Tvoj rebalans tvoje kvantne nastavitve®

By | 16 novembra 2019

Pozdravljena / pozdravljen, Ti na drugi strani.

Kako ti gre? Kako se počutiš? Če se počutiš nelagodno, se najbrž raztezaš, premikaš svoje meje in vibracije.

Če te zanima le vsebina tega on-lina programa, datum izvedbe, cena, prijava, način plačila- lahko tako skrčeno najavo najdeš pod povezavo tukaj.

Če pa želiš vedeti nekaj več o tem, zakaj potrebuješ ta program, kako ti lahko koristi, pa te vabim, da bereš vsebino dalje. Prav tako beri dalje, če želiš izvedeti, zakaj bi izbral mene za svojo Quantum Selflove Coach-injo.

Veš, da potujemo tja, kjer človeštvo zadnjih 26.000 let še ni bilo?! Zakaj? Ker tja potuje naš planet, Zemlja. Izbrala si je visokofrekvenčno vozilo, ki ga poganja energija fotonskega pasu, skozi katerega prehaja po 26.000 letih. Kaj to pomeni zate, kako lahko temu slediš, kako razumeš simptome, ki jih pri tem ti doživljaš? Katere nove sposobnosti se ti razkrivajo na stopnjah tega vibracijskega dviga (ki ga imenujemo tudi stopnje zavesti)? Kako čimbolj ozaveščeno skozi prvo fazo – čistilni, rušilni proces, tako, da nas podpre in ne podre? Kaj, če se za to potovanje ne odločiš?

Majda ortan photo from lectures - Tvoj rebalans tvoje kvantne nastavitve®

Sem Majda Ortan, ing., v zadnjih letih najbolj poznana po izdelavi in prodaji lastno razvitih, naravnih, kvantnih (energiziranih) proizvodih za nego in krepitev rastlin, s katerimi pridelujemo energijsko živo hrano. Ne vsebujejo nobenih aktivnih snovi, pa so vseeno zelo učinkoviti. Kvantni svet je bil od nekdaj moj svet. Te napredne tehnologije in teh prebojno naprednih proizvodov drugače nikoli ne bi udejanila. V bistvu so se zgodili skozi mene, ali kot je rekel Nikola Tesla: “Moji možgani so le sprejemniki, v vesolju je jedro, iz katerega pridobivamo znanje, moč in navdih. Nisem prodrl v skrivnosti tega jedra, vem pa, da obstaja. ”

Sebe sem morala spraviti v višje vibracije, da so se ti izjemni, kvantni proizvodi lahko zgodili skozme. Zato, ker je “moj sprejemnik” le v stanju ustrezno visokih in ustreznih vibracij lahko sprejel recepture teh izjemno novodobnih in naprednih proizvodov in tehnologij njihove proizvodnje. Od kod? Seveda iz Kozmosa. To je potrditev, da sem se vibracijsko vseskozi dvigala in prizemljila, kar mi je bilo v teh stopnjah zavesti dano, da se skozme udejani.

Ravno zato, ker sem vibracijsko dvigovanje opravljala “sama”, sem se v tem tako izmojstrila, da vam v teh procesih lahko pomagam kot Quantum Selflove Coach. Tisti, ki greste na to pot podprti z mojimi coaching programi, boste to pot opravili lažje. Zato, ker imam čisto kvantno povezavo z njimi, poznam čeri in vas bom vodila mimo njih. Z mano boste spoznali številne svoje sposobnosti, za katere sploh niste vedeli, da jih imate in ki vam v teh višjih vibracijskih dimenzijah omogočajo, da si ne le izboljšate, ampak spremenite življenje na bolje. Z mano boste odstrli številne preveze čez oči, ki vam preprečujejo videti jasno.

