Posebne Corine e – novice

By | 11 decembra 2019
images 1 - Posebne Corine e - novice

Pozdrav Svetlobe je tokrat res na mestu!​
Z njim začenjam tokratne Corine e novice, ki  vas tokrat dosegajo po premoru,  pa zato s posebno dragoceno vsebino. 
Če se vam bo med branjem morda zazdelo, da se vsebina ne nanaša na vrtove in polja, ne odnehajte z branjem. Vsebina vam prinaša ključe do zasaditve vaših notranjih vrtov, notranjih vrtov v vseh skupnostih, podjetjih, inštitucijah, za zasaditve vrtov znotraj naše družbe, sveta, našega Planeta, Galaksij in vesolja.  Veliko dela? Zima je prav posebej primerna za to!

70db742bcce176e7fb979c87d5e9b461 mali princ 6 - Posebne Corine e - novice

TAKO LAHKO ENOSTAVNO VPRAŠANJE NAJDE IN UDEJANI REŠITEV ZA NAJBOLJ ZAHTEVNE IZZIVE VSAKEGA POSAMEZNIKA, VSEH SKUPNOSTI, VSEH PARTNERSTEV, PODJETIJ in POSLOV, DRUŽBE, SVETA, PLANETA, GALAKSIJ IN VESOLJA. RESNO, RESNIČNO, TAKO:

Se spomnite Malega Princa? Pred nos nam je molitev rešitev, ki jo še vedno iščejo skoraj vsi ljudje ljudje in Človeštvo. Mali princ jo je povedal v enem stavku in v poljudnem jeziku. Res pa je, da je tako odgovoril na vprašanje KAJ še vedno tako obupno iščejo ljudje in Človeštvo. (SKORAJ GOTOVO SI MED NJIMI). V njegovem stavku manjka odgovor, KAKO to rešitev doseči v vsakdanjem življenju.

prenos 1rešitev - Posebne Corine e - novice

IMAM JO! IMAM VEČ KOT ODGOVOR NA KAJ IN KAKO. IMAM REŠITEV ! PRAKTIČNO ZA VSE, KAR NAMERAVATE, HOČETE, ŽELITE (BITI, IMETI, POSTATI). ŠE VEČ- TA REŠITEV JE TUDI ODGOVOR NA VPRAŠANJE, KAKO SE REŠITI TEGA, KAR VAS MUČI, OVIRA, BOLI, ZARADI ČESAR TRPITE! DO INFORMACIJE, KAJ JE TA REŠITEV IN KAKO JO UPORABITI, DA JE UČINKOVITA, VAS LOČI EN KLIK NA ENO POVEZAVO! IMATE TOREJ LAHKO NALOGO! 🙂

Tukaj je zate ta povezava, klikni za dostop na vsebino!

Vsebina pod njo je poljudna in kratka. Naj vas ne zmotijo in ne odvrnejo besede, ki jih morda ne razumete – nekaj takih je napisanih v naslovu in na začetku besedila. Vse so razložene v nadaljevanju besela pod zgornjim linkom, razložene so poljubno,preprosto, večinoma s fotkami. Drži, najboljše razlage so preproste.🙂. ZA VAS JE POMEMBNO, DA VSEBINO POD TO POVEZAVO PREBERETE IN DA JO UDEJANITE! 😍 ZA VAS GRE IN ZA KVALITETO VAŠEGA ŽIVLJENJA IN ŽIVLJENJA VAŠIH POTOMCEV. GRE SEVEDA TUDI ZA SKUPNOSTI, ZA DRUŽBO, ZA SVET, ZA NAŠ PLANET, ZA NAŠE OSONČJE, GALAKSIJE, VESOLJE. V RESNICI GRE ZA VSE! KLIKNI NA TO POVEZAVO !

