FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK

By | 28 oktobra 2019

Danes, 2.11. 019 je vrh Schumannove frekvence dosegel skoraj 100 Hz, oziroma natančno 98 Hz! Konec oktobra 019 so bile beležene tudi Sončeve nevihte, ki so nas dosegale z jakostmi, ki so ustrezale tudi geomagnetnemu indeksu stopnje 6 – Kp indeks-u stopnje 6!

naraščajoče vibracije schumannova frekvenca - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK

Izmerjeni vrhovi Schumannove resonance oz. Zemljinega pulza v oktobru, pa vse do danes, so (bili) na zavidljivih višinah.

OKTOBER NAS JE SKUPAJ Z NAŠIM PLANETOM VIBRACIJSKO PRIDNO DVIGAL. ZEMLJIN PULZ V ZAČETKU NOVEMBRA 2019 NAS JE S SABO PONESEL SKORAJ NA 100 Hz!

Slika1 raising vibration sch oktober 2019 - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK
planetary k index - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK
schumann resonance 25 october 2019 1 - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK
planetary k index 1 - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK
schumann resonance 28 october 2019 1 - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK
dependencies amplitude schumann resonance 10 28 2019 1 1 - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK
Izmerjena vrednost Schumannove resonance, graf iz dne 27. oktobra 2019. Časovni grafikon temelji na Tomsk – Rusija – UTC +7; Vir: Space Observing System, Tomsk, Rusija
Vir objave grafa: www.disclosurenews.it ;

VSTOPANJE IN PREHAJANJE ZEMLJE GLOBLJE V FOTONSKI PAS, VZDIGUJE TUDI SCHUMANNOVO FREKVENCO (Zemljin pulz) IN POVZROČA, DA NA ZEMLJO DOTEKAJO SVETLOBNE ENERGIJE ZELO VISOKIH FREKVENC

730025main rbspsciencecover 0 - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK
Leta 1958 so odkrili dve velikanski plovlji sevanja, znani kot Van Allenovi pasovi, ki obkrožajo Zemljo. Leta 2012 so opažanja sond Van Allen pokazala, da se včasih lahko pojavi tretji pas. Tu je sevanje prikazano rumeno, zelena pa predstavlja presledke med pasovi.
Credits: NASA/Van Allen Probes/Goddard Space Flight Center / NASA / Van Allen Probes / Goddard Center za vesoljske polete
Vir/ Source: https://www.nasa.gov/mission_pages/rbsp/news/third-belt.html
730032main aug31 prominence - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK
Avgusta 2012 je na Soncu izbruhnilo velikansko znamenje, ki je izbruhal delce in udarni val, ki je potoval blizu Zemlje. Ta dogodek je bil morda eden od vzrokov tretjega sevalnega pasu, ki se je nekaj dni pozneje pojavil okoli Zemlje, pojav, ki ga je prvič opazil novoustanovljeni Van Allen Probes. Podobo sončevega znamenja pred izbruhom, je v fotografijo ujel NASA-in observatorij za sončno dinamiko (SDO).
Credit: NASA / SDO / AIA / Goddard Center za vesoljske polete
11816972 f520 - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK
Fotonski pas – vir, kot spodnji video posnetek
https://youtu.be/oIngshJwTRo

Leta 1961 je znanost s pomočjo satelitov odkrila fotonski pas, ki obdaja Plejade. Ta fotonski pas * kroži po Plejadovskem sistemu pod pravim kotom glede na njegove orbitalne ravnine. Naše sonce (in mi skupaj z njim) obkroži(mo) Plejade enkrat na 25.860 let. Sredino fotonskega pasu doseže približno na vsakih 12.500 let. Za prečkanje je potrebnih približno 2000 let, kar pomeni, da po odhodu iz tega območja mine še 10.500 let, preden naš Sončni sistem vstopi vanj.

