Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!

By | 8 junija 2019

Planetarni geomagnetni indeks oz. Kp indeks je danes živahno poskočil na mejo, kjer se začno izdajati opozorila o geomagnetnih nevihtah (Kp = 4).

planetary k index 1 - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
Vir informacij: Kot v grafu
swx overview large 2 - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
Vir informacij: Kot v grafu

Vse od 3. 6. 019, do vključno danes, je na dnevnem nivoju Schummanova frekvenca ( = Zemljin pulz) izdatno povečana, z dnevnimi maksimumi od 45 Hz do 83Hz. Njihovo trajanje je vse daljše, tudi po več ur. Njihov vpliv na nas in na vse na Zemlji se povečuje.

schumann resonance 8 june 2019 - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
Vir informacij o meritvah: Space Observing System: http://sosrff.tsu.ru/new/shm.jpg.) Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.
dependencies amplitude schumann resonance 6 8 2019 - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
Vir informacij o meritvah: Space Observing System: http://sosrff.tsu.ru/new/shm.jpg.) Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.

Zdaj je je čas, ko se bližamo letošnjemu poletnemu solsticiju. Energije Zemlje in Kozmosa so vse močnejše. Vsak ima v tem času priložnosti, ki jim je prav slediti, da se naša Zavest lahko dviguje s frekvencami Zemljinega pulza. Tako da tudi iz svoje popotne malhe, pa še več iz uvidov, tudi tokrat podelim z vami:

ZAKAJ JE V TEM ČASU ŠE POSEBEJ POMEMBNO MED VSO SVOJO DRUŽBO TEMELJITO PREVETRITI IN POČISTITI ? To velja tako za osebna prijateljstva in znanstva, kot za spletna druženja, face book skupine, telefonske komunikacije itd.

LJUDJE, S KATERIMI SE DRUŽIMO, PUSTIJO GLOBOKE VTISE V NAŠEM UMU IN POSLEDICE SVOJE BLIŽINE V NAŠEM ENERGIJSKEM SISTEMU – RAZEN, ČE SE ZNAMO OČISTITI TEH FREKVENC IN TO STORIMO VEDNO, KO IMAMO OPRAVKA S NEOZAVEŠČENIMI ČLOVEŠKIMI BITJI oz. S TAKIMI NA NIZKIH FREKVENCAH.

Sveto pismo piše: “Ne jej nobene gnusobe”. A to velja za vso hrano in tudi za prano, za elektromagnetne vibracije, ki nas obkrožajo in za tiste, ki jih sami ustvarjamo in ki jih vase in v okolico vnašamo z nivojem svoje Zavesti, s svojimi mislimi, besedami in dejanji. 


Ko smo v dobri družbi, nam ta pomaga, da se razvijamo in si pridobivamo dobre lastnosti. Vibracijsko se usklajujemo na višje vibracije. Postajamo boljši ljudje. Modreci vedo, kako deluje človeški um, in se dobro zavedajo, da škodljiva družba slabo vpliva nanj, tako kot gnil sadež pokvari vse druge okrog njega. Od ljudi, s katerimi smo skupaj, se navzamemo slabih vibracij, mogoče tudi slabih navad.. Če pa imamo priložnost, da smo skupaj z modrecem, nas bo njegova navzočnost povzdignila in navdihnila, saj je ozračje okrog njega prežeto s posebno spokojnostjo in močjo, z visokimi vibracijami in z njegovo lastno svetlobo..

»Deževna kaplja, ki je v zraku čista, 
se umaže, ko na zemljo pade. 
Če nima dobre družbe, 
človek pogum, srce izgubi, 
se v strahopetneža spremeni 
in svojo vrednost izgubi.«

Nadvse pomembno je, s kom se družim. Če imam slabo družbo, se bom kot kapljica umazal in bom izgubil vse dobre lastnosti. Izgubil bom srce.

/Iz knjige “Skrivno védenje”, www.razcvet-zavesti.si/skrivno-vedenje/, del besedila zgoraj je povzet

61491076 2288902751377180 2695441429664104448 n 1 - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
Si je moral ta čudoviti lotus svojo osupljivo lepoto prislužiti, pridelati?
Ne, je posledica njegovih razvojnih faz, metamorfore v cikljih življenja.
Lepota Božanske ustvarjalnosti skozi Naravo
Foto: NatureIsLife

