Usklajujoč utrip za življenje na Zemlji

By | 26 aprila 2020

Vsako sekundo v edinstveni resonančni komori med Zemljo in ionosfero potuje množica impulzov, ki vibracijske signale za koordinacijo odzivanja pošilja vsemu na Zemlji. Vsakemu sub-atomskemu delci, vsakemu atomu, vsaki molekuli, vsaki celici, vsakemu živemu bitju, tudi vsem mineralom, vsakemu drobcu prsti. Tudi vsem mikroorganizmom. Ti signali nas povezujejo z Zemljinim elektromagnetnim poljem. Poimenovana po svojem odkritelju, Schumannova resonanca poganja in žene usklajujoč utrip za življenje na Zemlji.

Spodnji prispevek je osredotočen na aktualne razmere v času pisanja. Glede na njihovo spreminjanje, so o le -tem občasno objavljeni moji prispevki, ki so vam na voljo pod to povezavo in tudi tukaj.

Srčni utrip življenja na Zemlji se v svoji moči zelo spreminja!

Slika1 april 2020 vrhovi schumannove resonance - Usklajujoč utrip za življenje na Zemlji
Schumannova resonanca, vrhovi – izmerjene vrednosti moči- vrhovi v Aprilu 2020; Planetarni Kp indeks je kar štiri krat dosegel mejno vrednost (Kp = 4) in jo z vrednostjo Kp = 5, tudi dvakrat presegel. (The Chart time is based on Tomsk – Russia – UTC (Universal Time Coordinated) +7 – Source /vir, Disclosurenews.it )

V aprilu 2020 je bilo pestro. Dosegale so nas moči amplitud Schumannove frekvence zavidljivih jakosti. Tudi planetarni indeks Kp, s katerim izražamo jakost sončevih neviht, ki dosegajo Zemljo, je kar štiri krat dosegel mejno vrednost (Kp = 4) in jo z vrednostjo Kp = 5, tudi dvakrat presegel. Zemljo so torej dosegala močna sončeva sevanja, tudi visoke frekvence svetlobe. Torej nam je April 2020 postregel z močno kozmično vibracijsko juho visokih amplitud in frekvenc. Kako ste jih prenesli, kaj ste absorbirali in kaj ste opažali? Zemlja po 24.000 letih spet prehaja fotonski pas, kar pomeni, da se 11.000 letni cikel teme umika 2000 letnemu ciklu svetlobe. A na prehodu se dogaja vse sorte. Tudi uničenja, razkritja, propadi preživelih sistemov. O tem sem pisala lani, v času odprtega Levjega portala 2019. Nekaj tega že izkušamo in to lahko prepriča tudi “nejeverne Tomaže”, ki so temu mojemu pisanju odkimavali.

V aprilu 2020 (29. aprila 2020), prehaja mimo Zemljine orbite velik, zelo velik asteroid (Asteroid (52768) 1998 OR2). Najbližje Zemlji bo 29. aprila ob  09:56 uri po UTC času. Tudi velikanski vesoljski ledeni popotnik – komet Atlas je, kot pravijo znanstveniki, 12. aprila v svojem jedru razpadel na nekaj manjših fragmentov. “Bližina” velikih asteroidov, kometov, s svojim elektromagnetnim poljem ima svoj vpliv na elektromagnetna polja planetov, ki jih asteroidi, kometi preletavajo. To velja tudi za naš planet, Zemljo.

BOŽANSKE PRESTAVE: Potovanje / obračanje Zemeljskih elektro-magnetnih polov

GEOMAGNETNI PREMIKI: so stalen in naraven pojav. “Severni magnetni pol se pomika iz Kanade v Sibirijo in je pred kratkim prestopil mednarodno datumsko črto. Njeno hitro gibanje in drugi premiki v magnetnem polju Zemlje so prisilili znanstvenike k pregledu magnetnih modelov, ki vodijo navigacijo”. ( Vir: ELECTROVERSE.net )

image 25 2020 - Usklajujoč utrip za življenje na Zemlji
Vir: ELECTROVERSE.net

Zgodovinske pandemije so v preteklosti sprožile ali pospešile nebesne anomalije, meteorne naplavine, plini osončja ali izbruhi gama žarkov in podobno). (Glej na primer Črna smrt in nenadne spremembe Zemlje v 14. stoletju; Avtorica Shasa Dobler)

cropped NEW LOGO 1024x1024 - Usklajujoč utrip za življenje na Zemlji
GRAND SOLAR MINIMUM

Leto 2020 je leto vstopa v novo obdobje Sončevega minimuma

O sončevih ciklih minimuma in maksimuma sem v preteklosti že pisala. O tem potrebnem znanju se lahko podučite tudi na spletni strani agencije NASA www.science.nasa.gov) in na uradni spletni strani agencije NASA. O sončnih nevihtah in s tem povezanih sevanjih, lahko pod to povezavo preberete več in si osvežite spomin ali pa pridobite nekaj več znanja in razumevanja.

VIDEO: Prihaja sončni minimum: Solar minimum is coming-presented by Science@NASA

V obdobjih oz. ciklih Sončevega minimuma, v ozračje Zemlje vstopi več kozmičnih žarkov. Tukaj ti delci visoke hitrosti (večinoma protoni) trčijo v atmosferske atome in se v kaskadnem načinu disociirajo na manjše subatomske delce. Ti delci delujejo kot oblak jeder z ionizacijo in širijo nastanek oblakov na nizki ravni. Nekateri delci lahko dosežejo zemeljsko površje in celo prodrejo vanj. Na ta način več kozmičnih žarkov pospešuje nastajanje neviht, močne padavine, snežne nevihte, toče, lokalne poplave in na dolgi rok – globalno ohlajanje. Temu dodamo še: potrese, vulkane, strele in druge električne dogodke ter večje tveganje za sončni udar, ki med drugim lahko poruši naše električno omrežje.

