Naravni STOP – listna kodravost breskev in nektarin

By | 9 februarja 2022
Naravni STOP za BRESKOVO KODRAVOST Cora agrohomeopathie C5 NaturNEGA CONTRA glivice. www.cora agrohomeopathie.com  - Naravni STOP - listna kodravost breskev in nektarin

KO JE POMEMBNO POSTALO NUJNO!

NARAVNI STOP STERILIZACIJI TAL NA PRIDELOVALNIH POVRŠINAH! VEČ o tej tematiki lahko preberete pod to povezavo, v moji lanski objavi na to temo!

NARAVNI STOP PRED BRESKOVO KODRAVOSTJO - Naravni STOP - listna kodravost breskev in nektarin
KONTAKTI ZA NAROČILAEmail: coraagro@gmail.com. Telefonska številka Slovenija: 070 820 279Telefonska št. tujina: 00386 (0)70 820 270. PROIZVOD NAROČITE TAKO, KOT JE NAVEDENO POD TO POVEZAVO!VABLJENI K NAROČILU in HVALA TA VAŠ NAKUP!

INFORMACIJE O PROIZVODU

– Splošna specifikacijska lista za proizvode Cora agrohomeopathie® ,

– Varnostni list za 43% etanol m/m,  ki je nosilni medij energiziranih rastlinsko mineralnih učinkovin naravnega izvora,

Proizvajalčeva izjava o garanciji za proizvode Cora agrohomeopathie®

– Splošni pogoji 

Proizvajalec (razvoj, proizvodnja in ekskluzivna prodaja): Ph. agrohom., ing. Majda Ortan sp, Šmiklavž 26, 2381 Podgorje pri Slovenj Gradcu

PROIZVOD LAHKO KUPITE LE Z NAROČILOM PRI NAS! ORGANIZIRANO IMAMO PRODAJO PO POŠTI!

KAKO NAROČITI PROIZVOD?

VABLJENI K NAROČILU!

KONTAKTI ZA NAROČILAEmail: coraagro@gmail.com. Telefonska številka Slovenija: 070 820 279Telefonska št. tujina: 00386 (0)70 820 270. PROIZVOD NAROČITE TAKO, KOT JE NAVEDENO POD TO POVEZAVO! VABLJENI K NAROČILU in HVALA TA VAŠ NAKUP!

Breskova kodravost - Naravni STOP - listna kodravost breskev in nektarin

INFORMACIJE O OKUŽBI KOŠČIČARJEV Z GLIVO (Taphrina deformans) , ki povzroča listno kodravost breskev in nektarin:

Listna kodravost je glivična bolezen (Taphrina deformans), ki napada koščičasto sadje, kot so breskve in nektarine. Povzroča grdo gubanje, kodravost, popačenje listov, pogosto z rožnato obarvanostjo. Listje prezgodaj odpade, kar močno oslabi drevesa in močno vpliva na pridelavo sadja. Plodovi so lahko tudi neposredno okuženi in prezgodaj odpadejo.

Gliva preživi čez zimo kot mirujoče spore na drevesnih vejah in ponovno okuži liste takoj, ko se začne nova rast. Ko okužba že izbruhne, je ponavadi prepozno za učinkovito ukrepanje. Zato je potrebno  ukrepati zgodaj in nanesti USTREZNO NARAVNO PRŠILO oz. ŠKROPIVO tik preden nabreknejo brsti (ko se brsti začnejo napenjati), vendar preden se začnejo obarvati.

Opozarjamo in izpostavljamo, da se tudi v ekološki pridelavi  s tem v zvezi še vedno lahkouporabljajo bakreni pripravki. Baker in pripravki na osnovi bakra s svojim fungicidnim delovanjem na glivice  ne delujejo selektivno. V praksi to pomeni, da se je pošteno vprašati, kako deluje na glivice v tleh, ki so koristne za naravno plodnost tal.

Ni več res, da  v domačih sadovnjakih in v  intenzivni sadjarski pridelavi ni druge izbire.

Ustrezno preventivna uporaba škropiva iz proizvoda Cora agrohomeopathie C5 NaturSTOP CONTRA glivice, je prava, naravna, trajnostna izbira. Proizvod je dovoljen tudi v ekološki pridelavi, po škropljenju ni nobene karence, rok uporaba proizvoda je kar tri leta. Na slovenskem trgu je na voljo že deseto leto. Naročite ga pri proizvajalcu – dostava po pošti.

KONTAKTI ZA NAROČILAEmail: coraagro@gmail.com. Telefonska številka Slovenija: 070 820 279Telefonska št. tujina: 00386 (0)70 820 270. PROIZVOD NAROČITE TAKO, KOT JE NAVEDENO POD TO POVEZAVO! VABLJENI K NAROČILU in HVALA TA VAŠ NAKUP!

Proizvajalec (Razvoj, proizvodnja, prodaja):

Ph. agrohom., Ing. Majda Ortan sp, Šmiklavž 26, 2381 Podgorje pri Slovenj Gradcu;  Slovenia / EU

KONTAKTI:

Email: coraagro@gmail.com

Tel.: 00386 (0)70 820 279

SLOVENSKA SPLETNA STRAN

AKTUALNE NOVICE IN ČLANKI

5/5 - (1401 votes)