Preživetje prilagodljivega

By | 31 januarja 2019

images 1 - Preživetje prilagodljivegaimages 1 - Preživetje prilagodljivega

Posejana so bila semena sprememb, ki klijejo in rastejo po celem planetu Zemlja. Ne prvič, podobno je bilo že večkrat, odkar v Vesolju živi  Naš modro-zeleni planet. Te spremembe narekujejo spremembe vsega, kar domuje na tem našem planetu, tudi vsega živega.

Po meritvah, opazovanjih in izsledkih znanstvenikov, se obračata  zemeljska pola.  Zmerno in majhno premikanje zemeljskih polov je sicer stalen pojav. Hitrejše premikanje zemeljskih polov in menjava njunih leg oz. položajev, pa je pojav drugih razsežnosti. Zlasti med tem procesom, ko magnetno polje zelo slabi in tudi zelo oslabi, po podatkih znanstvenikov, lahko pade na jakost, ki je le 10% jakost normalnega, nam znanega magnetna polja. To pa spremeni marsikaj, kar dandanes jemljemo za samo po sebi umevno.

Polar Wander 1965reduced - Preživetje prilagodljivega

Znanstveniki iz kamnin prebirajo, v kakšnih časovnih periodah se to dogaja na Zemlji. Zadnje tovrstne spremembe so se glede na njihove ugotovitve, intenzivneje dogajale pred 780.000 leti. Živimo pač v času, ko so te spremembe spet pojačane. Rastejo, če to hočemo, ali ne. Vraščajo se v živost na Zemlji, tudi v naša življenja in v našo živost. Če to sprejmemo, ali ne.  Te spremembe rastejo hitreje, kot je to pričakovala naša znanost. Naša vitalna  živost je v teh spremembah vse bolj ogolela.  Če se tega zavedamo, ali ne. To je  sprememba, ki se razvija in raste, znanstveniki v novejšem času pravijo, da raste hitreje, kot je bilo pričakovano. Nič in nihče na našem planetu se ji ne ogne, ker to na Zemlji pač ni mogoče. Mogoče pa je nekaj drugega.  Bodi pripravljen! Pripravljen si, ko si informiran- pa ne iz populističnih medijev, ampak iz Akaše, dobesedno, razumljivo, jasno! Tako si lahko  prilagodljiv. To je vse, kar ta doba v bistvu zahteva. Panika je odveč, slepota je odveč, sprenevedanje je odveč. Tudi ignoranca in blefiranje sta odveč. To je čas za nalivanje čistega vina in lahko je tudi zanimivo. To je in bo čas za največ ljubezni do sebe, kar pomeni, da zase ukrenemo kar je potrebno in prav. Da vemo kaj je potrebno, zakaj in kako lahko ukrenemo, kar je potrebno. In – da to povemo tudi drugim ljudem.

electricity - Preživetje prilagodljivega

 

Meta ve in Inge ve, da sem ta finiš rojevala vsaj tri tedne. Tudi jaz sem dobila »potisk«, da spravim med vas, kar se je skozme porajalo zame, za vas in tudi za druge. 11. Januarja 2019 je bilo v ameriškem časniku objavljena vest, da so znanstveniki potrdili pojav pospešene hitrosti premikanja  zemeljskih polov, in sicer severnega zemeljskega pola  s hitrostjo cca 50 km/h. Svetovni magnetni model (World Magnetic Model – WMM),  ki je bil umerjen leta 2015 za obdobje 2015 – 2020, je bilo treba zato predčasno ponastaviti. Svetovni magnetni model je osnova navigacijskigh sistemov, ki služijo navigaciji v letalstvu, pomorstvu, Googlu (zemljevidi), pametnim telefonom itd. Ponastavitev, ki je bila planirana za sredino januarja 2019, se naj bi zaradi zaprtja ameriške vlade prestavila na 30. 1. 2019.