Junija 2019 je NASA napovedala, da bo SC 25 (= Sončni Cikel 25), najnižji sončni cikel v 200 letih. To nas bo že postavilo v zgodnje Daltonove minimalne pogoje vsaj za naslednje desetletje. Torej je morda koristno informativno preveriti izkušnje podobnih razmer v daljnji preteklosti – ne da bi se strašili, ampak da bi se ustrezno pripravili (glej npr. Črna smrt in nenadne spremembe Zemlje v 14. stoletju; Avtor Shasha Dobler)

Solar Cycle 25 NASA full - Usklajujoč utrip za življenje na Zemlji
Vir: Electroverse.net
solarcycle25b - Usklajujoč utrip za življenje na Zemlji
Vir: Spaceweather.com
30Jan19updateV2 - Usklajujoč utrip za življenje na Zemlji
SOLAR CYCLE 25 FORECAST UPDATE, https://www.swpc.noaa.gov/news/solar-cycle-25-forecast-update

“Za cikle sončevega minimuma je značilno, da izginjajo sončne pege, sončna aktivnost spremeni obliko. V obdobjih sončevega minimuma lahko opazujemo razvoj dolgoživih koronskih lukenj. Koronske luknje so velike regije v sončni atmosferi, kjer se sončevo magnetno polje odpira in omogoča, da tokovi sončnih delcev uidejo soncu kot hiter sončni veter.” (Vir: Dean Pesnell, NASA’s Goddard Space Flight Center in Greenbelt, MD).

Sončna aktivnost upada od leta 2000.

Upanje. Nova zlata doba v naslednjem velikem sončnem minimumu?

V prehodu na dolgoročni trend, ko se obetajo ohladitve lahko pričakujemo prilagoditvene neprijetnosti na področju oskrbe s hrano zaradi težav s pridelavo hrane (večletne pozebe, izmenjava veliko prehladnih in premokrih let in let izrazitih suš, neenakomernost padavin – suše in premočni nalivi, toče, vetrovi so njihovi znanilci, ki jih že poznamo) in najbrž tudi težave pri oskrbi z energijo, tektonski premiki, potresi, poplave, ….

munich re hazard map big 1451x1024 - Usklajujoč utrip za življenje na Zemlji
POD LINKOM: Svetovni zemljevid za naravna tveganja – Natural Hazard World Map (Kliknite dvakrat za povečavo za podrobnosti). V času velikega sončnega minimuma se pričakuje, da se bodo nevarnosti seizmičnih in meteoroloških razmer na določenih območjih povečale.

V tem obdobju pa so dobre možnosti, da se jasno pokažejo heliogeofizikalni učinki velikega sončnega minimuma na človeški um. To je naša največja priložnost v zgodovini, da v naslednjih desetletjih ustvarimo humani in trajnostni svet, ki temelji na razumu in sodelovanju.

Dobrodošli v novi dobi in ostanite na varnem.

V letu 2020 je že veliko govora o smrti, zlasti v povezavi s corona-virusom Covid 19.

Kakorkoli, odgovorno vedenje je na mestu in je pravilno. Hkrati z njim pa pravilno koristno upravljanje s svojim miselnim potencialom. Ga obvladate? Veste, da je to zdaj poleg samooskrbnosti (zlasti glede vaše hrane) vaša najbolj pomembna naloga? Je koristno upravljanje s svojim miselnim potencialom sploh na vašem dnevnem redu? Če ni, ga čimprej vključite v svoj vsakdan.

To, da je ob razglasitvi pandemije večina držav ugotovila, da nima dovolj razkužil, zaščitnih in higienskih mask ter respiratorjev, daje misliti. Da, tudi na tem področju je pomembna samooskrbnost – domači dobavitelji, domača izdelava! Kupujte od tistih, ki proizvajajo doma, v Sloveniji, kajti to in le to vam zagotavlja, da boste v prihodnosti tudi na tem področju dobili kar potrebujete, brez, da bi bili odvisni od tujih interesov glede tovrstnih dobav.

Tudi moje podjetje je v zadnjih štirih mesecih v svoj prodajni asortiman dodalo linijo tovrstnih proizvodov. Široki splošni populaciji ljudi tako že nudimo potrebne alkoholne raztopine za higieno rok, higienske pralne obrazne maske iz medicinskega bombaža in lične shranjevalne torbice, kamor ločeno spravljate čiste in nečiste obrazne maske. Več informacij o tej naši aktualni ponudbi najdete pod to povezavo. VABLJENI K NAROČILU!

Slika Čisti as TM za naravno OSVEŽILNO higieno zraka v zaprtih prostorih - Usklajujoč utrip za življenje na Zemlji
97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b 1 - Usklajujoč utrip za življenje na Zemlji

ZA TEME GLEDE LASTNE PRIDELAVE IN POMENA NARAVNE, ENERGIJSKO ŽIVE HRANE, pa vljudno vabljeni na mojo spletno stran in v rubriko AKTUALNE NOVICE IN ČLANKI!

Vabljeni k naročilu!

PH. Agrohom. Majda Ortan s.p. logo - Usklajujoč utrip za življenje na Zemlji
PH. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Email: coraagro@gmail.com, Tel:070 820 279,
  www.cora-agrohomeopathie.com
    
5/5 - (54 votes)