AKTUALNO: POZOR ZA VAŠ PUŠPAN- pušpanova vešča je spet na delu!

By | 11 aprila 2017

Iz več slovenskih krajev mi naši kupci poročajo, da so se v teh dneh že spet pojavile težave z gosenicami pušpanove vešče. Bodite pozorni, te žerke lahko v par dneh dobesedno požro vso zeleno maso pušpanov.

Pravočasno uporabite sonaravno pomoč, s katero je v zadnjih letih svojim pušpanom pomagalo veliko naših kupcev!

Pri težavah z gosenicami pušpanove vešče uporabite proizvod Cora agrohomeopathie NaturSTOP CONTRA X91 pušpan, gosenice, pri težavah s pušpanovim ožigom uporabite proizvod Cora agrohomeopathie X90 NaturSTOP CONTRA pušpan, glivice. Oba proizvoda lahko uporabite tudi sočasno. V tem primeru pripravite škropivo iz vsakega proizvoda posebej, kot je to opisano v Splošnem navodilu, ki ga prilagamo proizvodom. Raztopini zlijte skupaj v oprano škropilnico, dopolnite z ustrezno količino vode in škropite, kot je to opisano v navodilih. Možna je preventivna ali kurativna raba, priporočam uporabo čimprej, ko se težave pojavijo! Proizvodi so dovoljeni v ekološki pridelavi, ker so pridelki užitni tudi neposredno po škropljenju, so primerni tudi za pušpan, ki raste v bližini zelenjadnih vrtov! Več informacij: tukaj . Naročila in nakupni pogoji – tukaj.

VABLJENI K NAROČILU ! 

 

OSTALE ZDAJ NAJBOLJ AKTUALNE REŠITVE ZA VRT, SADOVNJAK IN NJIVO

Sonaravne rešitve, ki vam za sonaravno  krepitev ravnovesja, odpornosti in vitalnosti rastlin pomagajo preventivno in kurativno, so vaše zaveznice za uspeh in užitek. Vitalnejše rastline so odpornejše na bolezni in škodljivce.

S klikom na ključne besede enostavno najdete, kar zdaj potrebujete za  vaš sadovnjak, za ciprese, za manj plevela med rastno sezono (semenski  pleveli), za rešitve težav s polži, z voluharji, s strunami, z bramorji, za krepitev sadik paradižnika in drugih zelenjadnic, za težave s srnjadjo in z mačkami po vrtovih – v rubriki »Ostalo«.

Za ostale nasvete za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno   – pokličite me za nasvet na tel. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie izberete dobro sonaravno rešitev.

Več o proizvodih  Cora agrohomeopathie – na spletni strani www.cora-agrohomeopathie.com , o lastnostih pripravkov- tukaj, naročila in nakupni pogoji – tukaj.

Za več informacij vam pride prav knjiga Majde Ortan in Miše Pušenjak – Simfonija ravnovesja-razkritje zelene skrivnosti.

Ne spreglejte članka o sporočilu čebel. O tem premalo vemo. Lahko je drugače, doprinesite k dobrim stvarem in podelite ta članek med svoje ljudi!

VABLJENI K NAROČILU !   

                                                                                             

DOBRE STVARI SI MED SABO DELIMO! PRAVE, DOBRE INFORMACIJE JE VESEL VSAK! ZATO PREPOŠLJITE TE INFORMACIJE PO SVOJI BAZI E-NASLOVOV IN JIH PODELITE Z DRUGIMI! 
Hvaležni vam bodo oni in mi!

Majda Ortan

Majda Ortan,s.p.
Ob Meži 30, 2391 Prevalje
GSM: 070 820 279
E-mail: coraagro@gmail.com
www.cora-agrohomeopathie.com