Citiram: “Napaka nenehno narašča,” je povedal Arnaud Chulliat, geomagnetist na Univerzi v Coloradu Boulder in Nacionalnem centru za okoljske informacije Nacionalne oceanske in atmosferske uprave (NOAA).

“V začetku leta 2018 smo kot del naše redne ocene WMM ugotovili, da je model presegel specifikacijo za deklinacijo samo tri leta v petletnem ciklu WMM,” je povedal na srečanju ameriške geofizične unije.

»Raziskali smo to napako in jo izsledili do skupnega učinka globalnega impulza geomagnetnega pospeševanja, ki se je pojavil v obdobju 2015–2016, in hitro spreminjajočega se magnetnega polja v severnem polarnem območju.

Izjemna manifestacija variacije polja je odnašanje severnega magnetnega pola proti Rusiji, ki se od začetka 21. stoletja dogaja z nenavadno visoko hitrostjo okoli 50 km na leto.

“Nasprotno, južno magnetno pole je zelo počasno (manj kot 10 km na leto) in se v zadnjih nekaj desetletjih ni bistveno spremenilo, zato je prispevalo k manjši skupni napaki deklinacije modela.”

Po mnenju ekipe naj bi novi model ostal točen do naslednje redne posodobitve leta 2020. (Konec citata; vir:  Daily Mail – January 11, 2019 ).

 figure 2 normal reverse - Preživetje prilagodljivega

                                                                                                                                                                                                               

Premikanje zemeljskih polov v smislu njihove menjave posledično povzroča slabitev geomagnetnega polja. Ne le, da nas to na zemlji ščiti pred sončnimi nevihtami, inozirajočim sevanjem, ustrezno geomagnetno polje vpliva na vse življenjske procese v živih bitjih, kot tudi na številne naravne pojave. Zaslužno je tudi za to, da ima Zemlja svoje mesto v Sončnem sistemu. Teh pojavov kot posamezniki ne smemo ignorirati, jaz sem mnenja, da moramo biti premišljeni, mirni, odgovorni in računati na sebe.

Ne smemo pa biti črnogledi. Tudi to so naravni pojavi in obstajajo načini, tudi v teh razmerah svoja življenja živimo kvalitetno. Umetna magnetna polja po mojem niso nobena prava rešitev – kajti hitro se uravnajo na magnetizem zemlje, ki je oslabljen. Pa mi lahko kar verjamete, da bo tovrstne ponudbe po mojem kmalu veliko in da bodo kljub dobrim nameram po mojem ti rezultati pičli. Tudi magnetizirani izdelki, ki so že v ponudbah, bodo po mojem zaradi sprememb v geomagnetnem polju zemlje doživeli drugačne ciljne efekte na uporabnike.

Morda se tudi kdo izmed vas spomni, je tudi pokojni predsednik Janez Drnovšek v določenem obdobju svoje bolezni pozival in če se prav spomnim tudi pisal o času, ki ga bo v določenem obdobju treba (znati) preživeti drugače. Spomnim se tudi nekaterih odzivov na to izpoved bivšega in že pokojnega predsednika. Ne bi jih ponavljala, raje ostanimo pozitivni.

Priporočam, da se ogradimo od populističnih medijev. Odločena sem premišljeno širiti svoje vizije in informacije iz Akaše, pa tudi poročila iz virov kot je revija Nature, NASA ipd, ki so navedenih na njihovih spletnih straneh ali v tujih časopisih. In seveda bo govora predvsem o tem, kar laho naredimo zase, da bo za nas najbolje.