Fotonski pas (Photon Belt): Ogromen toroid ali “pas” meddimenzionalne svetlobe, ki skozi ta del galaksijo Mlečna cesta, prehaja 26.000-letni cikel.

Vzhodni učitelji – mojstri, učijo o ritmu krčenja in širjenja vesolja kot Božjega Vdiha in Izdiha – vsak dih, ki pokriva časovni razpon (v tej gostoti) v bližini 11.000 let. Ni naključje, da ta časovni okvir ustreza Grand Cycles, orbiti našega sonca okoli osrednjega sonca Alcione.

Energija fotonskega pasu je eterične in duhovne narave, ni fizične narave, vendar deluje in vpliva na fizično. 10.500 let teme med 2000-letnimi obdobji svetlobe človeku omogoča duhovni razvoj.

TO DEJSTVO JE ENA OD RESNIC, KI (LAHKO) SPREMENIJO VSE :

Kar nekaj je znanstvenih dokazov, ki dokazujejo, da se človek na Zemlji ni razvil iz opic, kot so nas učili. “Več fizičnih in DNK dokazov kaže, da se je naša vrsta pred 200.000 leti pojavila brez evolucijske poti, ki bi vodila do našega pojava.”(vir: Gregg Braden, Med znanostjo in duhovnostjo). Od prvih anatomsko modernih ljudi, ki se pojavijo v fosilnih zapisih zemlje, se nismo spremenili! (vir: Gregg Braden, Med znanostjo in duhovnostjo). In: nismo nastali po naključju, naš nastanek je bil hoten, nameren! Ustvarjeni smo (bili) po namernem dejanju stvarjenja – o tem pričajo novejši dokazi DNA, o katerih bom kratko pisala v kaki drugi objavi. Obdarjeni smo s izjemnimi sposobnostmi Galaktičnih ljudi, ki se jih je potrebno zavedati, se o njih podučiti, se jih naučiti koristiti in jih koristiti. MI SMO GALAKTIČNA BITJA!

88406560c21e49ebf5164d8d64937e67 - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK
DUHOVNI RAZVOJ ČLOVEKA: Spust Duha v materijo glede na dimenzije Zavesti. Ljudje na Zemlji “brez prebujene Zavesti o Sebi”, so na stopnjah 3 in tudi nižje. Dvigniti Zavest pomeni spoznati Resnico in jo sprejeti, zlasti resnico o tem, kdo ljudje v resnici smo, kakšne so naše resnične sposobnosti in naučiti se, kako jih koristimo ter to udejanjati v vsakodnevnem življenju. Med ljudmi na Zemlji so tudi taki, ki že imajo dostop do Zavesti na 5., 6., tudi 7. stopnji. Zdaj so tu so tudi zato, da razvijajo in udejanjajo napredne kvantne tehnologije ter da ljudi poučujejo, mentorirajo v času prehoda v višja stanja Zavesti. Ko izbirate svoje učitelje in mentorje, ki vam bodo v veliko pomoč, IZBERITE PRAVE – take, ki so na ta svet že “prinesli”oz. razvili in udejanili napredne, koristne kvantne tehnologije. Podobno kot Schauberger, Tesla, Einstein, imamo taki ljudje dostop do višjih stanj Zavesti in s tem tudi do naprednih kvantnih tehnologij, ki jih skupaj s planetom Zemlja in z Naravo potrebujemo in jih bomo kmalu zelo potrebovali. Moje inovativne, prebojno napredne kvantne proizvode ki jih uporabljamo v naravni pridelavi energijsko žive hrane, najdete na moji slovenski spletni strani , še več pa v kratki predstavitvi z njimi doseženih dobrih praks v realnih pridelovalnih razmerah , na moji angleški spletni strani ter v rubriki Aktualne novice in članki. MOJE KONTAKTE IN INFORMACIJE O ŠIROKI PONUDBI MOJIH ON-LINE MENTORSKIH / COACHING PROGRAMOV ZA INDIVIDUALNE POTREBE IN ZA POSLOVNE POTREBE, NAJDETE NA MOJI POSEBNI FB STRANI: @Ajna.Quantum.Selflove Vabljeni k obisku te spletne strani, vesela bom, če mi sledite, če stran všečkate in vabljeni k naročilu odličnih Coaching programov za vašo kvantno nastavitev! Prinese mnogo več, kot upate sanjati in to na vseh področjih življenja!
AJNA KRALJEVSKA RDEČA - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK
Moji intenzivni skupinski on line Quantum Coaching programi, ti praktično pomagajo dvigniti svojo zavest in spoznati svoje sposobnosti, za katere skoraj gotovo ne veš, da jih imaš. POMAGAJO TI NA VSEH PODROČJIH ŽIVLJENJA, ZLASTI TAM, KJER IMAŠ TEŽAVE, KI SO V RESNICI TVOJE PREOBLEČENE PRILOŽNOSTI. Zato, da jih ne spregledaš! Lahko uporabiš, kar ti omogoča ta čas, ki ti pomaga dvigniti zavest in spoznati, kako svoje življenjske izkušnje premakniti v želeno smer in na višji nivo.

