Jesensko enakonočje prinaša podporo uravnovešanju in krepitvi naravnega ravnovesja

By | 21 septembra 2021
3883035 small old farmerrs Almanach - Jesensko enakonočje prinaša podporo uravnovešanju in krepitvi naravnega ravnovesja
Vir fotografije: Old farmers Almanach
autumn equinox   edited by natasailincic d9aefia fullview 1 681x1024 - Jesensko enakonočje prinaša podporo uravnovešanju in krepitvi naravnega ravnovesja
Jesensko enakonočje, vir: Natasa Ilincic

Jesen je čas ponovnega učenja, zbiranja informacij in iskanja modrosti.

22. septembra je dan jesenskega enakonočja, ko vstopamo v obdobje vladavine Tehnice

Enakonočje prinaša začetek sezone Tehtnice in je čas, ko imamo enako dolg dan in noč. Iz zemeljske Device prehajamo v zračno znamenje Tehtnice, ki želi vse v ravnovesju. 22 september je dan, ko doživljamo prelomnico v pretoku energije. Zato je 22. september ključni in poseben dan v mesecu! To je pravi čas, da se povežete z zdravilno energijo matere Narave in da pozdravite sezono, ki je pred vami.

images Permaculture Convergence - Jesensko enakonočje prinaša podporo uravnovešanju in krepitvi naravnega ravnovesja
Vir: Permaculture Convergence

Ne le za ljudi, tudi za Naravo je to čas, ki je naklonjen krepitvi ravnovesja. Obdobje vladavine Tehtnice traja od 22. Septembra do 23. oktobra. To obdobje še posebej velja izkoristiti za krepitev ravnovesja tal, za urejanje pogojev, ki so nenaklonjeni množitvi in prenamnoženim talnim škodljivcem, za sajenje sadnega drevja, jagodičevja, okrasnih grmovnic, pa tudi živih mej. Tiste, ki že rastejo, si v tem času zaslužijo posebno krepilno nego, kajti po Sloveniji se žive meje vsako leto bolj spreminjajo v štrleče suhovje, ki izgleda grozljivo in grdo. Preprečite to! Kako? Predlagam, da tako!

Ph. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Šmiklavž 26, Šmiklavž, 2380 Slovenj Gradec.
Email: coraagro@gmail.com,
tel.: 070 820 27900386 (0)70 820 279
www.cora-agrohomeopathie.comEN web site
VABLJENI K NAROČILU!

%C5%BDeli%C5%A1 biti nahranjen in %C5%BEiveti ali ti zado%C5%A1%C4%8Da si zgolj sit in zmore%C5%A1 le vegetirati. www.cora agrohomeopathie.com  - Jesensko enakonočje prinaša podporo uravnovešanju in krepitvi naravnega ravnovesja
Splošni aktualni VODNIK ZA ENOSTAVNO IZBIRO PROIZVODOV Cora agrohomeopathie® za Corino zeleno nego – od spomladi do jeseni– v njem najdete večino za ta čas potrebnih in aktualnih rešitev za rastline in tla – za vrtnarjenje, za kmetijstvo, zelenjadarstvo, jagodičarstvo, sadjarstvo, vinogradništvo, poljedelstvo, pa tudi za okrasne rastline. Za ljubiteljsko uporabo IN ZA PROFESIONALNO UPORABO v KMETIJSTVU IN VRTNARSTVU.
VRTNARI%C5%A0 ALI KMETUJE%C5%A0 TAKO DA TI JE MAR ZDRAVJE LJUDI IN OKOLJA www.cora agrohomeopathie.com  1 - Jesensko enakonočje prinaša podporo uravnovešanju in krepitvi naravnega ravnovesja
Splošni aktualni VODNIK ZA ENOSTAVNO IZBIRO PROIZVODOV Cora agrohomeopathie® za Corino zeleno nego – od spomladi do jeseni– v njem najdete večino za ta čas potrebnih in aktualnih rešitev za rastline in tla – za vrtnarjenje, za kmetijstvo, zelenjadarstvo, jagodičarstvo, sadjarstvo, vinogradništvo, poljedelstvo, pa tudi za okrasne rastline. Za ljubiteljsko uporabo IN ZA PROFESIONALNO UPORABO v KMETIJSTVU IN VRTNARSTVU.

KORISTNE POVEZAVE IN BLIŽNJICE:

Splošni aktualni VODNIK ZA ENOSTAVNO IZBIRO PROIZVODOV Cora agrohomeopathie® za Corino zeleno nego – od spomladi do jeseni– v njem najdete večino rešitev za rastline in tla – za vrtnarjenje, za kmetijstvo, zelenjadarstvo, jagodičarstvo, sadjarstvo, vinogradništvo, poljedelstvo, pa tudi za okrasne rastline. Za ljubiteljsko uporabo IN ZA PROFESIONALNO UPORABO v KMETIJSTVU IN VRTNARSTVU.
Celoviti pridelovalni programi s proizvodi Cora agrohomeopathie® (izberete in naročite, kar potrebujete); primerni so za kmete (zelenjadarstvo, poljščine, sadjarstvo, vinogradništvo, vrtičkarje in vrtnarje)
Nekaj izpostavljenih izkušenj uporabnikov: kmetijstvo, hortikultura
Referenčna objava KGZS (Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije), v njihovi spletni reviji Zelena dežela
in nekaj foto utrinkov
Slovenska spletna stran,
Aktualne novice in članki,
Angleška spletna stran
(vsebine na SI in EN spletni strani so različne),
Facebook,
LinkedIn,
O ozadju sprememb, ki nam narekujejo tudi drugačno pridelavo hrane,
Our e – Library
O NEKATRIH NAŠIH MEDNARODNIH USPEHIH V NEKATERIH MEDNARODNIH PROJEKTIH
Corine e-novice (so brezplačne, nanje se naročiš, ko izpolniš prijavno okence na spletni straniPrijavno okence je v desnem stolpcu!

image 1 - Jesensko enakonočje prinaša podporo uravnovešanju in krepitvi naravnega ravnovesja
Rate this post