ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU

By | 10 decembra 2019

Za posameznike – fizične osebe, za vse vrste skupnosti in partnerstev (tudi za družine), za poslovneže, podjetnike, podjetja, za športne in ostale teame,……

Uvodni del:

Super svetla zima in Planetarni vrtnarji.

“Kar je zunaj tebe, to, kar se ti dogaja , je odsev tega, kar nosiš v sebi.” (Neznani avtor) Veličastna resnica, na prvi pogled morda včasih neprijetna, a v resnici kaže to, kar ljudje večinoma iščejo – Sebe. Kot je kip Davida nastal iz odstranitve odvečnih delov skale v rokah veličastnega kiparja Michelangela, tako se z klesanjem in odmetavanja tega, kar v resnici nismo mi, vračamo domov – k Sebi.

images - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU
prenos 2 - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU

Čeprav doslej brez snega, je letošnja zima izjemno svetla. Vrtovi in njive res navidezno počivajo, v resnici pa je ravno obratno ( tistim, ki želijo o tem vedeti več, srčno priporočam mojo knjigo Simfonija ravnovesja; več informacij in možnosti naročanja: pod to povezavo) . V tej zimi se marsikdo pridruži planetarnim vrtnarjem in vrtnaricam. Tega smo potrebni vsi, brez izjeme, tega je lačen naš Planet. Vabim vas, da sledite nadaljevanju tega mojega zapisa.

Za tiste, ki me še ne poznate, je moja kratka predstavitev pod to povezavo.

VESTE TO:

GoddessofOurPlanetaryGarden - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU

Neverjetne količine visokofrekvenčne gama fotonske svetlobe prodirajo v Zemljo v zadnjih 6 mesecih. Pulz Zemlje (njena Scumannova frekvenca) se stalno viša. 6. decembra 2019 je dosegel novo rekordno vrednost, kar 158 Hz, ( njena vrednost, ki smo je bili vajeni je 7,83 Hz). Več o tem je v mojih objavah na voljo pod to povezavo in pod to povezavo. Ja, vse to kaže na dejstvo, da se na vibracijskem nivoju vse na Zemlji spreminja. Kadar se spremembe dogajajo na vibracijskem nivoju, se spreminja vse. To so izjemno zahtevne razmere. Zakaj? Živa bitja vključno z ljudmi na take razmere (še) niso (optimalno) prilagojena, ne na celičnem nivoju, ne na nivoju biokemizma v telesu, ne na nivoju mentalnih procesov, ne na nivoju psihe. Zato se pojavljajo številni simptomi, ki jim ljudje ne znajo pripisati vzrokov. Te močne vibracije vplivajo tudi na podzavest, delujejo kot “čistilni cunamiji” in rušijo, kar vibrira na nižjih frekvencah. Večina nas je v tem procesu (lažji je, če dojemamo, zakaj v bistvu gre).

Ker je prav, da vse gledamo iz višje in širše perspektive, sem to zgoraj opisano situacijo vpela v izjemno priložnost.

Po temeljitem čiščenju, ki so jih in jih še opravljajo zgoraj navedene visokofrekvenčne vibracije, imamo v resnici ogromno priložnost. Opazila sem jo, koristim jo in prav je da jo delim – potrebno in izjemno koristno je, da jo delim.

PRILOŽNOST, ZA KATERO MORATE IZVEDETI IN PRAV JE, DA JO UPORABITE!

