ZA dobro zdravja – tudi vašega zdravja IN ekonomije / posla- tudi vašega posla!

By | 23 novembra 2020
oglasna slika za moj tekst in proizvod ČISTI AS TM - ZA dobro zdravja - tudi vašega zdravja             IN                 ekonomije / posla- tudi vašega posla!
images 4 and - ZA dobro zdravja - tudi vašega zdravja             IN                 ekonomije / posla- tudi vašega posla!
»Novi« virus – SARS CoV – 2 / COVID 19, je svojevrsten izziv, ki je še kako jasno pokazal prepletenost zdravja in ekonomije. Tokrat strategija “ALI (zdravje), ALI (posel, ekonomija)”, ZAGOTOVO NIMA POTREBNEGA ODGOVORA ZA REŠITEV. Potrebno se je čimprej pomakniti v polje iskanja rešitev s strategijo ” KAKO LAHKO V TEH RAZMERAH USPE OBOJE – zdravje IN ekonomija/ posel.

Poskrbeti je vsekakor bolje, kot skrbeti v nedogled…

Tak pristop je boljši za vsakega posameznika, seveda pa tudi za posel, za podjetja, za revitalizacijo in / ali za tako potrebno preventivo, da pridemo iz teh »Corona situacij« v kondiciji, ki omogoča pot naprej. POZNATE NOVEJŠE INFORMACIJE O TEM, da se virus SARS Cov 19 /CORONA virus COVID 19, PO ZRAKU NE ŠIRI LE KAPLJIČNO, ampak tudi AEROSOLNO? VESTE, KAJ TO POMENI V ZAPRTIH PROSTORIH – doma, v poslovnih in proizvodnih prostorih, v javnih prostorih itd.?

zelena cona - ZA dobro zdravja - tudi vašega zdravja             IN                 ekonomije / posla- tudi vašega posla!
Spodaj, v razdelku “VEČ INFOPRMACIJ..”, LAHKO PREBERETE VEČ O NARAVNIH MOČEH PRED TEŽAVAMI v zvezi s ŠIRJENJEM OKUŽB, TOKRAT ZLASTI S FOKUSOM NA AEROSOLNO ŠIRJENJA VIRUSA SARS CoV – 2 / COVID 19 V ZAPRTIH PROSTORIH – PO ZRAKU!!!

PONUDBA ZA PRAVNE OSEBE (za podjetja, za organizacije, za vse druge oblike pravnih oseb), vam je na voljo POD TO POVEZAVO. Vabljeni k naročilu!

PONUDBA ZA FIZIČNE OSEBE vam je na voljo POD TO POVEZAVO. Vabljeni k naročilu.

VEČ INFORMACIJ BERITE V SPODNJEM TEKSTU:

»Novi« virus – SARS CoV – 2 / COVID 19, je svojevrsten izziv, ki je še kako jasno pokazal prepletenost zdravja in ekonomije. Brez enega, trpi drugi in odsotnost enega ruši in lahko uniči drugega. »Poslovno, proizvodno planiranje« v takih razmerah v znatni meri izgubi možnost generiranja dejansko verjetnih napovedi na osnovi znanih, ponavljajočih se predpostavk. Tisto “znano”, naučeno od ter iz preteklosti, se nam briše pred očmi in se hitro spreminja – dobesedno je v par urah lahko vse drugače. Predvidljivo oz. ciljno “obvladovanje bolniškega staleža”, z znanimi aktivnostmi vred v številnih podjetjih radira kaotično spreminjanje, ki ga povzroča širjenje virusa SARS CoV – 2 / COVID 19. Tokrat strategija “ALI (zdravje), ALI (posel, ekonomija)”, NIMA POTREBNEGA ODGOVORA ZA REŠITEV. Potrebno se je čimprej pomakniti v polje iskanja rešitev s strategijo ” KAKO LAHKO USPE OBOJE – zdravje IN ekonomija/ posel.

To, da se korona virus Covid 19 v  ne širi zgolj kapljično (pri kihanju, kašljanju) in z dotikom, ampak tudi aerosolno, z izdihanim zrakom prenašalcev okužb (zlasti pri govorjenju, petju, kričanju), je letos postalo predmet več mesečnih prepričevanj med znanstveniki iz vsega sveta in Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO). A dejanskega procesa širjenja virusa Sars CoV -2 / COVID 19, to »ne zanima«. Ubira svoje poti, širi se na sebi lastne načine in ne glede na to, kaj in koliko ljudje to (že) vemo, jih (že) poznamo in ali jih priznamo, ali pa ne.

