KO JE “PO TOČI ZVONITI PREPOZNO” – zakaj pa bi letos dopustili, da pride tako daleč?

By | 3 junija 2019

“Kmetijske površine namočene, od 70- do 100-odstotni izpad pridelka češenj”

Tako piše oz. poroča 24ur.com. In uvodoma dodaja: “Dež in nizke temperature v aprilu in maju so močno prizadele kmetijsko pridelavo, prizadeti so posevki koruze, krompirja, zelenjave, pa tudi zgodnjega sadja. Zaradi nizkih temperatur je rast kmetijskih rastlin upočasnjena, rastline pa so oslabljene in bolj občutljive na napade bolezni in škodljivcev, k čemur močno pripomore stalna vlaga“.

699688 cesnje dez 001 primorske novice - KO JE "PO TOČI ZVONITI PREPOZNO" - zakaj pa bi letos dopustili, da pride tako daleč?
Vir in povezava na vir: Obilno deževje zdesetkalo letino češenj – Primorske novice

Je res kriv le dež, ali nemara nekoliko tudi (zastarelo-neaktualizirano) znanje, ki se (predolgo) skuša izogniti naprednih, novodobnih novosti?

Ocenite sami – to so naše spomladanske objave na temo sonaravne pridelave češenj s sonaravnimi proizvodi Cora agrohomeopathie® , ki med drugim krepijo tudi prilagodljivost rastlin na vremenske in klimatske spremembe. Res je, da obilica dežja povzroči pokanje češenj, res pa je tudi, da jih večina tistih, ki zdaj kažejo nastalo škodo, zvesto prideluje po starih konceptih… In to – po to povezavo – je vsebina naših številnih objav na temo preprečevanja sadne gnilobe na učinkovit, sonaraven način.

Drugačno vreme, drugačna klima, oslabele in neodporne rastline, spremenjeni pridelovalni pogoji in “zastareli” koncepti pridelave, ki v spreminjajočih se razmerah nimajo optimalnega učinka = (lahko slab) rezultat.

e807300e2b0387ce2a4dc87bc762f855 - KO JE "PO TOČI ZVONITI PREPOZNO" - zakaj pa bi letos dopustili, da pride tako daleč?
Navadna sadna gniloba marelic – vir: Pinterst.com

Rastline, ki na energijskem nivoju nimajo ustrezne krepitve vitalnosti in preko le-te krepitve ustrezne lastne odpornosti na škodljivce, bolezni, biotski in abiotski stres, vremenske ekstreme in klimatske spremembe, seveda ne zmorejo dati drugačnih rezultatov.

Peaches inoculated with Monilinia fructicola A C E and M laxa B D F and - KO JE "PO TOČI ZVONITI PREPOZNO" - zakaj pa bi letos dopustili, da pride tako daleč?
Navadna sadna gniloba lahko ogrozi najrazličnejše vrste sadja – zato je pravilno
pravočasno ukrepati.
Priporočamo, da to storite s sonaravnim proizvodom
Cora agrohomeopathie X79 NaturNEGA – monilija.

Fotografija: ResearchGate

Pridelovalci, sami ste odgovorni, če “upate”, da boste v spremenjenih pridelovalnih pogojih lahko ravnali kot v preteklosti in pridelali vsaj zadovoljiv pridelek. Imate tudi drugačne možnosti, ki so javno objavljene in so vam dosegljive. Naši sonaravni, 100% slovenski proizvodi Cora agrohomeopathie® , so zagotovo uspešno med njimi!

Je čas za alarm?

ČAS JE ZA PRAVILNO SONARAVNO UKREPANJE!!!

KAJTI: GNILIH SADOVNJAKOV SI RES NE ŽELITE! Pod to povezavo najdete informacije, kako to željo realizirati na sonaraven način. Upoštevajte jo pravočasno! Vremenska napoved za letošnji junij namreč napoveduje muhasto vreme – toplejše, a s precej nevihtami, plohami.

Doslej smo se z našimi proizvodi Cora agrohomeopathie® izkazali tudi v zahtevnih pridelovalnih razmerah. ZNANI SMO PO REŠITVAH, PO NAPREDNIH, SONARAVNIH REŠITVAH!