S tem v zvezi vas seznanjam s programom treh skupinskih meditacij, ki jih bomo izvedli pod mojim vodstvom. Potekale bodo na svetovni ravni – po vsem svetu hkrati. V času poteka teh treh zaporednih polurnih meditacij, bodo udeleženci deležni prebujanju ali izjemni krepitvi vibracije srčne koherence.

images - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU

Kaj je srčna koherenca? Poljudno je to povedal Mali Princ: “Kdor hoče videti, mora gledati s srcem! BISTVO JE OČEM NEVIDNO”

Fotografije nudijo odlično razlago, povedi nam več, kot ogromno besed. Zato vam pod to povezavo prilagam zgovorno slikovno razlago. KLIKNITE NA TA LINK, VSEBINA POD NJIM VAM BO OLAJŠALA IN SKRAJŠALA PROCES DOJEMANJA NOVIH, ODLOČILNO POMEMBNIH INFORMACIJ.

heart brain 1 - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU
HS15 - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU
il 570xN.1769587674 h6v3 1 - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU

Na voljo je izjemno bogata in koristna objava, ki sem jo pripravila za zgoraj omenjeno serijo meditacij za prebujanje, krepitev , stabilizacijo srčne koherence. Tukaj lahko berete več o srčni koherenci, o koherenci v najrazličnejših skupnostih in teamih, o koherenci v družbi, o globalni koherenci, o koherenci našega Planeta Zemlja, o koherenci v vesolja. Objava je v angleškem jeziku in je že obkrožila svet.

Največja skrivnost sodobnega Človeštva  je s koherenco odkrita.

Tvoja vibracija srčne koherence je tvoj ključ v tvojo Zlato dobo. Zato jo je nujno prebuditi, krepiti, stabilizirati na ustrezni ravni, da je dolgoročno stabilna in se izmojstriti v načinu, z uporabo katerega nas srčna koherenca uboga na ukaz.

Kultivirana, dovolj razvita srčna koherenca, ki človeka uboga na ukaz,  zmore neskončno več, kot si je sodobni človek upal sanjati:

-lahko zdravi človeka na vseh nivojih, v vseh telesih (fizičnem, mentalnem, psihološkem, čustvenem, dušnem in duhovnem;

-lahko pomlajuje človeka,

-lahko izboljša človekove mentalne sposobnosti (učenje, pomnenje, povezovanje, analiziranje itd.),

-v stanju srčne koherence se izboljša človekova učinkovitost,

-v stanju vibracij srčne koherence so zvišane sposobnosti in kapacitete ustvarjanja, kreativnosti, razvoj inovacij, inovativnih, naprednih,  izdelkov in storitev , za katere je značilna novodobnost,

-v stanju vibracij srčne koherence se zbuja, krepi, zviša intuicija,

-v stanju srčne koherence se v energijska polja ljudi vtisnejo vzorci drugačnih, višjih vrednot, ki jim sledi ustrezno ravnanje, obnašanje in ustrezne navade,

-v stanju srčne koherence se izboljšajo naši odnosi – odnos do sebe, do drugih, do vseh vrst skupnosti vključno z družino, izboljša se timsko delo,

-v stanju srčne koherence se izboljša človekov odnos do našega planeta Zemlje in do narave,

Torej – nebesa na zemlji?!

-pa še kaj se najde!

GLEDE NA VSE TO JE PREBUDITEV, KREPITEV, STABILIZACIJA VIBRACIJE SRČNE KOHERENCE PRIMERNA ZA POSAMEZNIKE IN ZA VSE VRSTE SKUPNOSTI – npr. ZA PARTNERJE, DRUŽINE, DRUŠTVA, TEAME v PODJETJIH, NA PODROČJU ŠPORTA itd., PA TUDI ZA CELE KOLEKTIVE V PODJETJIH, TOREJ ZA VSE ZAPOSLENE. ENAKO VELJA ZA VSE VRSTE INSTITUCIJ.

TVOJA VIBRACIJA TVOJE SRČNE KOHERENCE JE TVOJ KLJUČ ZA VSTOP V TVOJO NOVO ZLATO DOBO. TO JE NAMREČ TISTA VIBRACIJA, KI JE POTREBNA ZA DVIG TVOJE ZAVESTI, ZA TVOJ PREHOD IZ VIBRACIJSKE DIMENZIJE 3D v VIBRACIJSKO DIMENZIJO 4D in 5D. Z AKTIVACIJO, KREPITVIJO TVOJE SRČNE KOHERENCE IN Z NJENO STABILIZACIJO NA USTREZNI RAVNI TER Z MOJSTRENJEM, DA TE TVOJA SRČNA VIBRACIJA UBOGA NA TVOJ UKAZ.

