FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, FAT 2019

By | 18 septembra 2019
FAT 2019 1493x1024 - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, FAT 2019

Kar ješ, misliš, čutiš, govoriš in počneš, to si.

Na temo hrane je narejenih na tone študij, pa o hrani še vedno ne vemo številnih bistvenih stvari.

Nekatere razkriva tudi letošnja globalna znanstvena konferenca FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, FAT 2019 v Londonu.

Njen moto je:

” Optimiziranje novih poti in tehnologij napram globalnim zahtevam”

Dodala sem ji naš prispevek v prepričanju, da je z njim oplemenitena dodana vrednost konference. Po njenem zaključku bo dostopen določenim javnostim.

Slika1 2 - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, FAT 2019

Napovednik:

https://food-chemistry-technology-conferences.magnusgroup.org/programs-details/264/very-promising-attraction:advanced,-novel,-energized,-natural,-sustainable-and-effective-product-without-active-substances,for-no-more-needed-irrigation-for-good-agricultural-yield-in-drought-and-heat-condition/ (VSEBINA POD LINKOM JE (BILA) DOSTOPNA LE DO DATUMA ZAKLJUČKE KONFERENCE)

VEČ:

https://food-chemistry-technology-conferences.magnusgroup.org/ (VSEBINA POD LINKOM JE (BILA) DOSTOPNA LE DO DATUMA ZAKLJUČKE KONFERENCE)

GOVORNIKI:

https://food-chemistry-technology-conferences.magnusgroup.org/ (VSEBINA POD LINKOM JE (BILA) DOSTOPNA LE DO DATUMA ZAKLJUČKE KONFERENCE)

PROGRAM:

https://food-chemistry-technology-conferences.magnusgroup.org/programs/ (VSEBINA POD LINKOM JE (BILA) DOSTOPNA LE DO DATUMA ZAKLJUČKE KONFERENCE)

PH. Agrohom. Majda Ortan s.p. logo 2 - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, FAT 2019

Cora agrohomeopathie®: 
 Naši odlični nasveti in naravne, napredne, učinkovite REŠITVE, ki pridejo še kako prav vrtičkarjem, kmetom in vrtnarjem:
http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/aktualne-novice-clanki/

AJNA KRALJEVSKA RDEČA 2 - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, FAT 2019
72835863 140344690672418 7270361875202703360 n - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, FAT 2019

ODSTRTO:

Moja nedavna zanimiva objava

.VEČ na to temo

NARAVNI POJAV, ki se Zemlji zdaj spet dogaja po cca 26.000 letih, naj vas ne navda ne s paniko in ne z ignoranco.

Naučite se, kako živeti v času, ko se Zemlja pomika vse globlje v fotonski pas in jo vse bolj dosegajo nove energije, kajti to vedenje vam ni le potrebno, ampak je zelo potrebno. Kmalu bo nujno in takrat začeti je lahko morda prepozno.

Nekaj vam delim na tej svoji spletni strani, nekaj na moji novi fb strani @Ajna.Quantum.Selflove in več v programih, ki jih objavljam na zgoraj navedeni fb strani. Prvi, kratek, uvodni, brezplačen, on-line program se začne kmalu.TEME TEGA PROGRAMA, POGOJI SPREJEMA V PROGRAM IN NAČIN PRIJAVE so na voljo pod to povezavo: http://cora-agrohomeopathie.com/en/wp-content/uploads/sites/3/2019/09/TVOJ-REBALANS-TVOJE-TVOJE-KVANTNE-NASTAVITVE-teme-programa.pdf . 

Ta prvi kratek brezplačen online program je moj edini brezplačen. Tovrstne ponudbe vnaprej ne bo več. Na voljo so in bodo še plačljivi programi primerni za individualno uporabo (osebni Quantum Coaching) ter Quantum Coaching programi primerni za poslovno dejavnost, za podjetja, organizacije, inštitucije.

Prijave sprejemam do zasedbe mest. Število mest je namreč omejeno. Če hočeš v njem svoje mesto, pohiti. Pošlji mi prošnjo za prijateljstvo na fb @Ajna.Quantum.Selflove , všečkaj to našo stran in mi pošlji email za več informacij na email na ajna.quantum.selflove@gmail.com. Vabljena, vabljen!

571844main pia14400 43 annot 946 710 1 - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, FAT 2019
Vir/ Image credit: ESA/NASA/JPL-Caltech
To je POSNETEK FOTONSKEGA PASU, ki ga je v vesolju posnel Vesoljski observatorij Herschel, ki je misija Evropske vesoljske agencije s pomembnimi prispevki s strani NASE. Na tej povezavi najdete originalno objavo s komentarji
Ortans Natural Quantum Powers 1 e1557579866252 - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, FAT 2019

Ortan’s Natural Quantum Powers ™ : Novice, informacije, rešitve: Zemljina elektromagnetna evolucija in krepitev naše energijske prilagodljivosti nanjo:

http://cora-agrohomeopathie.com/blog/
category/the-best-life-in-quantum-powers/owers/

Ajna Quantum Selflove Program - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, FAT 2019
AJNA KRALJEVSKA RDEČA - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, FAT 2019


Rate this post