Super Quantum Žive vodne esence™

By | 13 februarja 2019

 

Slika3 - Super Quantum Žive vodne esence™

 

To so energizirane esence naravne energijsko žive vode, ki  v telo preko vode v katero jih dodamo in jo pijemo, vnašajo vibracije naravnega elektromagnetnega polja Zemlje in drugih koristnih energijskih polj tako imenovanih novih energij, ki na Zemljo skozi njeno oslabljeno elektromagnetno polje že vstopajo. Ko so pravilno aktivirane, inteligentno individualno  krepijo človekovo energijsko ravnovesje, življenjsko energijo, energijsko prilagodljivost in energijski ščit.

V kapljicah Super Quantum Žive Vodne Esence™, so aktivirana naravna energijska polja, ki izvirajo iz ljudem manj znanih, samotnih krajev z izvirom deviške vode. Kamninska osnova teh območij vsebuje magnetit (železovo rudo), ki vodi vtisne elektromagnetne lastnosti. Uporabljamo ustrezno kombinacijo takih vod iz različnih deviških naravnih izvirov, ki so ustrezno ročno energizirane, ustrezno in pravilno osončene, opolnomočene z aktiviranimi tako imenovanimi novimi energijami, pravilno “zorene” ter stabilizirane v obliki svojih esenc v 10% etanolu kakovosti Pharmacopeia . S tem popolno »energijsko naravno širokopasovno« pokrijemo pestrost individualnih posebnosti energijskih polj uporabnikov.

Vsakdo od teh vodnih esenc (Super Quantum Žive Vodne Esence™), v energijskem smislu dobiva, kar individualno v celostnem (holističnem) smislu v teh časih Zemljine energijske evolucije, na Zemlji najbolj potrebuje.

Ta naravna vodna esenca je okrepljena z ročnim načinom. Uporabljene so energizirane kombinacije vodnih esenc, ki so stabilizirane  (»shranjene«) na etanolni osnovi (10% etanol kakovosti Pharmacopeia). To je potrebno, da je energizirana vodna esenca kvalitetno ohranjena in da jo lahko uporabljate bolj dolgoročno, znotraj roka uporabe.

Rok uporabe je 3 mesece.

Sestava: ethanol 10% m/m, energizirano z energijskimi esencami določenih ustreznih izvirskih vod in koristnih energijskih polj tako imenovanih novih energij, ki inteligentno individualno  krepijo energijsko ravnovesje, življenjsko energijo energijsko prilagodljivost in energijski ščit.

Uporaba: 5 kapljic proizvoda kanite v 2-3 dcl navadne vode izpod vodovodne pipe. Popijte po cca 5 minutah, mešanje ni potrebno. Priporočena pogostost uživanja: 3 x na dan.

Shranjevanje proizvoda: v originalni steklenički, tesno zaprto, vstran od trajnejših virov elektromagnetnih sevanj, pri sobni temperaturi od 5°Celzija do 28°Celzija. Če proizvod zmrzne, če je dlje časa izpostavljen višjim temperaturam oz. če je izpostavljen temperaturi 60°Celzija ali več, se kakovostne lastnosti proizvoda izničijo. Enako se zgodi pri izpostavljenosti virom elektromagnetnih sevanj.

Razpoložljivi volumen pakiranja: Proizvod je na voljo samo v 100 ml embalaži.

Proizvajalec za proizvod ne daje nobenega jamstva/garancije.

Proizvod ni zdravilo, ni medicinski oz. farmacevtski produkt, ne nadomešča zdravil in ni namenjen medicinskemu  zdravljenju.

Uporabnik proizvod uporablja popolnoma na lastno odgovornost.

NAČIN NAROČANJA:

Na e mail naslov mi napišite, da naročate proizvod Super Quantum Žive Vodne Esence™, število naročenih kosov, obvezno napišite svoj točen poštni naslov za poštno dostavo esenc Super Quantum Žive vodne esence™ in obvezno dopišite svojo kontaktno telefonsko številko, najbolje gsm. Vedno jo prijazno zahtevamo in jo uporabimo le, če je tako potrebno v zvezi z naročilom ali dostavo. Od nas prejmete potrditveni email. Plačate poštarju ob dostavi oz. prevzemu s poštno nakaznico na naslov mojega podjetja. 

Kadar naročite produkt  ROLOV, TRI AS je v ceni tega proizvoda zajeta cena kapljic Super Quantum Žive Vodne Esence™, za 1 kos volumna 100 ml. V tem primeru veljajo naši standardni  prodajni in plačilni pogoji za produkt ROLOV, TRI AS.

Kontakti za naročilo:

Email: coraagro@gmail.com

ali

tel.:  070 820 279.

Kontaktna oseba: Majda Ortan

CENA kapljic Super Quantum Žive Vodne Esence™, za 1 kos volumna 100 ml, je 40,62 €. V tej ceni je zajet 22% DDV, ki znaša 7,33€.

DOSTAVA proizvoda Super Quantum Žive Vodne Esence™, je po pošti, plačilo je po povzetju s poštno nakaznico na naslov mojega podjetja. Vse poštne stroške v celoti plača kupec  in niso zajeti v maloprodajni ceni proizvoda, ki znaša 40,62€. Koristimo poštne storitve Pošte Slovenije, njihov cenik je objavljen tudi na njihovi spletni strani.

VABLJENI K NAROČILU! 

Kontakti za naročilo:

Email: coraagro@gmail.com

ali

tel.:  070 820 279.

Kontaktna oseba: Majda Ortan

OPOZORILO:

Ta program ni nadomestilo za nobeno medicinsko zdravljenje in ni medicinska terapija! V primeru, da se medicinsko zdravite, upoštevajte navodila lečečega zdravnika.

Informacije so splošno izobraževalne narave in nimajo narave medicinskih nasvetov, ne svetujejo uporabe ali opustitve katerega-koli zdravila brez posveta z lečečim zdravnikom. Tukaj zapisane in na delavnicah, v mojih on-line programih in e novicah  ter na individualnih mentorskih programih posredovane informacije, so plod osebnih in pri profesionalnem delu pridobljenih  izkušenj avtorice. Vse (tukaj in na delavnicah ter na osebnih mentorskih programih), navedene informacije in pripomočke ter proizvode, bralci in slušatelj oz, koristniki i uporabljajo na lastno odgovornost. Nobeden od proizvodov oz, artiklov , vključenih v ta program oz. produkt ni zdravilo, ni farmacevtski proizvod in ne zamenjuje nobenih zdravil. 

Ortans Natural Quantum Powers - Super Quantum Žive vodne esence™

Ortan’s Natural Quantum Powers

SelfEnergy strengthening

and

selfenergy shield

for

WHOLE BEING

Ph. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Slovenija

Email: coraagro@gmail.com

ali

tel.:  070 820 279

http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/the-best-life-in-quantum-powers/

 

5/5 - (54 votes)