In zdaj pomembna informacija: tvoja srčna vibracija se ne bo dvignila z branjem knjig, ne s takšnim ali drugačnim učenjem, vajami, ne s seansami pri najrazličnejših trenerjih, coachih itd. Zakaj? ZATO, KER JE PREBUJENA, OKREPLJENA, STABILIZIRANA SRČNA KOHERENCA VIBRACIJSKO STANJE, TOREJ DOLOČENA FREKVENCA. FREKVENC SE PA NE DA “NAUČITI”.

Poznate moje napredne, prebojno inovativne proizvode za nego in krepitev rastlin, ki ne vsebujejo aktivnih snovi, a so izjemno učinkoviti? Če ne, si poglejte vsebine pod linki na mojo spletno stran- slovensko in angleško (nista enaki. V vednost: moje spletne strani so v potrebnih tehničnih posodobitvah. Objavljene vsebine so aktualne! )! Vsakemu je lahko jasno, da sem lahko tako napredne proizvode v tako velikem obsegu razvila le v stanju svoje visoke, stabilne in izmojstrene vibracije srčne koherence. V takem stanju svojih vibracij srčnih koherenc so ustvarjali tudi geniji, ki jim človeštvo dandanes poje slavo in skuša razumeti, kaj in predvsem kako so ustvarjali in dostopali do informacij višjih stanj zavesti. Najbolj znani so Nikola Tesla, Viktor Schauberger, Rudolf Steiner, Leonardo da Vinci, Bruno Groening pa seveda še drugi. Zakaj vam zdaj pišem o tem?

Kdor pozna vsaj malo fizike ve za vsiljeno nihanje in za interferenco. S konceptom vsiljenega nihanja lahko primerjamo način, na katerega lahko današnji ljudje prebujajo, prebudijo, krepijo, stabilizirajo in mojstrijo svoje vibracije srčne koherence.

Napovedane meditacije imajo točno tak učinek. Svoje vibracije močne srčne koherence med meditacijo pošiljam v energijsko mrežo udeležencev skupinskih meditacij na daljavo in planeta Zemlje. Posledično se njihove vibracije srčne koherence prebujajo, krepijo, stabilizirajo, tudi intuitivno mojstrijo (vsak glede na svoj nivo zavesti oz. glede na lastno moč ali nemoč srčne koherence med meditacijami pod mojim vodstvom, dobi na vibracijskem oz. energijskem nivoju točno to, kar takrat potrebuje, dobi točno to, kar potrebuje za navedene cilje). Pri tem moja vibracija srčne koherence ostane zavarovana in na enaka po višini vibracij in po moči. To dosežem tako, da svojo srčno vibracijo pred meditacijami in med njimi multipliciram (množim) in potenciram (moja srčna vibracija me uboga na ukaz!). Hkrati to vpliva na krepitev vseh vrst koherenc na globalni ravni, planetarnem nivoju naše Zemlje, na nivoju galaksij in vesolja.

images 3 - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU

Tri zaporedne meditacije za prebujanje, zvišanje, stabiliziranje in mojstrenje upravljanja s svojo močjo vibracij srčne koherence, bodo po vsem svetu na daljavo in pod mojim vodstvom potekale v naslednjih terminih:

  1. meditacija: 11. December 2019 od 17 ure do 17.30 ure (po UTC času je to od 18 ure do 18.30 ure).
  2. meditacija: 12. December 2019 od 7 ure do 17.30 ure (po UTC času je to od 18 ure do 18.30 ure).
  3. meditacija: 15. December 2019 od 7 ure do 17.30 ure (po UTC času je to od 18 ure do 18.30 ure).