NASA je danes, 31. 1. 2019 objavila nov prispevek na temo spreminjanja položaja Zemeljskih polov.

pole shift NASA 650x381 - Preživetje prilagodljivega1 - Preživetje prilagodljivega

“NASA je danes, dne 31. 1. 2019 napovedala, da bo na Zemlji prišlo do premika polov, zaradi česar se ne bo možno braniti pred sončnim sevanjem do 200 let, kar bi imelo uničujoče posledice za ljudi”. Vir: Pod linkom tukaj!

hqdefault - Preživetje prilagodljivega

Poglejmo na stvar še tako: naša znanost zna čudoviti izmeriti številne parametre in jih segmentirano obdelati. Zna napovedovati na osnovi preteklih izkušenj in statistike. Glede zadnjih preteklih pojavov spreminjanja položaja zemeljskih polov, govorimo o časovnih razsežnostih daljših od 780.000 let. Tudi ko iz kamnin znanstveniki ugotovijo časovnost teh pojavov v preteklosti, ni nobene opore v tozadevni človeški izkušnji, na osnovi katere bi bila možna napoved, kaj točno bo človeštvu oz. ljudem pojav prinesel. Gledano holistično – celostno, je ogromnega pomena pravočasna in redna krepitev prilagodljivosti, kar seveda vključuje ustrezno inteligentno in naravno krepitev lastnega “magnetnega ščita”. Pa ne kakorkoli, ampak tako, da bo to v spremenjenem in spreminjajočem se  zemeljskem magnetnem polju imelo učinek in da bo dosegljivo, praktično primerno za samostojno uporabo. Torej, precej svojevrsten izziv, ki pa že ima uporabno rešitev. Mojo seveda! Informacijo zanjo mi je dalo informacijsko polje Univerzuma. Pridno sem jo udejanila. Trdno verjamem, da je pravočasna! Zaupati je treba v inteligenco vesolja, v svoje pravilno delovanje, v spoznanje pravih podpor v tem procesu, v inteligenco ter homestazo Zemlje in Kozmosa in Življenja. In biti je treba buden, miren in sprejemljiv – to je življenje – v času, ki nam je dan, da ga živimo. In živimo ga lahko kvalitetno, če tako izberemo in se tako odločimo. Seveda je neumno čakati in si lagati, odlagati s tem, kar je prav storiti zase. Nenazadnje pa vas vprašam – koliko sprememb ste doslej v življenju opravili v občutjih lagodnega ugodja in brez vložene energije, delovanja? Zase vem, da je sprememba zame vedno širjenje na področje, kjer še nisem bila in ki ga ne poznam. Pa naj si gre za opustitev slabih navad, za privzgajanje novih navad, za učenje novih stvari, za razvoj čisto novega proizvoda, za nov projekt, za postavljanje mej, itd. Vsaka taka sprememba je pot v neznano, ki se začne s prvim korakom in nadaljuje z vsakim naslednjim in na začetku je vse, kar imam, notranji glas, občutek, instikt in zaupanje temu – svojemu bistvu in vodstvu le tega. To je pa tudi čar sprememb in gledati nanje nekoliko pustolovsko se meni dobro obnese.

greg rakozy 38802 - Preživetje prilagodljivega

Že dlje časa – recimo zadnjih 100 let, je življenje ljudi na Zemlji drugačno – to je prognoziral Rudolf Steiner. Drugačne so razmere, tudi etri svetlobe so drugačni, drugačna so izvorna zemeljska magnetna in elektromagnetna polja,  in to je odgovor za neravnovesja, ki jih s snovnimi popravki in dodatki ne moremo spraviti v  želeno energijsko ravnovesno stanje. A zadnjih nekaj let je brez optimalne  povezave s Kozmičnim  informacijskim poljem vse bolj masovno število ljudi. Ne le bolezni, ampak tudi načini njihovega vedenja in delovanja razkrajajo osnovne vrednote. Celo lansko leto me je intenzivno skušalo »pikati« tovrstno ravnanje nekaterih ljudi, dokler se mi ni utrnila vizija – odklopljeni so od informacijskega polja in torej od Vira. Primerjava morda ni najbolj posrečena, a enako spoznanje me je v preteklosti vodilo k razvoju in proizvodnji energiziranih homeodinamičnih proizvodov za rastline, ki delujejo celostno (holistično) na energijskem nivoju in koristijo inteligenco, ki omogoča njihovo energizirano krepilno delovanje na vitalnost, krepitev energijskega ravnovesja in krepitev energijske prilagodljivost v različnih pogojih. Tudi njihov učinek je dolgoročnejši – ravno zaradi teh lastnosti.