Nekaj DOBRIH IZKUŠENJ s proizvodi Cora agrohomeopathie® smo izpostavili. Nekatere od teh najdete pod povezavami: tukaj, pa tudi tukaj, tukaj , tukaj in tukaj. SE SPLAČA POGLEDAT, tudi te – lanske, glede krepitev češenj napram sadni gnilobi.

97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b 3 - KO JE "PO TOČI ZVONITI PREPOZNO" - zakaj pa bi letos dopustili, da pride tako daleč?

Za vse težave z boleznimi in škodljivci, ki jih navaja ta članek, nudimo dobro učinkovite, 100% slovenske proizvode Cora agrohomeopathie® , za katere priporočamo že preventivno uporabo.

Ne le, da sem proizvode Cora agrohomeopathie® razvila tekom svojega življenja in da jih v mojem s.p.-ju proizvajamo po naročilu za znane kupce, rešitve tudi zbiramo in vam jih predstavljamo tako, da res hitro najdete, kar potrebujete: poglejte pod spodnjimi povezavami, izberite, kar potrebujete in si jih shranite za čas, ko jih boste potrebovali:

Opomnik za Corino zeleno nego;

Aktualne novice in članki;

Celoviti programi za pridelavo (za kmete in za ljubiteljske pridelovalce);

Katalog proizvodov Cora agrohomeopathie® (naj vas prosim ne moti, da je ta katalog v nadgradnji)

Med delovniki vam je po potrebi zagotovjeno tudi osebno telefonsko svetovanje na tel. št.: 070 820 279.

ENOSTAVNO DO POTREBNIH INFORMACIJ ZA NAROČILO:

Katero pakiranje proizvodov Cora agrohomeopathie® je pravo za vas in o priporočenem ciklusu škopljenj: odgovor je pod to povezavo.

Komercialni podatki in naročanje:

Cenik proizvodov
Naročila, pogoji nakupa
Katalog proizvodov
Brez karence (vaši pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju)
Dovoljeno v eko pridelavi

Splošna specifikacijska lista za proizvode Cora agrohomeopathie®

Varnostni list za 43% etanol m/m,  ki je nosilni medij energiziranih rastlinsko mineralnih učinkovin naravnega izvora
Splošni pogoji 

KONTAKTI:

Ph. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Email: coraagro@gmail.com, tel.: 070 820 279, www.cora-agrohomeopathie.comEN web site

VABLJENI K NAROČILU!

POVEZANE TEME: 

VABLJENI K NAROČILU!

Za ostale nasvete za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno ali za več informacij  – pokličite me za nasvet in izvedeli boste, kako vam lahko pri tem odlično pomagajo proizvodi Cora agrohomeopathie®! Pokličite tel. št. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie® izberete dobro sonaravno rešitev!

DELITE TO SPOROČILO!

PH. Agrohom. Majda Ortan s.p. logo e1557580086513 - KO JE "PO TOČI ZVONITI PREPOZNO" - zakaj pa bi letos dopustili, da pride tako daleč?

Cora agrohomeopathie®: 
 Naši odlični nasveti in naravne, napredne, učinkovite REŠITVE, ki pridejo še kako prav vrtičkarjem, kmetom in vrtnarjem:
  http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/aktualne-novice-clanki/
NOVO: http://cora-
agrohomeopathie.com/blog/category
/
corin-tedenski-
opomnik-za-zeleno-nego-za-
sadno-drevje-za-vrtnine-za-okrasne-rastline/
Ortans Natural Quantum Powers 1 e1557579866252 - KO JE "PO TOČI ZVONITI PREPOZNO" - zakaj pa bi letos dopustili, da pride tako daleč?

Ortan’s Natural Quantum Powers ™ : Novice, informacije, rešitve: Zemljina elektromagnetna evolucija in krepitev naše energijske prilagodljivost nanjo: http://cora-agrohomeopathie.com/blog/
category/the-best-life-in-quantum-powers/owers/


5/5 - (126 votes)