VABLJENA, VABLJEN, VABLJENI K UDELEŽBI! VESELIM SE NAŠEGA SODELOVANJA. DOBRODOŠLI!

PRIJAVA, TVOJ PRISPEVEK ZA PLAČILO, PLAČILNI POGOJI, PODATKI ZA PLAČILO

Prijavljena si, prijavljen si, prijavljeni ste, ko plačaš oz. plačate znesek za plačilo na TRR mojega sp – ja.

Tvoj prispevek za plačilo znaša 89,99€ in ga je treba v celoti plačati na TRR mojega s.p.- ja najkasneje do jutri, 11. Decembra 2019 do 16 ure. Znesek 89,99€ na udeleženca je končna cena. Znesek 89,99 € je cena za 1 osebo. Če plačujete za skupino, znesek 89,99€ pomnožite s številom prijavljenih udeležencev za razpisan sklop treh skupinskih meditacij.

Struktura cene: bruto cena: 89,99€, neto cena: 70,19€, stopnja DDV, ki je že vključen v bruto ceno: 22%, znesek DDV, ki je že vključen v bruto ceno: 19,80€.

Brez predplačnega zgoraj navedenega zneska na TRR mojega s.p.-ja, udeležba na razpisanih meditacijah ni mogoča. Če bi se slučajno kdo želel meditacijam pridružiti na nepošten način – brez plačila, tega enostavno ne bo mogel storiti. Vibracija poštene izmenjave je namreč predpogoj, da se je skupini sploh možno pridružiti. Vibracija poštene izmenjave je tvoja koda za priključitev skupini. Ta vibracija oživi, ko plačaš zahtevani znesek na TRR mojega s.p.-ja. Vibracija poštenja je povezana s srčno čakro…..

Predračun s podatki za nakazilo imaš pod to povezavo. Davčno potrjene račune za že plačane predračune bomo po emailih pošiljali po 15. Decembru 2019.

Za tiste, ki morda ne razumete angleščine, navajam podatke za plačilo:

Prejemnik: Ph.Agrohom., Agrohomeopatija za rastline in škodljivce, Ing.Majda Ortan s.p. Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Slovenia / EU; Davčna št. (ID DDV): SI 72188618 TRR račun pri Deželni banki Slovenije: : 19540-5010625820 IBAN: SI56 1954 0501 0625 820; SWIFT/BIC: SZKBSI2X

Za namen plačila vpišite: Ime in priimek oz. podatke plačnika – PAS-VHC-1

Za sklic vpišite: vaš kontaktni email naslov – PAS-VHC – 1 – število udeležencev, ki jih s plačilom prijavljate v naveden program 3 skupinskih meditacij na daljavo.

ODGOVOR NA MOŽNO VPRAŠANJE: ALI SE LAHKO UDELEŽIM SAMO POSAMEZNE NAVEDENE SKUPINSKE MEDITACIJE NA DALJAVO ALI DVEH? KOLIKŠNA JE CENA V TEM PRIMERU? – Seveda se lahko udeležiš posamezne skupinske meditacije na daljavo ali dveh. -Cena je v takem primeru nespremenjena in znaša 89,99€. To je končna cena! Potrebno je predplačilo pred začetkom posameznih navedenih skupinskih meditacij, sicer se skupini sploh ne moreš pridružiti. Podatki za plačilo so zgoraj v tej rubriki.

DAVČNI ZAVEZANCI (podjetja itd) NAJDEJO PREDRAČUN S KLIKOM NA TO POVEZAVO. SICER PA TUDI ZANJE SMISELNO VELJAJO USTREZNI NAPOTKI ZGORAJ.

DODATNI POGOJI:

  • Pritožbe in reklamacije niso mogoče.
  • Vplačanih zneskov ne vračam pod nobenimi pogoji, ne delno in ne v celoti..
  • Kot izvajalka garantiram kakovostno izvedbo.
  • Preberite drobni tisk v rubriki OPOZORILO na koncu teksta!

