Ne gunca vas le lun’ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?

By | 5 junija 2019

Dostopne so informacije strokovnjakov o tem, da žitni krogi nastajajo pod vplivom določenih frekvenc. To seveda ni presenetljivo. Jezik geometrije in frekvenc v povezavi z matematičnimi proporci ter simboliko, sporoča in informira – energijsko informira Zemljo in vse na njej ter tako doprinaša k varnejšemu energijskemu usklajevanju, ki je potrebno v zdajšnjih časih (=v zadnjih letih), ko se intenzivno dviguje Zemljin pulz oz. Schummanova frekvenca.

61732823 2725363297477092 4012449423920463872 n - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
Fotografija 1: Stunning crop circle reported at Long Wood, near Littleton, Hampshire, 
UK. Reported on the 3rd June, 2019. 4 wonderful aerial photos by Nick Bull.
Žitni krogi, objavljeni 3. junija 2019. Lokacija: Long Wood, pri kraju/mestu Littleton, Hampshire, Anglija/UK.
Avtor fotografije: Nick Bull.
DJI 0341 25th of May at Chesterton Farm near Cirencester Gloucestershire UK. Thanks to Nick Bull for driving all that way to film it for us all. NO ACCESS ALLOWED BY THE FARMER. - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
Fotografija 2: DJI_0341-25th of May, at Chesterton Farm, near Cirencester, Gloucestershire, UK. Thanks to Nick Bull for driving all that way to film it for us all. NO ACCESS ALLOWED BY THE FARMER.
Objavljeni posnetki žitnega kroga iz dne 25 maja 2019 – žitni krogi so iz kmetije Chesterton Farm, pri kraju Cirencester, Gloucestershire, Anglija/ UK. Vodilne zunanje linije imajo jasno podobnost z notranjimi linijami vsakega izmed treh krogov iz prve fotografije žitnih krogov (zgoraj).
Avtor fotografije: Nick Bull.

Schummanova frekvenca dne 3. 6. 019:

dependencies amplitude schumann resonance 6 3 2019 1 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
Vir informacij o meritvah: Space Observing System: http://sosrff.tsu.ru/new/shm.jpg.) Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.
schumann resonance 3 june 2019 1 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
Vir informacij o meritvah: Space Observing System: http://sosrff.tsu.ru/new/shm.jpg.) Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.
swx overview large - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
Vir informacij o meritvah:kot na objavi. Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.

Schummanova frekvenca: 25. maj 2019:

dependencies amplitude schumann resonance 5 25 2019 1 Dependencies of Amplitudes Schumann Resonance May 25 2019 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
Vir informacij o meritvah: Space Observing System: http://sosrff.tsu.ru/new/shm.jpg.) Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.
schumann resonance 25 may 2019 1 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
Vir informacij o meritvah: Space Observing System: http://sosrff.tsu.ru/new/shm.jpg.) Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.

Moja razlaga sporočila žitnega kroga iz fotografije 2, z upoštevanjem sporočila vrhov Schummanove frekvence tega dne,ko je bila opažena, je na voljo le članom moje zaprte fb skupine – Svetlikanja. Vanjo sprejemam preverjeno dobronamerne člane, najraje po priporočilu naših članov.

Rezultat omenjene razlage – torej sporočilo: beseda FOXIR, kar v azerbajdarščini pomeni lisica; enako kot FOX v angleščini. Števila besede lisica so 391931, kar da po metodi Pitagorejske redukcije število 8, ki je simbol ravnovesja in tudi neskončnosti, če ga zasučemo za 90 stopinj.

391 je frekvenca energije Avatarja Sinteze, ki NI RELIGIJA, ampak Energija Sinteze sama po sebi. Njena namera in moč je zdraviti ločenost, razcepljenost oz. odcepljenost Človeka od Božanske iskre v njem in od Vira. V tem zdravljenju Človeka in ljudi je tudi zdravljenje Zemlje, Zlata doba se tako pojavi v vsej svoji Slavi (ravnovesje in neskočnost). To se udejanja bolj in bolj z našim vsakodnevnim povabilom Energiji Avatar Sinteze, da nas razsvetljuje in da se giblje/premika znotraj nas. V manifestiranju tega nastane sinergija delov nas oz. njihova sinteza, kot je bilo izvorno ustvarjeno direktno po Božji nameri. Ta proces je varen in bo varen – kolikor lahko to energijo Avatarja Sinteze varno integriramo in udejanjamo v našem življenju. Avatar Sinteze je neprebojen ščit, ko ste ga vase integrirali in ko ga dnevno udejanjate.