AJNA KRALJEVSKA RDEČA 2 - Tvoj rebalans tvoje kvantne nastavitve®
Že davno sem v svojem življenju dojela, da imam številne sposobnosti, o katerih me niso učili, za katere so me prepričevali, da jih ni in jih negirali. Kljub temu sem jih uporabljala in jih uporabljam. Zato sem v preteklosti življenju med spečimi ljudmi preživela vse sorte…. in se razvila še bolj…in se razvijam še bolj. Namesto golega razmišljanja in analiziranja, se uporabljam celostno, dostopam v Akaške zapise (4. dimenzija zavesti) in tudi v informacijsko polje iz višjih dimenzij zavesti. Izkušnje, sposobnosti in osebna vibracija mi narekujejo, da jih delim med tiste, ki so se voljni, željni in pripravljeni učiti vedenj in resničnih znanj za življenje v kvantno dobi.

ZAKAJ TE VABIM, DA SE NAM PRIDRUŽIŠ V MOJIH Quantum Selflove programih® ?

Ne vem, koliko možnosti imaš, da si v tem procesu pomagaš z vedenjem in podporo koga drugega, ki so mu višje dimenzije dovolj blizu, da je iz njih prenesel in udejanil (prizemljil) inovacije, ki so plod kvantnih tehnologij in so ter bodo človeštvu še kako potrebne – namreč, energijsko živo hrano bo človeštvo, ki vzdiguje svojo vibracijo še kako potrebovalo, velja pa tudi, da tiste, ki že zavestno vzdigujejo svojo lastno energijsko vibracijo, energijsko živa hrana podpira. Če bi ti lahko dandanes take programe ponudila Nikola Tesla ali Viktor Schauberger, bi ju zavrnil? Sigurno na kaj takega ne bi pomislil niti za hip. Ta dva sta bila “sprejemnika”, ki so ju lahko dosegali prebojno inovativni, napredni odgovori iz Kozmosa in se udejanjali skozi njiju – taki iz četrte dimenzije zavesti, nekaj tudi iz pete dimenzije.Vidiš in skušaj, da uvidiš: moji napredni naravni kvantni proizvodi za pridelavo energijsko žive hrane so prineseni iz četrte in tudi iz pete dimenzije zavesti oz vibracijskih sfer, ki tem dimenzijam zavesti ustrezajo. Verjemi, da od tam prenašam točno to, kar potrebuješ v tem času in v obdobju potrebnega dviga tvoje vibracije oz. višanja dimenzije tvoje zavesti. Pomisli na to in se odloči, da se nam pridružiš.

20170311 LDD001 1 - Tvoj rebalans tvoje kvantne nastavitve®

TVOJ REBALANS TVOJE KVANTNE NASTAVITVE ®

Tvoj rebalans tvoje kvantne nastavitve® je MOJ SKUPINSKI ON-LINE COACHING PROGRAM pod velikim dežnikom mojega krovnega programa Quantum Selflove ®. Lahko pa seveda izbereš tudi možnost Individualnega coaching program, v katerem se bom posvetila le tebi. (Glede take možnosti, je spodaj, na koncu teksta paragraf INDIVIDUALNI COACHING “PO MERI”).

PROGRAM ti je na voljo pod to povezavo.

Čisto kratek uvod

Živimo v prav posebnem obdobju, ko se praktično spreminja vse, kar je včasih veljalo. To velja za vse, kar je in tudi zate.

Zakaj se vse spreminja? Zato, ker se naš planet Zemlja pomika v fotonski pas in vzdiguje svojo energijsko vibracijo, naš planet pa dosegajo tudi vse višje svetlobne vibracije, ki jih naša telesa (duhovno, duševno, fizično), niso navajena.

Kaj so fotoni? “Diskretni” paketi energije, ki je elektromagnetna radiacija / sevanje – svetloba.

Kaj je prehod Zemlje skozi fotonski pas? Prehod Zemlje skozi fotonski pas je ciklični galaktični pojav, ki se ne dogaja prvič, ampak cca na 26.000 let.