NAVODILA ZA UDELEŽENCE NAVEDENIH SKUPINSKIH MEDITACIJ NA DALJAVO

Za čas trajanja navedenih meditacij si zagotovi miren prostor, kjer se počutiš ugodno. Izklopi računalnik, telefon in vse, kar bi te lahko zmotilo.

Lahko sediš (priporočeno) ali ležiš.

Ob navedenem terminu za začetek vsake od navedenih meditacij se umiri in svojo pozornost nameni le in samo svojim vdihom in izdihom. Ritem vdihov in izdihov naj bo umirjen.

Konice prstov na obeh rokah stisni skupaj (na vsaki roki posebej). Močen stisk konic prstov ni potreben, stisni jih toliko , da to čutiš. Po tem levo roko s stisnjenimi konicami prstov položi na območje srca, toliko intenzivno, da ta dotik čutiš. Posveti vso svojo pozornost temu dotiku stisnjenih konic prstov tvoje leve roke na območje tvojega srca. Če ti pozornost pobegne, jo nemudoma in mirno preusmeri nazaj na dotik stisnjenih konic prstov tvoje leve roke na območje tvojega srca. Položaj desne dlani s stisnjenimi konicami prstov ni predpisan, za to sledi svojemu občutku in ga ubogaj. Tako nadaljuj do konca vsake od navedenih treh meditacij. Tvoje dihanje naj bo ves čas trajanja navedenih meditacij umirjeno.

Na koncu vsake od treh navedenih meditacij vase zavestno prikliči občutek hvaležnosti za vse prejeto. Občuti ga in ga zadrži po svojem vzgibu, TO JE ZELO POMEMBEN ZAKLJUČNI KORAK.

O svojih občutkih in vsem drugem, kar bi morebiti izkusil med meditaciji, ne komuniciraj z nikomer. To je tvoje! Zelo dragoceno in zelo pomembno za tvoje nadaljnje življenje. Te vibracije tvoje srčne koherence naj najprej pričnejo polniti tvoja telesa, naj najprej napolnijo “tvojo posodo” – Tebe in naj tam opravijo svoje poslanstvo.

VABLJENA, VABLJEN, VABLJENI K UDELEŽBI! VESELIM SE NAŠEGA SODELOVANJA. DOBRODOŠLI!

tailor made - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU

PONUDBA PO MERI

ŽELIŠ INDIVIDUALNO PONUDBO ZASE ALI ZA LJUDI V TVOJEM POSLU, ALI MORDA ZA SVOJE PODJETJE ali pa ZA PODJETJE, KI GA VODIŠ?!!! V tem primeru me kontaktiraj. Tvoj email s tvojim povpraševanjem me bo osebno in najprej in dosegel, če mi ga pošlješ na email naslov ortan.m@gmail.com. Za informacije me lahko pokličeš na tel. št. 070 820 279 (zaupam pa ti, da imam raje kot številne klice jasna email sporočila). Prav je, da veš, da je individualno sodelovanje z mano cenovno bistveno dražje, kot je cena treh zaporednih skupinskih meditacij na daljavo.

gegiconbys - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU

Zate imam še nekaj – moje darilo zate – naj ti bo v korist in v veselje! Prevzemi ga s klikom na to povezavo.