113295149 airborne transmission 640 3x nc 1045x1024 - ZA dobro zdravja - tudi vašega zdravja             IN                 ekonomije / posla- tudi vašega posla!
e0e3035f659e495d96a2216e196939cf foto zarja jans revija zarja - ZA dobro zdravja - tudi vašega zdravja             IN                 ekonomije / posla- tudi vašega posla!
Vir fotografije: Revija Zarja

V časih, kot je sedanji, je morda dobro staviti na ASE. Nekateri so se morda dolgo skrivali v kakem rokavu…, nekateri pa so nastali kot ODGOVORI PRED AKTUALNIMI TEŽAVAMI! Kajti, kot že zapisano: Tokrat strategija “ALI (zdravje), ALI (posel, ekonomija)”, NIMA POTREBNEGA ODGOVORA ZA REŠITEV. Potrebno se je čimprej pomakniti v polje iskanja rešitev s strategijo ” KAKO LAHKO USPE OBOJE – zdravje IN ekonomija/ posel.

Slika1 ni več dileme - ZA dobro zdravja - tudi vašega zdravja             IN                 ekonomije / posla- tudi vašega posla!

NAJVEČJE, NAJPOMEMBNEJŠE STVARI, REŠITVE, SPREMEMBE, INOVACIJE,…,  SO VEDNO PREPROSTE IN V SKLADU Z NARAVNIM REDOM.

images 3 zdravje in posel 4 - ZA dobro zdravja - tudi vašega zdravja             IN                 ekonomije / posla- tudi vašega posla!
Poznate primere, ko je rešitev, navidezno lahka, kot drobno peresce, uravnotežila težo težkega problema / težave / izziva in PREPREČILA RAZPAD sistema, pa najsi bo na področju zdravja ali ekonomije – posla, ali na katerem-koli področju Življenja? Če oz. ko človek zamenja zorni kot svoje običajne (priučene) naravnanosti, se številni takšni primeri pojavijo v njegovem spominu in / ali v novih življenjskih izkušnjah. Iz svojih lastnih izkušenj vem, da je zame ključen ključ naravnanost na Naravni Red / Naravne Rešitve. TAKO V ŽIVLJENJU (primer lahko najdete pod to povezavo), KOT TUDI V POSLU. ( en tak primer lahko spoznate pod to povezavo).

Proizvod Naravni Čisti ASTM je bil dan na trg takoj, ko je bil nared za to. Zato, ker je zdaj zagotovo potreben – v zasebnih zaprtih prostorih (doma), v zaprtih poslovnih prostorih, v zaprtih proizvodnih prostorih, v zaprtih javnih prostorih itd.

Slika s piktogramom Naravni Čisti As TM predstavitev proizvoda in za nalepko - ZA dobro zdravja - tudi vašega zdravja             IN                 ekonomije / posla- tudi vašega posla!
Slika4 Ortans Naravna ZELIščnica - ZA dobro zdravja - tudi vašega zdravja             IN                 ekonomije / posla- tudi vašega posla!

PROIZVODI, izdelani v mojem poslovnem subjektu združujejo profesionalnost, znanje in vedenje, talente in strast pri njihovem razvoju, izdelavi, trženju in prodaji. Več o tem lahko berete pod to povezavo!

VABLJENI K NAROČILU!

Majda Ortan, ing. kemijske tehnologije

Slika1 - ZA dobro zdravja - tudi vašega zdravja             IN                 ekonomije / posla- tudi vašega posla!
NATURALLY BIO QUANTUMBIOSTIMULANTS - ZA dobro zdravja - tudi vašega zdravja             IN                 ekonomije / posla- tudi vašega posla!
EN, SI (VSEBINI angleške in slovenske spletne strani STA RAZLIČNI!).

Ph. Agrohom., Ing. Majda Ortan s.p.,  Šmiklavž 26, Šmiklavž, 2380 Slovenj Gradec                

KONTAKTI:

Tel.: 070 820 279;   

Email: ortans.cisti.as                                   Email: ortans.naravna.zeliscnica@gmail.com Email: coraagro@gmail.com Email: ortan.m@gmail.com

                               FB: @Ortan’s.Naravna.ZELIščnica 
Sestrske spletne strani: 

5/5 - (1418 votes)