Videla sem jasno vizijo, kako se spreminjanje, slabljenje magnetnega polja Zemlje dogaja, povzroči sicer spreminjanje delovanja življenjskih procesov v vseh vrstah bitij na Zemlji, kar ni enostavno, a na kar je možno delno vplivati z ustrezno  energijsko krepitvijo lastne prilagodljivosti (velja za ljudi, rastline, živali). Povzroči pa tudi svojevrstno očiščenje, ki človeštvu res prinese novo ero. Torej evolucijsko obdobje v vsem svojem sijaju postopno prihaja v kulminacijo.

giphy - Preživetje prilagodljivegaastro08 07 - Preživetje prilagodljivega

Ko  sem v teh zimskih mesecih malo “poniknila”, je bil za to razlog. Poleg tega, da sem informacije za vas prevedla v poljuden jezik, sem naredila še tisto, kar v teh in v prihajajočih razmerah inteligentno podpre potrebno prilagodljivost za ljudi in krepi njihov magnetni ščit. Hitro vam bo jasno, čemu, kaj in kako. Vse vam podrobno pojasnim. Zelo kmalu, v nekaj dneh. Jasno vam bo tudi, kaj dejansko pomeni »dvig zavesti in vibracij«, o čemer se toliko piše in bere, nekih poljudnih, jasnih pojasnil pa največkrat ni. Bodite pozorni na moje naslednje e novice. Morate jih  odpreti, obvezno jih preberite. Kdor  se nanje še želi prijaviti, naj to stori hitro. Enostavno naj obišče mojo spletno stran www.cora-agrohomeopathie.com in se na desni strani vpiše v rubriko Prijava na e novice (najdete jo pod zelenimi gumbi). Povejte še drugim! Se beremo! Prispevke na to temo odslej najdete na moji spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com, pod zelenim gumbom z napisom: THE BEST LIFE IN QUANTUM POWERS™.

Do takrat pa v zabojčke na toplem posejte semena sadik lastnih zelenjadnic in pri njihovi vzgoji uporabite program energizirane krepitve vitalnosti in odpornosti rastlin. Tukaj so pod to povezavo vaši napotki za to. To, da je to mogoče in da so naši proizvodi  na razpolago, je zelo dragoceno in številni ljudje bodo to vse bolj ugotavljali in priznavali. Še bolj kot v preteklosti vam polagam na srce – samooskrbnost in energijsko živa hrana – ne le po imenu, ampak v resnici je za dandanašnje ljudi vse bolj pomembna.

Še to:  za tiste, ki jih med letom pestijo težave s pelinolistno ambrozijo, zdaj zbiramo prednaročila za proizvod Cora agrohomeopathie X300. Uporabijo se preden semena teh plevelov vzklijejo, idealno je škropiti marca, če vreme to dopušča; več berite tukaj.  Naročnik plača predračun ob naročilu, za izdelavni rok z vsakim naročnikom individualno. Pokličite me čimprej za prednaročila in obvestite se med sabo o tej možnosti.