931 je frekvenca, ki jo v našem okolju povzročajo tudi talne obremenitve zaradi (zlasti) tovornih vlakov preko železniških tirov. Lahko, da gre za sporočilo skozi simboliko, ki opozarja, da je potrebno znižati elektromagnetne frekvence, ki povzročajo talne obremenitve Zemlje in njenih tirov na energijskem, elektromagnetnem nivoju. Vsak lahko k temu prispeva z ustreznimi mislimi, besedami, dejanji. Torej zelo, zelo premišljeno! Kdor hoče živeti skladno z vse višjim in višjim Zemljinim pulzom – Schummanovo frekvenco, mora tako dokazati, da je tega sposoben, da je tega zaveden, da je tako tega tudi vreden. Laži in manipuliranja so tu brez šans – vibracija namreč nikoli ne laže, tudi vibracije, ki jih oddaja bitje, o njem povedo vse – v njegovem energijskem odtisu je namreč vedno resnica.

Normalna vrednost Schumannove frekvence, ki jo poznamo tudi pod imenom Zemeljski pulz, je 7,8 Hz. Pri vrednostih Schumannove resonance (Zemljinega pulza) nad 30 HZ  se že lahko pojavijo določene spremembe delovanja človeških možganov. (Vir: Edvard  Kadič: alfa, beta, theta, delta valovanje). 

Pri vrednostih Schumannove frekvence nad 30 Hz, se po navedbah različnih strokovnjakov, lahko zaradi sprememb delovanja človeških možganov  pojavljajo težave s spanjem, nespečnost, težave s koncentracijo, s spominom, utrujenost, izčrpanost, stres, izgorelost, depresija, pa tudi avtoimunske bolezni (med avtoimunske bolezni štejemo npr. rak, multiplo sklerozo itd.).  ZELO VERJETNO JE, DA SO TO PREHODNE TEŽAVE, KI ČLOVEŠTVO SPREMLJAJO SKOZI ENERGIJSKO EVOLUCIJSKO OBDOBJE. KOLIKO ČASA BOMO ČUTILI TE UČINKE? Strokovnjaki ocenjujejo, da nekaj let. V tem času se prilagajamo na te pogoje. Zadostno pozornost moramo posvetiti krepitvi lastnega energijskega ščita in načinu pridelave hrane, ki jo uživamo in dvigu lastne zavesti.

Da je to mogoče, naj bo hrana ustrezno pridelana – da človeka nahrani, ne le nasiti. Več o možnostih take pridelave najdete na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com, na desni strani v rubriki Kategorije. Preglejte, se resnično splača!

Earth schumann resonance 1 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
“Vaš notranji biološki sistem, možgani in Zemlja samodejno delujejo na enakih frekvencah!” Nikola Tesla
eeg - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?

Vibracijsko onesnaževanje, ki ga človeštvo med drugim povzroča, je za planet Zemljo očitno preseglo limite.Eden od virov vibracijskega onesnaževanja, je prikazan,razložen v naslednjem videu. S posledicami vred. Ta vir vibracijskega onesnaževanja je eden izmed številnih. Ta spodnji video naj vidi vsak! Zlasti vsak starš, vsak čebelar, vsak kmet, vsak vrtičkar in vrtnar, vsak šolar, vsak poslovnež,…, vsak! Ta vrhunski, spektakularno poučen dokumentarni film, podprt z znanstvenimi proučevanji, dognanji, dokazi in prikazi:“Resonance Beings of Frequency documentary film”, vam je dostopen na tej povezavi: https://youtu.be/YFR5EtO_zdM.

