O podjetju

Kontaktni podatki

Ph. Agrohom., Ing. Majda Ortan s.p.

Šmiklavž 26, Šmiklavž,
2381 Podgorje pri Slovenj Gradcu, Slovenija, EU

Mobil: 00386 (0)70 820 279

e-mail: coraagro@ortan.si, coraagro@gmail.com

NAZIV PODJETJA
Ph. Natural Agrohom., Agro-homeodinamika, agro-homeo-naturopatija,
agrohomeopatija, razvoj, proizvodnja, prodaja
Ing. Majda Ortan, s.p.
POSLOVNA ENOTA
(razvoj, nabava za lastno proizvodnjo, trženje in internetna prodaja po pošti, proizvodnja, pakiranje, odprema ter vsi pomožni procesi)
2391 Ravne na Koroškem
DELOVNI ČAS – dosegljivost za telefonsko komunikacijo s strankami:
Med delovniki: od 9 – 13 ure ter od 16 – 18 ure. Če se ne oglasimo, vas bomo poklicali nazaj, ko bo to mogoče!
Ob vikendih in med prazniki: tel. komunikacijo z nami uporabite samo za res nujne primere! Vedno pa nam lahko pišete na email: coraagro@gmail.com
PODROČJE DELOVANJA:
Agro-homeodinamika, agro-homeo-naturopatija,
agrohomeopatija, razvoj, proizvodnja, prodaja
1. PROIZVODI Cora agrohomeopathie ™: Lastno razviti, trajnostni, aktualno novodobni, naravni, energizirani – homeodinamični proizvodi za krepitev lastne vitalnosti rastlin in preko le-te tudi krepitev lastne odpornosti rastlin na bolezni, škodljivce, rastlinski stres (biotični in abiotični stres); krepitev energijskega ravnovesja rastlin in njihovih ekosistemov. Krepitev naravne plodnosti tal. Holistična obravnava ekosistemov in Naravnega Reda – Narave.
2. PROIZVODI VIVA VITALIS ™: Naravni, energizirani bio-homeodinamični proizvodi za bio-homeo-remediacijo tal, onesnaženih s težkimi kovinami (Pb, Cd, Zn, Cu). Proizvod: koncentrat za ustrezno redčenje vodo pripravo škropiva, ki se nanaša na tla skladno z navodili proizvajalce.
Razvoj, proizvodnja, marketing, prodaja, svetovanje v zvezi z našimi proizvodi, izobraževanje in usposabljanje, širjenje informacij in izpostavljenih dobrih praks.
I. PROIZVODI – NAŠI IZDELKI
  • Naše sonaravne, napredne, odlične, energizirane, 100% slovenske proizvode prepoznate pod imenom Cora agrohomeopathie®. So brez aktivnih snovi, brez karence, pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju, 61 jih je dovoljenih tudi v ekološki pridelavi. V fazi proizvodnega procesa SO TUDI BREZ OGLJIČNEGA ODTISA.Z obsežnim programom specialnih sonaravnih energiziranih proizvodov Cora agrohomeopathie®, nudimo večino rešitev pred problemi s škodljivci in boleznimi v kmetijstvu, vrtičkarstvu in vrtnarstvu. Več informacij: slovenska spletna stran, angleška spletna stran, ppt predstavitev
  • SPSC Ambasador
II. PROIZVODI – NAŠE STORITVE
II.1
  • Izobražujemo in telefonsko svetujemo v zvezi z uporabo naših proizvodov Cora agrohomeopathie®.
  • Po predhodnem dogovoru v tem kontekstu nudimo plačljiva izobraževanja – delavnice in seminarje za zainteresirane zaključene skupine. Nudimo tudi izobraževanje v naši akademiji                       SAE ENQP ACADEMY TM
    Za realizacijo skupinskega izobraževanja za zaključene skupine (potrebno št. udeležencev od minimalno 30 do maksimalno 100), se za termine udeležbe z naročnikom dogovorimo ob naročilu. Za realizacijo izobraževanja za individualne naročnike velja, da razpišemo izvedbene termine oz. z izvedbo izobraževalnih modulov začnemo, ko je prijavljenih minimalno 50 udeležencev. O tem udeležence seznamo ob povpraševanju oz. ob prijavi. Prosim upoštevajte, da termine izvedbe programa akademije in modulov na naši spletni strani obnavljamo le obdobno, ponavadi ob zbiranju novih individualnih prijav udeležencev v program. Pridržujemo si pravico do spremembe terminov izobraževalnih modulov; v takem primeru udeležence o tem obvestimo.

II.2

  • SPSC AMBASADOR

II.3

  • Individualni Quantum Coaching programi (*), za posameznike, podjetja, inštitucije, vodilno in vodstveno osebje v podjetjih in inštitucijah, podjetnike in tiste, ki izberejo svoj razvoj v višjo, uspešnjejšo verzije sebe z vključevanjem kvantnih pristopov pod individualnim mentorstvom ; Ti programi so naravnani individualno na klienta. (*): Ti Individualni Quantum Coaching Progami ne nadomeščajo medicinskega zdravljenja, nimajo narave medicinskih nasvetov in ne spadajo v področje medicinskega zdravljenja ali farmacevtskih nasvetov, v nobenem primeru nikakor ne nadomeščajo medicinskega zdravljenja, ne nadomeščajo zdravil. Klienti naših Quantum Coaching Programov vsa zdravstvene teme in zdravstvena vprašanja in zdravstvene težave urejajo s svojim zdravnikom in s svojim farmacevtom. Quantum Coaching Programi so plod lastnih izkušenj, lastnega znanja in vedenja ing. Majde Ortan, Quantum Self love Coach in naročnikom osvetlijo drugi pogled na teme povezane s samorazvojem, uspehom in z individualnimi življenjskimi situacijami ter kvantne pristope za krepitev energijskega ravnovesja njihovih elektromagnetnih polj (= bio- polja individuuma). Naročila za te naše storitve sprejemamo le na povpraševanje naročnikov in jih obravnavamo individualno in zaupno. Kontakti za tovrstna naročila: ajna.quantum.selflove@gmail.com; Facebook stran za to področje naših storitev: @Ajna.Quantum.Selflove Kontaktna tel. št.: 00386 (0)70 820 279 (Majda Ortan, ing)
AD. I. in II.1:
KJE HITRO IZVESTE VEČ:
– na naši spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com,
so na desni strani zbrane vse ključne informacije. Leva stran je namenjena daljšemu, manj zgoščenemu zapisu.
Pripročene povezave:
Celoviti pridelovalni programi s proizvodi Cora agrohomeopathie® (izberete in naročite, kar potrebujete); primerni so za kmete (zelenjadarstvo, poljščine, sadjarstvo, vinogradništvo, vrtičkarje in vrtnarje)