Kako? V Božanskem hologramu vedeti »kako« in to uporabljati, spremeni vse: človeka, molitev, uspešnost, blaginjo, življenje in svet – tudi naš planet!

By | 28 februarja 2019

Slika1 kako - Kako?  V Božanskem hologramu vedeti »kako« in to uporabljati, spremeni vse: človeka, molitev, uspešnost, blaginjo, življenje in svet - tudi naš planet!

 

 

 

 

 

 

 

»

 

 

Če boste kdaj prosili Očeta v mojem imenu,

vam bo dal.

Do zdaj niste ničesar prosili v mojem imenu.

Prosite, in boste prejeli, da bo vaše veselje dopolnjeno.

(Jn 16: 23)

To je molitev, kot je zapisana v Svetem pismu. Ali verujete vanjo? V zvezi s tem govori naslednja zgodba. Kar je zakodirano v njenem sporočilu, kaže na to, da v tej molitvi v zgornjem tekstu. ni (bil) razkrit cel proces Božanskega stvariteljstva.

 

D254 21 989 0004 600 - Kako?  V Božanskem hologramu vedeti »kako« in to uporabljati, spremeni vse: človeka, molitev, uspešnost, blaginjo, življenje in svet - tudi naš planet!

Šestletna deklica, ki si neskončno želi kotalke.

Vlasta, njena prijateljica jih ima. Vlasta, njena prijateljica živi v lepi hiši in ima svojo sobo. Vlasta, njena prijateljica ima prijazne starše.

Šestletna deklica je mislila, da nima ničesar od tega. In se odloči, da vse to lahko ima. Da ima pravico imeti, kar si želi in potrebuje. Ko je sama, si v domišljiji slika, kako se kotalka s svojimi kotalkami, kako je zadovoljna in kako je srečna, ker je njena želja uresničena. To s svojem duhu vidi živo, to čuti živo in v tem resnično uživa. Lepega dne, za zaklenjenimi kuhinjskimi vrati, zloži skupaj in s trakom poveže lesene vozičke, stare igrače, ki so se jih nekje naveličali in so jih podarili (dekličina mama je bila tako ponosna, da ji jih je prinesla. A deklica ni želela vozičkov, hotela je kotalke). S povezanimi vozički se je vozila po kuhinji in se mentalno prepričala, da kotalke ima. Uživala je v zvoku koles, ki so se vozile po kuhinjskem podu. Vedela je le eno, da ima kotalke, da se kotalka in da je njena želja izpolnjena. Pred vrati so se pojavile njene prijateljice iz sosednje hiše. Trkale so, a jim ni odprla. Kotalkala se je naprej in jim veselo zaklicala, da se ne gre igrat z njimi, da ima kotalke in se kotalka. Smejale so se ji in ji niso verjele. Niso ji ji verjele, posmehovale so se ji. Čarobnost izpolnje(va)nja dekličine želje je osivela in zbledela. Kaj je čutila in kaj je razmišljala mala deklica? Njena ustvarjalna domišljija ni bila podprta od prijateljic in ne od staršev. Menili so, da »si izmišljuje in laže«. In mala deklica je svoj Božanski dar Stvariteljstva po Božanski matriki skrila. Uporabljala ga je tu in tam in to naskrivaj, le v igri. Verjela je drugim, ne sebi.

Minilo je mnogo let, ko je ženska globokih srednjih let spoznala, kje se ni podprla kot otrok. V veri v svojo Božanskost in to je storila nekoč, ko je odrasla. Vmes je ustvarila mnogo naprednih stvaritev, ki so k njej dotekale iz »tistega sveta od zgoraj«. Za to, da so se prilegale v današnji svet, je poskrbela njena vera vase, v način svojega Stvariteljstva, ki je njeno Božansko Stvariteljstvo, njen dar od Boga, njena Božanska obdarjenost. Nekdo je ta njen način Božanskega Stvariteljstva opisal, nekdo, ki je sploh ni poznal.  Božanski hologram je tudi v tej ženski dobil potrditev in se vtisnil v njen zavestni vzorec. Mala deklica v njej je dobila svojo potrditev in svoje mesto v njej, med ljudmi, na Svetu, na Zemlji in v Vesolju.