Že davno sem v svojem življenju dojela, da imam številne sposobnosti, o katerih me niso učili, za katere so me prepričevali, da jih ni in jih negirali. Kljub temu sem jih uporabljala in jih uporabljam. Zato sem v preteklosti življenju med spečimi ljudmi preživela vse sorte…. in se razvila še bolj…in se razvijam še bolj. Namesto golega razmišljanja in analiziranja, se uporabljam celostno, dostopam v Akaške zapise (4. dimenzija zavesti) in tudi v informacijsko polje iz višjih dimenzij zavesti. Izkušnje, sposobnosti in osebna vibracija mi narekujejo, da jih delim med tiste, ki so se voljni, željni in pripravljeni učiti vedenj in resničnih znanj za življenje v kvantno dobi.

Moji intenzivni skupinski on-line Quantum Selflove® Coaching programe, ti praktično pomagajo dvigniti svojo zavest in spoznati svoje sposobnosti, za katere skoraj gotovo ne veš, da jih imaš. POMAGAJO TI NA VSEH PODROČJIH ŽIVLJENJA, ZLASTI TAM, KJER IMAŠ TEŽAVE, KI SO V RESNICI TVOJE PREOBLEČENE PRILOŽNOSTI. Zato, da jih ne spregledaš! Lahko uporabiš, kar ti omogoča ta čas, ki ti preko izjemnih vesoljskih pojavov pomaga dvigniti zavest in spoznati, kako svoje življenjske izkušnje premakniti v želeno smer in na višji nivo. Da ti uspe v tem času, ko Zemlja dviguje svoje vibracije in so vse višje vibracije svetlobnih etrov, ki dosegajo vse, kar je na Zemlji. Pravila v Kvantni dobi, ki nas je že dosegla, so drugačna. Spoznaj in osvoji jih pravočasno! O njih te ne bo podučil skoraj noben šolski sistem.

Nudim ti skupinske on-line coaching programe in osebni on-line coaching program “po meri”.

Osebni on-line coaching izvajam individualno in točno zate! Zanj se prijavi na moj email: ajna.quantum.selflove@gmail.com in kratko opiši svoj izziv, ki ga želiš izkoristiti kot priložnost, da si izboljšaš, polepšaš, obogatiš svoje življenje. Dodaj svoje polne ime in priimek ter gsm številko, da te lahko po potrebi pokličem. Dobil oz. dobila boš mojo ponudbo na tvoj email naslov.

Moje skupinske on line coaching programe izvajam za skupine prijavljenih udeležencev, ki se nam pridružijo, da ozavestijo, zbudijo in opolnomočijo svojo opremo za dvigovanje lastne vibracije in zavesti in ki plačajo zaračunan znesek za kotizacijo – za izmenjavo tega, kar na takem coachingu dobijo od mene.