S prijaznim spoštovanjem in lep pozdrav,

Majda

images 4 - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU

NIKAR NE OKLEVAJ IN POŠLJI TO SPOROČILO BREZ SELEKCIJE VSEM, KI “TI PADEJO NA PAMET!” TI SO TISTI, KI GA “MORAJO” DOBITI OD TEBE! ZATO, KER PRAV VSAK NA TEM SVETU ŠTEJE, PREBUJENA, KULTIVIRANA (OKREPLJENA, OPOLNOMOČENA, STABILNA) VIBRACIJA SRČNE KOHERENCE VSAKEGA JE POMEMBNA! ZARADI NJEGOVEGA ŽIVLJENJA, PA SEVEDA TUDI ZATO, KER VIBRACIJAM SRČNE KOHERENCE LJUDI SLEDIJO KOHERENCE V VSEH SKUPNOSTIH – od družine dalje, V DRUŽBI, V POSLIH, V PODJETJIH in V INŠTITUCIJAH, NA PLANETU ZEMLJA IN TUDI V VESOLJU. VSE SE NEKJE ZAČNE. VIBRACIJA TVOJE SRČNE KOHERENCE SE ZAČNE PRI TEBI IN V TEBI! SREČNO! DELI ZDAJ TO SPOROČILO IN VEDI, DA TO DELAŠ TUDI ZASE!

OPOZORILO:

NAVEDENE MEDITACIJE IN MOJI PRISPEVKI NA TEMO VIBRACIJ SRČNE KOHERENCE NIMAJO NARAVE ZDRAVLJENJA, NE NADOMEŠČAJO MEDICINSKEGA ZDRAVLJENJA. ČE SE ZDRAVITE, MEDICINSKEGA ZDRAVLJENJA NE PREKINJAJTE! ČE JE ZARADI VAŠEGA ZDRAVSTVENEGA STANJA PRIMERNO ALI POTREBNO, SE O NAMERI SVOJE UDELEŽBE NA NAVEDENIH MEDITACIJAH POSVETUJTE Z ZDRAVNIKOM, FARMACEVTOM OZ. S TERAPEVTOM. VSAK UDELEŽENEC SE NAVEDENIH MEDITACIJ UDELEŽI NA LASTNO CELOVITO ODGOVORNOST. IZJAVLJAM, DA ODGOVORNOSTI NE JAZ in NE MOJ s.p. oz. njegovi pravni nasledniki NE SPREJEMAM(O) NE PO DELIH IN NE V CELOTI. Majda Ortan, ing.

Majda Ortan, ing., Expert for Quantum Approaches, Executive director, founder and owner of company PH. Agrohom…, Ing. Majda Ortan, s.p. Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Slovenia / EU Mobil. tel nr.: 00386 (0)70 820 279 Email: majdaortan.sp@gmail.com Facebook page: @Ajna.Quantum.Selflove

AJNA KRALJEVSKA RDEČA 1 - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU

PH. Agrohom. Majda Ortan s.p. 1 - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU
More informations / Več informacij: SI web site, EN web site

Majda Ortan, ing., Executive Manager, founder and owner PH. Agrohom…, Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Slovenia / EU Tel: 00386 (0)70 820 279   E mail: coraagro@gmail.comortan.m@gmail.com

EN WEB SITE (Please, take into account, that this web site is under upgrading. Thank you.)

SI WEB SITE  (Please, take into account, that this web site is under upgrading. Thank you.) 

1. zaključna fotka za cora in ahac dokumenta 1830x1024 - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU
More info: EN web site
Slika1 2 - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU
More public available information: under liks here and here
PHENIX agronatural TM logotip blagovna znamka - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU
PHENIX agronaturalTM  – still open to suscribe! (Please, click on the underline text/link above for content). INVITED TO ORDER SOON! YOU ARE WELCOME TO JOIN! 
Slika2 siva osnova rdeč logo - ZA VAŠ DEJANSKI KVANTNO KOHERENTNI PRESKOK V OSEBNEM ŽIVLJENJU IN V POSLU
SAE-ENQP Academy™–  is open to suscribe for participate of new closed starting groups of participants (Please, click on the underline text / above link for content). The actual dates will be given after coordination with suscriber(s). Modules implemented dates in program are informative, just to estimate the intervals between the implementation of each module. Suscriber should for new starting closed group of participants made order for at least 30 participants to maximum 100 participants.
NOW IS VERY GOOD TIME TO SUBSCRIBE to be possible start with realisation soon afterneeded  organizational activities INVITED TO ORDER SOON!  You are welcome!
Rate this post