Ta ženska je spremenila svoj svet s spremembo svojega mišljenja o sebi  in s pomočjo Vere vase. Svet ji je sledil, ljudje so ji sledili, Zemlja jo je podprla z višanjem svojega pulza in s slabitvijo svojega elektomagnetizma, da so k njej lahko dotekale nove energije iz Vesolja. Kajti vedela je, kako z njimi ravnati tako, da so ji v podporo za rast in razvoj, ne pa v destrukcijo, v škodo. Razkrito ji je bilo in silovito je v njej oživelo kar je takrat v otroštvu, ob posmehu prijateljic, skrila. Razkrito ji je bilo, da v Božanskem hologramu ve »kako« in to uporablja. To spremeni vse: človeka, molitev, uspešnost, blaginjo, življenje in svet – tudi naš planet.  To je dobila nazaj in sprejela:  svoj Božanski dar, ki izvira iz nje, veruje – veruje vanj in veruje vase, ker to pač je v njej.  Zato je svoje življenje spremenila na bolje. Zato je vedno poln izvor vsega, kar si želi, kar potrebuje, kar si zamisli. Zato dela čudeže. Zato je neskončna blaginja, popolna blaginja vseh vrst. Zato, ker veruje vase in ker koristi svoj dar  lahko izpolnjuje sebi, kar si želi in kar potrebuje. Zato lahko  pomaga tudi ljudem spreminjati njihova življenja na bolje. Zato lahko pomaga spreminjati Življenje na Zemlji na bolje. Zato lahko pomaga podpirati Svet na bolje. Zato (lahko) dela čudeže! Zato, ker ve kako in ker je sprejela svojo Božansko obdarjenost.

Ta ženska sem jaz in ta deklica sem bila jaz.

In tista molitev, ki je napisana na začetku te zgodbe, je dobila oz. svetu razkrila svoj manjkajoči  manjkajoči del. Postala je cela, tako kot jaz. Cela molitev se glasi tako:

»Če boste kdaj prosili Očeta v mojem imenu,

vam bo dal.

Do zdaj niste ničesar prosili v mojem imenu.

Prosite, in boste prejeli, da bo vaše veselje dopolnjeno.

Prosite torej brez prikritega motiva in bodite obdani s svojim odgovorom – obdani bodite s tem,

kar si želite, da bo vaša radost dopolnjena.

(Vir: Prayers of the Cosmos Meditations on the Aramaic Words of Jesus, prev. Neil Douglas Klotz  (San Francisco, CA, HarperSanFrancisco, 1994 86-87) Leta 1994, sem bila stara 30 let!

maxresdefault 1 - Kako?  V Božanskem hologramu vedeti »kako« in to uporabljati, spremeni vse: človeka, molitev, uspešnost, blaginjo, življenje in svet - tudi naš planet!

Moja molitev med svetovi “tukaj” in “tam” ter “tam” in ” tukaj”, ko je “tam”  “tukaj” in je “tukaj”  “tam”:

Kar je v meni, kar je v mojih mislih, besedah, dajanjih, občutkih, v moji zavesti, je hkrati v meni in povsod. Tako je in tako bodi! AMEN

Moja Zavest ustvarja. Tukaj, zdaj in vedno. Tako je in tako bodi! AMEN.

Mojo ustvarjalno Božansko zavest nenehno pravilno uporabljam, da si tako ustvarim vse, kar potrebujem in kar si želim. Tukaj, zdaj in vedno. Tako je in tako bodi! AMEN.

Verujem v svojo stvariteljsko moč, ki mi je dana od Boga in ki je Bog-Stvarnik v meni. Tukaj, zdaj in vedno. Tako je in tako bodi! AMEN.

Moja Zavest ustvarja na način Božanskega Stvariteljstva. Tega se zavedam in v to neskončno zaupam. Tukaj, zdaj in vedno. Tako je in tako bodi! AMEN.

Verujem v svojo stvariteljsko moč, ki mi je dana od Boga in ki je Bog-Stvarnik v meni. Tukaj, zdaj in vedno. Tako je in tako bodi! AMEN.

Vse, kar je v mojem življenju, je posledica moje zavesti. Tukaj, zdaj in vedno. Tako je in tako bodi! AMEN.