AKTUALNA PONUDBA MOJIH ONLINE QUANTUM COACHING PROGRAMOV znotraj platforme QuantumSelflove Coaching® PROGRAMI:

REBALANS TVOJE KVANTNE NASTAVITVE

Naše teme: •• Kaj se dogaja: Pomikanje Zemlje globlje v fotonski pas in kaj to pomeni za nas in za naš planet •• Vidiš ali gledaš: kaj je razlika in kako jo presežeš •• Kako si odpiraš vstop višjih vibracij vase •• Kaj mislimo in kakšni smo. Kdo v resnici smo.

Trajanje programa: cca 2 uri. Razpisan termin izvedbe programa: 30. 11. 2019 ob 19 uri. V ŽIVO NA FB @ajna.quantum.selflove!

VEČ IN VSE OSTALE INFORMACIJE SO POD TO POVEZAVO!

images - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK

KVANTNA HARMONIZACIJA V PESNIŠKEM JEZIKU

Naše teme: •• Kako poje Duša •• Moči kvantne harmonizacije v teoriji in praksi •• Odpiranje vhodov v vašo kvantno harmonizacijo •• Moje Bardske strune na premierni predstavitvi

Trajanje programa: cca 2 uri. Razpisan termin izvedbe programa: 15. 12. 2019 ob 19 uri. V ŽIVO NA FB @ajna.quantum.selflove!

VEČ IN VSE OSTALE INFORMACIJE SO POD TO POVEZAVO!

images 2 - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK

KAJ DELUJE, KO SI BREZ DENARJA ALI KO GA HOČEŠ / POTREBUJEŠ VEČ

Naše teme: •• Tvoji izzivi, ki ti jih sporoča pomanjkanje denarja •• Ozadja, ki povzročajo tvoje izkušnje pomanjkanja denarja in njihovo preseganje •• Fokusi •• Zavest finančnega obilja

Trajanje programa: cca 2 uri. Razpisan termin izvedbe programa: bo pravočasno najavljen in objavljen. V ŽIVO NA FB @ajna.quantum.selflove!

VEČ IN VSE OSTALE INFORMACIJE SO POD TO POVEZAVO!(POVEZAVA BO DODANA PRAVOČASNO. Hvala za razumevanje!).

images 1 - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK

KVANTNA DOBA JE ŽE NASTOPILA. ZAČETI JO MORAMO JEMATI RESNO

Naše teme: •• Kaj se v resnici dogaja •• Fraktalno holografsko sinergijsko vesolje •• Fraktalni možgani in fraktalne misli •• Vse je povezano z vsem •• Kvantna zavest, kvantni um •• Fotonski pas, Zemljin pulz, Človeški pulz •• Naš razvoj – Galaktični Človek

Trajanje programa: cca 2 uri. Razpisan termin izvedbe programa: bo pravočasno najavljen in objavljen. V ŽIVO NA FB @ajna.quantum.selflove!

VEČ IN VSE OSTALE INFORMACIJE SO POD TO POVEZAVO! (POVEZAVA BO DODANA PRAVOČASNO. Hvala za razumevanje!).

VABLJENI K NAROČILU! VESELIM SE NAŠEGA KORISTNEGA, POUČNEGA, PRIJETNEGA DRUŽENJA!

AJNA KRALJEVSKA RDEČA 1 - FOTONSKI PAS in GALAKTIČNI ČLOVEK

Majda

Majda Ortan, sp., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Slovenija, EU

Kontakti: Tel./GSM: 00386 (0)70 820 279 Email: ajna.quantum.selflove@gmail.com, FB: @ajna.quantum.selflove, Povezave na povezane vsebine: Moji skupinski on-line Quantum Selflove Programi, The best Life in Quantum Powers

Rate this post