1f60a - Posebne Corine e - novice

NI DVOMA O TEM, KAJ SI IZBRAL/A ZASE! A POZOR: TO DOGAJANJE SE PRIČNE ZELO KMALU, V BISTVU TAKOJ! POD TO POVEZAVO ŠE ENKRAT PREVERI TERMINE! NAROČILO ODDAJ PRAVOČASNO,NAJBOLJE TAKOJ.

images 3 369369 - Posebne Corine e - novice

VESELIM SE NAŠEGA SODELOVANJA!

images 4 1 - Posebne Corine e - novice

NIKAR NE OKLEVAJ IN POŠLJI TO SPOROČILO BREZ SELEKCIJE VSEM, KI “TI PADEJO NA PAMET!” TI SO TISTI, KI GA “MORAJO” DOBITI OD TEBE! ZATO, KER PRAV VSAK NA TEM SVETU ŠTEJE, PREBUJENA, KULTIVIRANA (= OKREPLJENA, OPOLNOMOČENA, STABILNA) VIBRACIJA SRČNE KOHERENCE VSAKEGA, JE POMEMBNA! ZARADI NJEGOVEGA ŽIVLJENJA, PA SEVEDA TUDI ZATO, KER VIBRACIJAM SRČNE KOHERENCE LJUDI SLEDIJO KOHERENCE V VSEH SKUPNOSTIH – od družine dalje, V DRUŽBI, V POSLIH, V PODJETJIH in V INŠTITUCIJAH, NA PLANETU ZEMLJA IN TUDI V VESOLJU. VSE SE NEKJE ZAČNE. VIBRACIJA TVOJE SRČNE KOHERENCE SE ZAČNE PRI TEBI IN V TEBI! SREČNO! DELI ZDAJ TO SPOROČILO IN VEDI, DA TO DELAŠ TUDI ZASE!

Uživaj v resnično dragocenih, zanimivih, poučnih, koristnih vsebinah in deluj. Lahko te odlično podprem. Pod zgornjo povezavo beri kako, na kakšen način. Pridruži se nam že jutri! Dobrodošla, dobrodošel, dobrodošli. Naše sodelovanje me že zdaj radosti!

gegiconbys darilo gift - Posebne Corine e - novice

Zate imam še nekaj – moje darilo zate – naj ti bo v korist in v veselje!😍
Prevzemi ga s klikom 
na to povezavo.🙂

Želim ti vse dobro, prijazen pozdrav,

Majda

Majda Ortan, ing., Izvršilna direktorica, Ekspertinja za kvantne pristope, PH. Agrohom…, Ing. Majda Ortan, s.p. Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Slovenia / EU Mobil. tel nr.: 00386 (0)70 820 279 Email: majdaortan.sp@gmail.com, ortan.m@gmail.com Facebook page: @Ajna.Quantum.Selflove

AJNA KRALJEVSKA RDEČA 2 - Posebne Corine e - novice
PH. Agrohom. Majda Ortan s.p. 2 - Posebne Corine e - novice
More informations / Več informacij: SI web siteEN web site
Majda Ortan, ing., Executive Manager, founder and owner PH. Agrohom…, Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Slovenia / EU Tel: 00386 (0)70 820 279   E mail: coraagro@gmail.comortan.m@gmail.com
EN WEB SITE (Please, take into account, that this web site is under upgrading. Thank you.)
SI WEB SITE  (Please, take into account, that this web site is under upgrading. Thank you.) 


Kje nas lahko še spremljate: F O L L O W on F A C E B O O K
Te e novice (Corine e novice) ste dobili, ker ste izrecno potrdili, da jih želite prejemati. Delite jih dalje po svoji presoji! Tako te dragocene informacije pomagate širiti med druge ljudi.  Prijava na naše brezplačne – Corine e novice je enostavna – na e mail coraagro@gmail.com mi sporočite, da jih želite prejemati, na naši spletni strani (www.cora-agrohomeopathie.com), pa je enostaven prijavni obrazec, ki ga izpolnite. Vabljeni! Od njih se lahko kadarkoli odjavite – tako, da mi iz e mail naslova, kamor vam jih pošiljamo, na email naslov coraagro@gmail.com, pošljete email sporočilo ODJAVA!
Rate this post