Ko boste pogledali ta dokumentarni video, boste (u)videli to, kar se nam bliža in je v bistvu že tukaj. Videli boste čebelice, ki zaradi spremenjenih frekvenc ne znajo domov, videli boste, kako je s tem (lahko zelo kmalu) opraševanje za človeštvo zapravljena dediščina, videli boste, da naravne svetlobe ne smemo menjavati za umetno, razumeli boste, zakaj je tako. Podobno, kot pri človeku, je seveda pri živalih in pri rastlinah. Videli in slišali boste ljudi, pri katerih so obolelost za rakom povezali z bližino oddajanja umetnih frekvenc, slišali boste, kaj lahko pomeni dejstvo, da mobilnike pretirano uporabljajo otroci, mladostniki, mladi in starejši ljudje, razumeli boste, da ste potopljeni v strupeno mlakužo umetnih frekvenc, ki masovno pritekajo iz iz različnih virov elektromagnetnega onesnaževanja. Strupeno mlakužo frekvenc ustvarjajo tudi zlonamerne misli, besede in dejanja, z negativnimi čustvi prežeti odzivi (zlasti tisti, ki jih podpirajo ljubosumje, sovraštvo, hudobija, tekmovalnost, manipuliranje, nevoščljivost, strah, nepravilno obvladovana ali neobvladovana jeza itd). Človek z ozaveščenostjo – torej človek na višji razvojni stopnji, mora biti tudi čustveno inteligenten in mora biti vešč upravljati – sebe. Kot rečeno, Zemljina frekvenca se dviga. Ljudem, ki ostajajo na stopnjah stare zavesti, to “ni pisano na kožo”. Taki ljudje po zakonitostih frekvenčnega delovanja, samodejno vse bolj izgubljajo stik z Virom izvorne življenjske energije in posledično ostajajo zataknjeni v lastno “negativnost” , torej v svoje nizke frekvence. Z njimi se čim manj ukvarjamo in z njimi se čim-manj povezujmo. Najbolje, da jih zavestno ignoriramo, kajti pomagati jim ne more nihče – razen njih samih. Za to pa morajo najprej dvigniti svoje frekvence – svojo zavest. Brez samo-spremembe tega ne morejo doseči.

Schummanova frekvenca: predvčerajšnjem, včeraj in danes:

Danes: 5.6.019: najvišji vrh Schummanove frekvence pri 60 Hz.

Včeraj: 4.6.019: najvišji vrh Schummanove frekvence pri 83 Hz.

Predvčerajšnjem: 3.6.019: najvišji vrh Schummanove frekvence pri 49 Hz.

Normalna osnovna Schummanova frekvenca oz. frekvenca Zemljinega pulza je 7,8 Hz.

dependencies amplitude schumann resonance 6 5 2019 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
Vir informacij o meritvah: Space Observing System: http://sosrff.tsu.ru/new/shm.jpg.) Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.
schumann resonance 5 june 2019 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
Vir informacij o meritvah: Space Observing System: http://sosrff.tsu.ru/new/shm.jpg.) Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.
swx overview large 1 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
Vir informacij o meritvah: kot na grafu. Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.
planetary k index - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?
Vir informacij o meritvah: kot na grafu. Podatke povzema in komentira: Disclosure News, Italy.

Za vas ne vem, kako so vam postregle te frekvence in aktualna planetarna konstalacija. Zame so oboje delovale dobesedno Božansko (kar pa ne pomeni, da je bilo “udobno”). Energije Avatarja Sinteze so skozme tudi tokrat odlično udejanile svoje poslanstvo – so neprebojen ščit, saj ščitijo svoje stvaritve, ki se udejanjajo skozme. Tako delujejo za vsakega, ki jih integrira vase. In to je seveda odlična informacija in sporočilo! Delajte na tem zase!

Slika knjiga naslovnica 1365x1024 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?

 Akualna nova knjiga: Tvoj energijski ščit in preporod (Preživetje informiranih); avtorica: Majda Ortan

VABLJENI K NAROČILU! (Več  informacij o knjigi s podatki za naročanje, je dostopnih v tekstu pod tem linkom)

Do good and good will come to you 3 1 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?

Tako je to – naredite dobro in dobro pride k vam!

V NEVEDNOSTI SE NAPLETE NAJVEČ ŽIVLJENJSKIH TEŽAV! ZATO – TE INFORMACIJE DELITE NAPREJ.

Majda Ortan, ing.

PH. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Email: coraagro@gmail.com, Tel.: 070 820 279,

www.cora-agrohomeopathie.com, 

EN web site

PH. Agrohom. Majda Ortan s.p. logo 300x262 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?

Cora agrohomeopathie®:  Naši odlični nasveti in naravne, napredne, učinkovite REŠITVE, ki pridejo še kako prav vrtičkarjem, kmetom in vrtnarjem:  http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/aktualne-novice-clanki/

slika 666 281x300 - Ne gunca vas le lun'ca: Zemljin pulz je zelo (pogosto) povišan in temu ne more uiti nihče. Novi žitni krogi dajejo šifrirana sporočila. Kaj to pomeni?

Ortan’s Natural Quantum Powers ™ : Novice, informacije, rešitve: Zemljina elektromagnetna evolucija in krepitev naše energijske prilagodljivost nanjo: http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/the-best-life-in-quantum-powers/owers/

5/5 - (27 votes)