f32d07615ed6eba34416597bb50ae297 - Preživetje prilagodljivega

Za zaključek tega prispevka: vidite, kako hitro stvari postanejo drugačne. Pred cca sedmimi leti se mi redki niso smejali, ko sem pričela s prodajo lastno razvitih, energiziranih, naravnih homeodanimičnih proizvodov. Potem sem pisala in dopovedovala ljudem, da so moji inovativni energizirani homeodinamični proizvodi za nego in krepitev rastlin, dokajšnja, današnjemu času aktualno ustrezna nadgradnja biodinamike, da so izhodiščne naravne komponente druge, da so tehnološko pripravljene in obdelane drugače. Da ne govorimo o homeopatskih pristopih za rastline – ki to zaradi nevedenja in neaktualnega znanja mnogih ponudnikov dejansko  seveda niso; niti se ne splača več govoriti o nekaterih ponudbah, ki homeopatska sredstva primerna oz. namenjena za ljudi, prodajajo za rastline in tla. No, počasi so se vse bolj številni uporabniki na lastnih izkušnjah nekaj naučili. In tudi zelo spremenili so mnenje o naših proizvodih, vse več ljudi jih upravičeni ceni. In stališča zdaj kar hitro spremenijo tudi tisti, ki niso verjeli v efekte učinkov zaradi  moči sevanj, magnetnih, elektromagnetnih polj, etrov – zato ker so človeškim očem nevidni. Hitro odpadajo in bodo sigurno povsem odpadli dvomi v njihovo moč, kar Zemljini magnetni poli so pričeli uprizarjat žur, ob katerem bo v moč teh nevidnih sil, kmalu nehal dvomiti vsak dvomljivec. Sedem mojih let življenja pa je bili posvečenih predanemu delu in razlaganju glede tega v povezavi z našimi proizvodi energiziranimi, naravnimi, kompleksnimi homeodinamičnimi proizvodi Cora agrohomeopathie- je to kratko ali dolgo obdobje?  Kakor se vzame.  Za človeka niti ne, za Kozmične ere pa to ni skoraj nič. Ampak očitno se tudi na tem primeru potrjuje ciklus, cikličnost. O tem nam govori tudi pregovor, ki pravi, da čez sedem let vse prav pride…

Na srce vam polagam, da se tudi vi aktivno odzovete. Zaenkrat s tem, da svojim odraslim družinskim članom, sorodnikom, znancem, prijateljem, poveste za mojo spletno stran in za to rubriko (THE BEST LIFE IN QUANTUM POWERS™). Zlasti vabljeni vsi, ki spremembe, ki jih navajam v nadaljevanju, pri sebi opažajo v zadnjem času oz. zadnjih par let (pešanje zdravja, slabša imunologija, pojav avtoimunskih zdravstvenih težav, pojemanje moči, brezvoljnost, negativna naravnanost, pomanjkanje inspiracije, usihanje ustvarjalnosti, zapadanje slabim navadam, slabitev ali opustitev moralnih norm, posesivnost, izkoriščanje drugih, pogost hromeč strah, težave s koncentracijo ipd).  Priporočite lahko, naj se naročijo na moje e novice, naj preberejo kaj iz arhiva, potem pa naj sledijo svojim vzgibom- tudi glede naročil mojih proizvodov (izdelkov in storitev).

Sprememba se razvija hitreje, kot so pričakovali znanstveniki. Bodi informiran, bodi pripravljen, bodi prilagodljiv!

OPOZORILO: Informacije so splošno izobraževalne narave in nimajo narave medicinskih nasvetov, ne svetujejo uporabe ali opustitve katerega-koli zdravila brez posveta z lečečim zdravnikom. Tukaj zapisane in na delavnicah, v skupinskih programih ter na individualnih mentorskih programih posredovane informacije, so plod osebnih in pri profesionalnem delu pridobljenih  izkušenj avtorice. Vse (tukaj in na delavnicah ter na osebnih mentorskih programih), navedene informacije, bralci in slušatelji uporabljajo na lastno odgovornost. 

Majda Ortan, Direktorica in lastnica podjetja

PH. agrohom., Majda Ortan, s.p.,

Slovenska spletna stran,

Email: coraagro@gmail.com, ortansbioquantum@gmail.com, ortan.m@gmail.com

GSM: 070 820 279

THE BEST LIFE IN QUANTUM POWERS™

PH. Agrohom. Majda Ortan s.p. logo - Preživetje prilagodljivega

 

5/5 - (279 votes)