Koliko časa bo ta pojav (pomikanje Zemlje skozi fotonski pas) trajal? Prehod Zemlje skozi fotonski pas je ciklični galaktični pojav, ki se ne dogaja prvič, ampak cca na 26.000 let. Trajal bo cca 2000 let. IN VEDI: NIČ VEČ NI IN NE BO, KOT JE VČASIH BILO! TO VELJA TUDI ZATE! SAJ SE TI VERJETNO “ŽE DOGAJA”, verjetno na kakem področju bolj, kot na drugem… Zdaj smo v obdobju “čistilnega cunamija”, ki zna zgrešiti tvoje razumevanje in zradirati tvoje življenjsko poslanstvo, če ne veš, kaj se (ti) v resnici dogaja, če ne razumeš procesa, če nimaš pravih informacij, če nisi osveščen/a…In obratno, lahko te očisti tako, da jezdiš na valovih “čistilnega cunamija”, a za to rabiš določeno razumevanje, dojemanje, kaj se v resnici dogaja in kako je to povezano s Tvojim Bitjem, z vsemi tvojimi telesi, ki jih za zdaj poznaš- z duhovnim, duševnim, fizičnim, mentalnim, čustvenim.. Dvig frekvenc vsega in vsakega je potreben, ker se dvigujejo frekvence Zemlje, kar temu ne bo moglo slediti, ne bo več vibriralo v dotoku življenjskih energij, zato bo venelo, usihalo, odmrlo… Človeška bitja nismo izjema!

Kje lahko izvem več o tem? Nekaj objav na to temo je v moji rubriki “The best Life in Quantum Powers”. Teksti objav so zaenkrat še slovenski, a tudi to se bo kmalu spremenilo.

Res več o tem vključno z vibracijskim informiranjem dobiš od mene med udeležbo na mojih Quantum Selflove programih. Ne le s tem, kar ti povem, ampak tudi tako, da si takrat pozoren, torej povezan z mano. Tako si tudi vibracijsko informiran, “potegneš točno to, kar takrat potrebuješ. Zato poleg skupinskega on-line Quantum Selflove coachinga, nudim tudi individualne Quantum Selflove coaching programe.

SMO ŽE V KVANTNI DOBI? JA, KVANTNA DOBA JE ŽE TU. ZA ŽIVLJENJE V KVANTNI DOBI JE POTREBNA USTREZNA OPREMA, KI JE ZLITA S TABO. NA TO SE JE TREBA PRIPRAVITI, SE PODUČITI IN SE PRILAGODITI. MOJI ON-LINE COACHING PROGRAMI pod ogromnim dežnikom Quantum Selflove programa, VAM LAHKO NUDIJO OBILO VEDENJ, ZNANJ, SUPORTA IN PODPORE IN INFORMIRANJE ! VABLJENI, DA SE NAROČITE; JIH VPLAČATE IN SE NAM PRIDRUŽITE!

quant blog finance2 1 - Tvoj rebalans tvoje kvantne nastavitve®

Rebalans tvoje kvantne nastavitve

Naše teme:

•• Kaj se dogaja: Pomikanje Zemlje globlje v fotonski pas in kaj to pomeni za nas in za naš planet

•• Vidiš ali gledaš: kaj je razlika in kako jo presežeš

•• Kako si odpiraš vstop višjih vibracij vase

•• Kaj mislimo in kakšni smo. Kdo v resnici smo.

Trajanje programa: 

cca 2 uri. 

Vabilo, termin izvedbe, prijave in vplačila:

Razpisan termin izvedbe programa: 

30. 11. 2019 ob 19 uri. V ŽIVO NA FB @ajna.quantum.selflove!

VEČ INFORMACIJ IN PROGRAM IMAŠ NA VOLJO POD TO POVEZAVO.

Prijave:

Pravočasne prijave:

Prijavite se na email naslov ajna.quantum.selflove@gmail.com so obvezne! K prijavi pripni scan kopijo potrdila o vplačilu! Tvoja prijava je veljavna, ko poravnaš plačilo in pride denar na TRR mojega sp.

VEČ INFORMACIJ TI JE NA VOLJO POD TO POVEZAVO.

Do kdaj so možne prijave?

Prijave so možne do zasedbe mest!

Vrednost, cena

Znesek za izmenjavo vsega, kar v tem coaching programu dobiš od mene, je 86€, kar že vsebuje 22% DDV. (Specifikacija cene: Bruto cena (z vključenim 22% DDV): 86€; neto cena (brez DDV): 67,08€; znesek DDV: 18,92€; stopnja DDV: 22%)..

VEČ INFORMACIJ TI JE NA VOLJO POD TO POVEZAVO.

