Naravni STOP ZA LUBADARJE na okrasnih smrekah v vrtovih, parkih, živih mejah…

By | 2 septembra 2021

Smrekova živa meja je lahko edinstvena dekoracija in zaščita našega vrta. Čeprav je smreka v naravi veliko drevo, jo za živo mejo sadimo v vrsto. Dobro prenaša rezanje in to ji omogoča, da tvori živo mejo. 

Z živimi mejami pa je v zadnjih letih kopica težav. Propadajo, kot za stavo in namesto zelene stene nas pogosto-krat zgrozijo pogledi na parcele, obdane s suhimi, propadlimi ostanki včasih lepega, poživljajočega in koristnega zelenila. Smrekove žive meje in okrasne smreke propadajo zaradi smrekovega lubadarja, podlubnika, ki dobesedno spravi na tla tudi 20 m in več visoka smrekova drevesa.

Cora agrohomeopathie X35 NaturSTOP lubadar na okrasnih smrekah www.cora agrohomeopathie.com AKTUALNE NOVICE IN ČLANKI - Naravni STOP ZA LUBADARJE na okrasnih smrekah v vrtovih, parkih, živih mejah...
INFORMACIJE O NARAVNEM, 100% slovenskem PROIZVODU 
Cora agrohomeopathie X35 NatuSTOP lubadar na okrasnih smrekah, so vam na voljo pod to povezavo.

Podlubnikov oz. lubadarjev je preko 90 vrst, a največ škode napravi osmerozobi ali veliki smrekov lubadar. Poznavanje njegovih prehrambenih navad in pa razvojnega ciklusa je osnova za racionalno ukrepanje pri zmanjševanju populacije. Vsi življenjski procesi so odvisni od temperature, vlage, dostopnosti hrane, stanja naravnih sovražnikov. Tudi na okrasnih smrekah v parkih, vrtovih, živih mejah, so lubadarji pogost vzrok za njihov propad, biologija lubadarjev oz. podlubnikov, pa je na okrasnih vrtovih, parkih, živih mejah, seveda enaka kot v gozdovih. Le da na okrasnih površinah zaradi pogoste uporabe fitofarmacevtskih sredstev, naravni škodljivci lubadarjev pogosto niso prisotni. Zlasti energijsko neravnovesje se odraža tudi v oslabelih rastlinah, oslabele smreke pa so odlična vaba za začetek razvojnega kroga lubadarjev / podlubnikov. Več informacij o osmerozobem oz. velikem smrekovem lubadarju / podlubniku, najdete pod to povezavo. Dobro jih je prebrati in poznati, kajti vse več lastnikov živih mej se bori s težavami za njihovo preživetje.

Cora agrohomeopathie X35 NaturSTOP lubadar na okrasnih smrekah www.cora agrohomeopathie.com AKTUALNE NOVICE in ČLANKI - Naravni STOP ZA LUBADARJE na okrasnih smrekah v vrtovih, parkih, živih mejah...

INFORMACIJE ZA NAROČANJE PROIZVODA:

INFORMACIJE O NARAVNEM, 100% slovenskem PROIZVODU Cora agrohomeopathie X35 NatuSTOP lubadar na okrasnih smrekah, so vam na voljo pod to povezavo.

Informacije o razpoložljivi VELIKOSTI PAKIRANJ in pomoč za izbor ustrezne velikosti pakiranja proizvoda za vaš primer – so vam na voljo pod to povezavo.

CENE  informacije o cenah proizvodaCora agrohomeopathie X35 – NaturSTOP lubadar na okrasnih smrekah ), so vam na voljo pod to povezavo.

Naročila, pogoji nakupa

Brez karence (vaši pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju)

Rok trajanja proizvoda je 3 leta (ob upoštevanju Splošnih navodil).

Splošna specifikacijska lista za proizvode Cora agrohomeopathie®

Varnostni list za 43% etanol m/m,  ki je nosilni medij energiziranih rastlinsko mineralnih učinkovin naravnega izvora
Splošni pogoji 

Proizvajalčeva izjava o garanciji za proizvode Cora agrohomeopathie®

PROIZVOD LAHKO KUPITE LE Z NAROČILOM PRI NAS! ORGANIZIRANO IMAMO PRODAJO PO POŠTI s plačilom po povzetju!

POD TO POVEZAVO – KAKO NAROČITI PROIZVOD in pogoji naročanja in dobave

VABLJENI K NAROČILU!

VRTNARIŠ ALI KMETUJEŠ TAKO DA TI JE MAR ZDRAVJE LJUDI IN OKOLJA www.cora agrohomeopathie.com  1 - Naravni STOP ZA LUBADARJE na okrasnih smrekah v vrtovih, parkih, živih mejah...

KORISTNE POVEZAVE IN BLIŽNJICE:
Splošni aktualni VODNIK ZA ENOSTAVNO IZBIRO PROIZVODOV Cora agrohomeopathie® za Corino zeleno nego – od spomladi do jeseni– v njem najdete večino rešitev za rastline in tla – za vrtnarjenje, za kmetijstvo, zelenjadarstvo, jagodičarstvo, sadjarstvo, vinogradništvo, poljedelstvo, pa tudi za okrasne rastline. Za ljubiteljsko uporabo IN ZA PROFESIONALNO UPORABO v KMETIJSTVU IN VRTNARSTVU.
Celoviti pridelovalni programi s proizvodi Cora agrohomeopathie® (izberete in naročite, kar potrebujete); primerni so za kmete (zelenjadarstvo, poljščine, sadjarstvo, vinogradništvo, vrtičkarje in vrtnarje)
Nekaj izpostavljenih izkušenj uporabnikov: kmetijstvo, hortikultura
Referenčna objava KGZS (Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije), v njihovi spletni reviji Zelena dežela
Slovenska spletna stran,
Aktualne novice in članki,
Angleška spletna stran
(vsebine na SI in EN spletni strani so različne),
Facebook,
LinkedIn,
O ozadju sprememb, ki nam narekujejo tudi drugačno pridelavo hrane,
Our e – Library
O NEKATRIH NAŠIH MEDNARODNIH USPEHIH V NEKATERIH MEDNARODNIH PROJEKTIH
Corine e-novice (nanje se naročiš, ko izpolniš prijavno okence na spletni straniPrijavno okence je v desnem stolpcu!

image 1 - Naravni STOP ZA LUBADARJE na okrasnih smrekah v vrtovih, parkih, živih mejah...

Ph. agrohom., ing. Majda Ortan, sp, Šmiklavž 26, Šmiklavž, 2380 Slovenj Gradec,
Slovenija / EU
Tel.: 070 820 279, tujina/abroad: 0386 (0)70 820 279
Email: coraagro@gmail.com
www.cora-agrohomeopathie.com
Rate this post