvod je!

images - VOLUHARJI, STOP!    Naravno, s škropivom iz naravnega agrohomeodinamičnega proizvoda POPOLNOMA BREZ KARENCE, ki je DOVOLJEN TUDI V EKOLOŠKI PRIDELAVI! Pa še 100% slovenski proizvod je!
Ga poznate? Bi radi o velikem voluharju izvedeli VEČ , tukaj so pod to povezavo zgoščene informacije.

Bi radi preprečili probleme, ki jih povzroča na vrtovih, poljih, v sadovnjakih? Tudi pri jesenskem sajenju ozimnih vrtnin, čebulnic, trajnic, sadnih dreves?

Bi radi to storili sonaravno, brez negativnih vplivov na okolje, s škropivom iz naravnega homeodinamičnega energiziranega proizvoda BREZ KARENCE, ki je DOVOLJEN TUDI V EKOLOŠKI PRIDELAVI in je na slovenskem trgu v osmih letih dosegel številne dobre, pozitivne pridelovalne prakse pri uporabnikih? V JESENI, TUDI ZDAJŠNJI ČAS JE ZAGOTOVO DOBER TERMIN ZA TO.

Slika1 - VOLUHARJI, STOP!    Naravno, s škropivom iz naravnega agrohomeodinamičnega proizvoda POPOLNOMA BREZ KARENCE, ki je DOVOLJEN TUDI V EKOLOŠKI PRIDELAVI! Pa še 100% slovenski proizvod je!

VABLJENI, DA DO INFORMACIJ IN VSEBIN DOSTOPATE S KLIKOM NA SPODNJE NASLOVE:

PODATKI O PROIZVODU, DOZIRANJE in PRIPRAVA ŠKROPIVA, NAČIN UPORABE, ŠKROPILNI CIKLUS

CENIK PROIZVODOV


KAKO NAROČITI PROIZVOD – Naročila, pogoji nakupa

image 4 - VOLUHARJI, STOP!    Naravno, s škropivom iz naravnega agrohomeodinamičnega proizvoda POPOLNOMA BREZ KARENCE, ki je DOVOLJEN TUDI V EKOLOŠKI PRIDELAVI! Pa še 100% slovenski proizvod je!

KAKO IZBRATI USTREZNO PAKIRANJE ZA VAŠ PRIMER

PROIZVOD JE DOVOLJEN ZA UPORABO V EKO PRIDELAVI in je popolnoma BREZ KARENCE ( pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju!

Katalog proizvodov (naj vas ne moti, da je v prenovi)
Brez karence (vaši pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju)
Dovoljeno v eko pridelavi

Splošna navodila za uporabo proizvodov Cora agrohomeopathie®

Splošna specifikacijska lista za proizvode Cora agrohomeopathie®

Varnostni list za 43% etanol m/m,  ki je nosilni medij energiziranih rastlinsko mineralnih učinkovin naravnega izvora

Proizvajalčeva izjava o garanciji
Splošni pogoji 

Proizvod Cora agrohomeopathie X39 NaturSTOP-CONTRA voluhar je na voljo le v lastni prodaji proizvajalca (prodaja po pošti) in v spletni prodaji našega eksluzivnega prodajnega zastopnika.! Standardna ponudba za fizične osebe: Prodaja po pošti (Pošta Slovenije), plačilo po povzetju ali po predračunu, poštne stroške dodatno plača kupec in niso vračunanih v cenah proizvodov, ki so objavljene v našem ceniku! Standardna ponudba za podjetja/ za pravne osebe: plačilo po predračunu! Cena iz cenika je fco proizvajalec/prodajalec in vsebuje 22% DDV. Za morebiti želene izven – standardne pogoje nakupa se s kupci na njihovo pobudo v okviru svojih možnosti individualno pisno dogovorimo preko emaila: coraagro@gmailcom.

VABLJENI K NAROČILU!

KONTAKTI:

Ph. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Email: coraagro@gmail.com, tel.: 070 820 279

logotipi izdelki proizvodi - VOLUHARJI, STOP!    Naravno, s škropivom iz naravnega agrohomeodinamičnega proizvoda POPOLNOMA BREZ KARENCE, ki je DOVOLJEN TUDI V EKOLOŠKI PRIDELAVI! Pa še 100% slovenski proizvod je!
Majda Ortan, ing. Izvršna direktorica in lastnica podjetja
PH. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje,
Tel.: 070 820 279,
www.cora-agrohomeopathie.com
f241c413 acbe 46d0 960b 861f1fa0972b - VOLUHARJI, STOP!    Naravno, s škropivom iz naravnega agrohomeodinamičnega proizvoda POPOLNOMA BREZ KARENCE, ki je DOVOLJEN TUDI V EKOLOŠKI PRIDELAVI! Pa še 100% slovenski proizvod je!
4.8/5 - (118 votes)