Imam vso potrebno moč, da izpeljem vse želene spremembe. Tukaj, zdaj in vedno. Tako je in tako bodi! AMEN.

Jaz sem želena sprememba, jaz jo živim in jaz jo živo občutim. In jo realiziram. Tukaj, zdaj in vedno. Tako je in tako bodi! AMEN.

blog vmesna črta 2 - Kako?  V Božanskem hologramu vedeti »kako« in to uporabljati, spremeni vse: človeka, molitev, uspešnost, blaginjo, življenje in svet - tudi naš planet!

Slika1 povabilo v moj sestrski program - Kako?  V Božanskem hologramu vedeti »kako« in to uporabljati, spremeni vse: človeka, molitev, uspešnost, blaginjo, življenje in svet - tudi naš planet!

NAŠA PONUDBA!   NAŠA PONUDBA!    NAŠA PONUDBA!     NAŠA PONUDBA!    NAŠA PONUDBA!

PH. Agrohom. Majda Ortan s.p. logo 300x262 - Kako?  V Božanskem hologramu vedeti »kako« in to uporabljati, spremeni vse: človeka, molitev, uspešnost, blaginjo, življenje in svet - tudi naš planet!97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b - Kako?  V Božanskem hologramu vedeti »kako« in to uporabljati, spremeni vse: človeka, molitev, uspešnost, blaginjo, življenje in svet - tudi naš planet!Cora agrohomeopathie®:  Naši odlični nasveti in naravne, prebojno inovativne, napredne, učinkovite REŠITVE, ki pridejo še kako prav vrtičkarjem, kmetom in vrtnarjem- energizirani naravni proizvodi za: energijsko krepitev rastlinske vitalnosti, preko le-te lastne odpornosti rastlin na bolezni ter škodljivce in hkratno energijsko krepitev naravnega energijskega ravnovesja v ekosistemih, kar je v teh časih spreminjanja Zemljinega elektromagnetnega polja še posebej pomembno:  http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/aktualne-novice-clanki/ Obvladamo! Skoraj VSE rešitve za vrtove in polja, čiste, efektivne, naravne, energizirane, brez karence in dovoljene tudi v ekološkem kmetijstvu!

Ortans Natural Quantum Powers 282x300 - Kako?  V Božanskem hologramu vedeti »kako« in to uporabljati, spremeni vse: človeka, molitev, uspešnost, blaginjo, življenje in svet - tudi naš planet!

                                     Ortan’s Natural Quantum Powers ™

NAŠA  NOVA PONUDBA!   NAŠA NOVA PONUDBA!    NAŠA NOVA PONUDBA!   

Ortan’s Natural Quantum Powers™:Informiranje in pomoč  Človeštvu v Zemljini energijski evoluciji. Naše rešitve za to pomoč so NARAVNE , KAR IZPOSTAVLJAM KOT ZELO POMEMBNO! Zemljina magnetna pola se tudi po mnenju številnih znanstvenikov obračata. Zemljin elektromagnetni ščit slabi. Dosega jo nas povsem nove energije, pa tudi sončeve nevihte nam na Zemljo pošiljajo sevanja, ki jih je v preteklosti zadržal elektromagnetni ščit. Kako vplivajo na nas? Zemljin pulz (Schumannova frekvenca Zemlje) se zelo zvišuje in tudi zelo niha.  Kaj pravi na to Življenje na Zemlji? Berite tukaj. Kako si lahko pomagate z našimi proizvodi in storitvami? Berite tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slovenska spletna stran: www.cora-agrohomeopathie.com

Naša unikatna angleška spletna stran (ki ni prevod naše slovenske spletne strani)

Naročila na naše brezplačne e novice: www.cora-agrohomeopathie.com: pod zelenima gumboma desno je kontaktni obrazec za prijavo

na naše e novice, ki so brezplačne.

SODELUJMO, to je dobro za vas in za nas! 

Majda Ortan, ing.

PH. Agrohom., ing. Majda Ortan, s.p.

Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Slovenia / EU

E mail: ortan.m@gmail.com, coraagro@gmail.com

Telefonska št. Slovenija: 070 820 279

PHONE: 00386 (0)70 820 279

5/5 - (82 votes)