LAHKO DOBIŠ POPUST!

Popust v vrednosti 10% si prislužiš, če izvedeš gotovinsko plačilo preko rumene poštne nakaznice, da dobimo plačilo v gotovini. V tem primeru je cena oz. znesek, ki ga mojemu sp.-ju nakažeš tako, da dobim tvoje plačilo v gotovini, 77,40€, kar že vsebuje 22% DDV. Specifikacija cene: Bruto cena: (z vključenim 22% DDV): 86€; Bruto cena z vključenim 10% popustom: 77,40€, Specifikacija cene: neto cena z vključenim 10% popustom: 69,66€, vrednost popusta za udeleženca je 8,6 €. (Seveda tudi gotovinske znese knjižimo in pravilno odvajamo DDV). Pri takem načinu plačila plačaš 77,40€. Za poštne stroške pri poštnem nakazilu povejte, da jih plača prejemnik ob gotovinsko prevzemu nakazanega zneska (torej Majda Ortan, sp).

VEČ INFORMACIJ TI JE NA VOLJO POD TO POVEZAVO.

VABLJENA, VABLJEN K NAROČILU! PRIJAVI SE ČIMPREJ, DA SI REZERVIRAŠ SVOJ SEDEŽ V TEJ SKUPINI.

Podatki za izvedbo tvojega plačila za ta Quantum Coaching program: 

Prejemnik: Ph. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje TRR: SI56 1954 0501 0625 820, ki je odprt pri Deželni banki. IBAN: SI56 1954 0501 0625 820, SWIFT/BIC: SZKBSI2X Namen vplačila: QSL- Rebalans tvoje kvantne nastavitveSklic: 00 3111019 19. Račun za vplačan znesek dobiš po emailu po izvedenem plačilu, ko je znesek na mojem TRR oz. ko ga prejmem v gotovini preko poštne nakaznice. PO PLAČILU MI PROSIM OBVEZNO POŠLJI KOPIJO POTRDILA O PLAČILU na email naslov: ajna.quantum.selflove@gmail.com

VEČ INFORMACIJ TI JE NA VOLJO POD TO POVEZAVO.

JAMSTVO, GARANCIJA, VRAČANJE VPLAČIL: 

Jamčim kakovostno izvedbo, tvoj (naročnikov) del tvoje odgovornosti pa je praktična izvedba, redna implementacija v vsakodnevnem življenju. Brez le-te ne pričakuj rezultatov. Vplačanih zneskov ne vračam iz nobenih razlogov.

VEČ INFORMACIJ TI JE NA VOLJO POD TO POVEZAVO.

INDIVIDUALNI COACHING “PO MERI”

Če izbereš individualno možnost, v katerih se za ta rebalans tvoje kvantne nastavitve posvetim le tebi (Individualni Coaching Program), je vrednost, ki mi jo plačaš za kompenzacijo (cena individualnega Coaching programa Rebalans tvoje kvantne nastavitve® seveda drugačna, znaša: netto vrednost: 1.000€, 22% DDV: 220€, skupaj (za plačilo): 1.220%. Pri plačilu v polje Sklic, navedi svoje ime in priimek in dodaj ” individualni QSL- Rebalans tvoje kvantne nastavitve. ). Informacije glede prijave, načina plačila in jamstva, beri zgoraj, ali me pokliči (070 820 279).

VEČ INFORMACIJ TI JE NA VOLJO POD TO POVEZAVO.

VABLJENA, VABLJEN K NAROČILU! PRIJAVI SE ČIMPREJ, DA SI REZERVIRAŠ SVOJ SEDEŽ V TEJ SKUPINI. DOBRODOŠLA SI, DOBRODOŠEL SI!

Majda

AJNA KRALJEVSKA RDEČA 3 - Tvoj rebalans tvoje kvantne nastavitve®

Majda Ortan, sp., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Slovenija, EU

Kontakti: Tel./GSM: 00386 (0)70 820 279

Email: ajna.quantum.selflove@gmail.com, FB: @ajna.quantum.selflove,  Povezave na povezane vsebine: Moji skupinski on-line Quantum Selflove ProgramiThe best Life in Quantum Powers

Rate this post