Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!

By | 18 aprila 2020

Pripravljamo se za postopno ponovno normaliziranje aktivne socialne družbe in gospodarstva. Jasno je, da bodo higienski in drugi previdnostni ukrepi, ki smo jih bili deležni v času pandemije s corona virusom COVID 19, dolgoročnejši. Spoznali smo tudi pomen pravočasne oskrbe s takimi sredstvi. Treba je razmišljati nekoliko bolj dolgoročno in se tako oskrbeti s kakovostnimi higienskimi pripomočki za higieno rok ter za higiensko zaščito nosnega in ustnega predela obraza z dovolj kakovostnimi obraznimi higienskimi maskami.

Slika1 1368x1024 - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!
2563e39723 62409330 - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!
Slika200 - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!

Naše, 100% slovenske proizvode odlikuje KAKOVOST! Res je, da se zahtevnost za medicinska zaščitna sredstva za medicinsko osebje ter za sredstva za osebno higieno razlikuje. Vendar je res tudi, da je pri sredstvih za osebno higieno splošne populacije in za osebno higieno zaposlenih delavcev, modro staviti na kakovost. Gre za naše zdravje in za zdravje naših zaposlenih.

Slika2 prava logo s ponudbo - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!

PONUDBA ALKOHOLNIH RAZTOPIN ZA HIGIENO ROK

Kolekcija proizvodov za higieno rok Dezinf TM 576x1024 - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!

V TEJ NAŠI PONUDBI SO PROIZVODI: Dezinf-ol, Dezinf-ol IZO in Dezinf-ol DEN. Zakaj vam nudimo tri različne proizvode za isti namen? Vsi se najbrž spomnite, kako težko je bilo ob začetku pandemije zaradi coronavirusa Covid 19, kupiti alkohol ali razkužila za roke. Namreč, razpoložljiva sredstva so bila zaradi pomanjkanja alkohola rezervirana za medicinsko stroko in Civilno zaščito. Zato smo našo ponudbo prilagodili vsem trem vrstam alkoholov, ki so kot alkoholne osnove proizvodov za razkuževanje rok navedeni v Priporočilih International Pharmaceutical Federation ” Coronavirus SARS-Cov-2 Outbreak”. Tako smo povečali možnost, da bodo vaša naročila lahko izpolnjena v morebitnih podobnih pogojih, kot so navedeni zgoraj.

TI TRIJE PROIZVODI SO NAMENJENI SPLOŠNI POPULACIJI IN PODJETJEM, ki morajo za delovanje svojim zaposlenim nuditi ustrezno zaščito za higiensko razkuževanje rok. Prav tako so primerni za DRUŠTVA, ZDRUŽENJA, ORGANIZACIJE, OBČINE itd., ki morajo oz. želijo svojim članom oz. občanom nuditi ustrezno zaščito za higiensko razkuževanje rok.

PROIZVODI:

Dezinf ol 1821x1024 - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!

VEČ O INFORMACIJ PROIZVODU Dezinf-ol, CENA, NAČIN NAROČANJA, PRODAJA IN NAROČILA: VAM JE NA VOLJO POD TO POVEZAVO!

Slika4 profi izopropil alkohol - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!

VEČ INFORMACIJ O PROIZVODU Dezinf-ol IZO, CENA, NAČIN NAROČANJA, PRODAJA IN NAROČILA: VAM JE NA VOLJO POD TO POVEZAVO!

Dezinf ol DEN 1821x1024 - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!

VEČ INFORMACIJ O PROIZVODU Dezinf-ol DEN, CENA, NAČIN NAROČANJA, PRODAJA IN NAROČILA: VAM JE NA VOLJO POD TO POVEZAVO!

PONUDBA PRALNIH HIGIENSKIH OBRAZNIH MASK iz medicinskega bombaža

IMG 4873 maska higienska obrazna pralna G team 1365x1024 - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!

VEČ INFORMACIJ O PROIZVODU, CENA, NAČIN NAROČANJA, PRODAJA IN NAROČILA: VAM JE NA VOLJO POD TO POVEZAVO!

PONUDBA PRAKTIČNIH, LIČNIH TORBIC ZA HRAMBO HIGIENSKIH OBRAZNIH MASK

Slika1 kombinirana maske in torbica 1368x1024 - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!

Pri nakupu shranjevalne torbice, vam eno obrazno masko podarimo!

VEČ INFORMACIJ O PROIZVODU, CENA, NAČIN NAROČANJA, PRODAJA IN NAROČILA: VAM JE NA VOLJO POD TO POVEZAVO!

celovita ponudba Ortans logo - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!

ZA FIZIČNE OSEBE PROIZVODE PRODAJAMO S PRODAJO PO POŠTI (Pošta Slovenije) in S PLAČILOM PO POVZETJU!

KAKO NAROČITI:

Želene proizvode naročite na email naslov: info.dezinf.ol@gmail.com. V naročilu navedite naziv proizvoda, ki ga naročate, število kosov naročenega proizvoda, vaš točen naslov za poštno dostavo, vašo kontaktno telefonsko številko. Tako izpolnjena naročila bomo realizirali v najkrajšem možnem času.

ZA PODJETJA, DRUŠTVA, ZDRUŽENJA, OBČINE, OSTALE PRAVNE OSEBE: -KONTAKTI ZA KOMERCIALNE POGOJE, ZA ZAHTEVANJE PONUDB IN ZA NAROČILA:

Če naše ponudbe še niste dobili, nas prosim čimprej kontaktirajte. Poslovanje z nami vam je in vam bo v zadovoljstvo! Poslovanje z vami nam je in nam bo v zadovoljstvo!

logo ortans dezinf 1361x1024 - Nova linija naših, slovenskih kakovostnih proizvodov za osebno higieno v času corona virusa COVID 19! (ZA HIGIENO ROK, ZA HIGIENSKO POKRIVANJE OBRAZNEGA DELA UST in NOSU). Naj vam pomaga VARNEJE zagnati aktivnosti za oživitev gospodarstva in VARNEJE oživiti družbeno socialno dejavnost!

Web: https://lnkd.in/d65Yh7Z (SI)

Email:  info.dezinf.ol@gmail.com, ortan.m@gmail.comTel.: 070 820 279

KONTAKTNA OSEBA: MAJDA ORTAN, inženirka kemijske tehnologije

Če naše ponudbe še niste dobili, nas prosim čimprej kontaktirajte. Poslovanje z nami vam je in vam bo v zadovoljstvo! Poslovanje z vami nam je in nam bo v zadovoljstvo!

VABLJENI K NAROČILU!

PODATKI O PODJETJU: PH. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Email:  info.dezinf.ol@gmail.com, ortan.m@gmail.comTel.: 070 820 279, EN WEB SITESI WEB SITE

Matična številka: 6216617000, TRR:19540-5010625820, (Bank: Deželna banka Slovenije), IBAN: SI56 1954 0501 0625 820, SWIFT/BIC: SZKBSI2X

5/5 - (81 votes)