“Slovenci se veliko ukvarjajo z drugimi, se primerjajo z njimi, so nevoščljivi in obrekujemo druge. Skratka skušajo spremeniti druge ali pa jih črnijo. Ne znajo pa se poglobiti vase in najti zadovoljstva v sebi. Če bi čas in energijo raje uporabili za samorefleksijo in spreminjanje sebe, bi bili bolj (duševno) zdravi, veseli in srečni. Takšno ozračje bi ustvarjali tudi s svojimi najdražjimi”. (Opažanje priseljenca iz Azije) Vir: Razcvet Zavesti

62226155 2297182293882559 5742826876292825088 n - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
Lepota Božanske ustvarjalnosti skozi Človeka
Vir: Idrijska čipka

Tudi jaz sem tega mnenja🙂, vse ostalo so obrazi lenobe ali nevednosti ali neumnosti….favšije, hudobije, razdiralne jeze,pa še drugih načinov razsipanja življenjske energije, ki nam je dana za samoizboljšanje, dvig lastne zavesti, za samorazvoj. Tisti, ki tako ravnajo so resnično revni, ubogi na Duhu, žrtvena jagnjeta lastne slepote. Sami se zaprejo v kletke pomanjkanja in kar jim je dano življenjskih sil za samoizboljšanje, jih zapravijo, razsipljejo lahkomiselno in v nizkih gonih. Kot je v zastrupljenih telesih Duša brez sijaja in brez hrane, misel pa nizka, temna,težka, tako je tudi od zastrupljenih, temnih, težkih misli, besed in dejanj Duša razžrta in brez moči, da se poveže z Virom in Vir ne more do nje. Tako telo vegetira, umira na obroke in v lastni mlakuži nizkih vibracij. Vsak lahko le sam, z veliko lastnega truda in s pomočjo Svetlobe, prileze iz “Blatnega dola”. Svetloba pa je lahko le znotraj, in v vsaki temini lahko nastane, ko Človek zna in uspe preobražati svojo temo v Svetlobo. Takrat , ko mu mu to postane najbolj pomembno delo, šele takrat se prične spreminjati. Veliko vztrajnosti je ponavadi treba za nadaljevanje, ker se spremembe največkrat iskalcu ne pokažejo takoj. Manifestacija je proces, katerega dolžina je povezana z nivojem Zavesti Iskalca. Ozaveščen človek gnusobi postavi meje in se z njo ne identificira. ” Ne jejte nobene gnusobe” (Sveto pismo). To velja tako za hrano, kot za prano. Vibracije, ki jih človek povzroča z mislimi, besedami, dejanji, polnijo njega, njegovo okolico in vse v njej. Da človek ne je nobene gnusobe, mora skrbeti za temeljito in stalno vibracijsko higieno z mislimi besedami in dejanji. Vsem, tudi tistim, ki oddajajo strupene, nagnusne vibracije, misli, besede, dejanja, lahko v sebi zaželim srečno pot s sočutjem, ker je pred njimi res težka pot, ostalo pa je njihovo.🙃🔑🙂

Ortans Natural Quantum Powers 1 e1557579866252 - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
Ortan’s Natural Quantum Powers ™ : Novice, informacije, rešitve: Zemljina elektromagnetna evolucija in krepitev naše energijske prilagodljivost nanjo: http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/the-best-life-in-quantum-powers/owers/
eagle 672x372 - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
Tako letijo Kralji, pa tudi dovolj ozaveščeni ljudje, ljudje z dovolj dvignjeno zavestjo,
z dovolj visoko vibracijo.
27973404 1669283186481663 3662105475215749125 n - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
light - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
49257858 2100568290019815 2073813366756868096 o 1 1536x1024 - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
Slika knjiga naslovnica 1365x1024 - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!
 Akualna nova knjiga: Tvoj energijski ščit in preporod (Preživetje informiranih); avtorica: Majda Ortan
VABLJENI K NAROČILU! (Več  informacij o knjigi s podatki za naročanje,
je dostopnih v tekstu pod tem linkom)

Majda Ortan, ing.

PH. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Email: coraagro@gmail.com, Tel.: 070 820 279,

www.cora-agrohomeopathie.com, 

EN web site

PH. Agrohom. Majda Ortan s.p. logo 300x262 - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!

Cora agrohomeopathie®:  Naši odlični nasveti in naravne, napredne, učinkovite REŠITVE, ki pridejo še kako prav vrtičkarjem, kmetom in vrtnarjem:  http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/aktualne-novice-clanki/

slika 666 281x300 - Že poka po šivih in tudi tam, kjer jih ni?!!!

Ortan’s Natural Quantum Powers ™ : Novice, informacije, rešitve: Zemljina elektromagnetna evolucija in krepitev naše energijske prilagodljivost nanjo: http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/the-best-life-in-quantum-powers/owers/

5/5 - (36 votes)