SAJ NI RES – PA JE – SONARAVNO BREZ SKRBI GLEDE PLEVELOV!

By | 29 januarja 2018

Screen Shot 2018 01 28 at 20.27.14 1920x584 - SAJ NI RES - PA JE - SONARAVNO BREZ SKRBI GLEDE PLEVELOV!

Vas med letom utruja plevel na vrtovih in poljih? Bi želeli brez herbicidov doseči,

da zraste manj enoletnih semenskih plevelov tam, kjer je to za vas moteče? V TEM PRIMERU POZOR: zdaj se pripravite na akcijo s tem v zvezi! Ukrepati je potrebno takoj, ko temperatura tal doseže 5° Celzija. Takrat s tem namenom uporabite škropivo iz naravnega proizvoda Cora agrohomeopathie X7 NaturSTOP-manj enoletnih plevelov. Za pripravo škropiva uporabite doziranje v koncentraciji 3 ml na 1 l vode (za manjše površine), oz. 200 ml na 200 l vode na hektar, pri pripravi pa upoštevajte tudi Splošna navodila za uporabo proizvodov Cora agrohomeopathie. Ciljne površine škropite 2 dni zapored, lahko tudi predno obdelate tla za sajenje ali za setev, lahko pa tudi po tem. Pomembno je, da semena plevelov pred škropljenjem ne vzklijejo (zato tla oz. zemljo škropimo takoj, ko temperatura tal doseže 5° Celzija). Na tako škropljenje površine vsaj 5 dni ne sejte ciljnih posevkov, saj škropivo ne deluje selektivno. Lahko pa brez omejitev sadite sadike, na rastoče rastline proizvod nima vpliva. Učinek škropljenja lahko izniči zmrzal, če se to zgodi, je potrebno škropljenje ponoviti takoj, ko temperatura tal doseže 5° Celzija. Ob pravilni in pravočasni uporabi naravnega proizvoda Cora agrohomeopathie X7 NaturSTOP-manj enoletnih plevelov, na škropljenih površinah zraste tudi do 70% manj plevelov. Drugi ciklus škropljenja med rastno sezono opravimo, ko semenski pleveli semenijo, ko njihovo seme odpada na zemljo. Proizvod je dovoljen tudi v ekološki pridelavi, potrdilo tukaj, pod zaporedno št. 19. Po uporabi ni karence, pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju, pri škropljenju uporaba osebne zaščitne opreme ni potrebna.

Ker proizvode Cora agrohomeopathie izdelujemo po naročilu za znane kupce, ne čakajte z naročilom na skrajni čas. Naročite zdaj!

Več informacij o proizvodu Cora agrohomeopathie X7 NaturSTOP-manj enoletnih plevelov – na povezavi tukaj, na str. 186-193.

Naročila in nakupni pogoji- informacije tukaj.

Vabljeni k naročilu!

                                                          97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b - SAJ NI RES - PA JE - SONARAVNO BREZ SKRBI GLEDE PLEVELOV!

Kakor ravnamo z naravo, tako ravnamo s sabo in s svojimi najdražjimi!

Dobesedno, saj nam je z vsem ravnanjem z naravo, postreženo na naših krožnikih, v naših kozarcih in z vremenom, ki smo ga deležni. Zato, da bo naša postrežba bolj naravno razkošna, letos na vrtovih, na poljih, v sadovnjakih, v vinogradih, koristite naravno slovensko agrohomeopatijo Cora agrohomeopathie. Pripravite si, kar za ta namen potrebujete. Seznam proizvodov je v ceniku – tukaj, več o proizvodih Cora agrohomeopathie najdete v izdatnih informacijah – tukaj. Zakaj je prav izbrati slovensko agrohomeopatijo Cora agrohomeopathie- berite tukaj. Naročila proizvodov Corac agrohomeopathie in nakupni pogoji- informacije tukaj. Vabljeni k naročilu!

                                                            97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b - SAJ NI RES - PA JE - SONARAVNO BREZ SKRBI GLEDE PLEVELOV!

VAŠ RECEPT:

9e3bd555 c692 4608 b37e bfebde557816 - SAJ NI RES - PA JE - SONARAVNO BREZ SKRBI GLEDE PLEVELOV!

ZIMSKI SMOOTHIE

3 sonaravno pridelane hruške,

3 sonaravno pridelane jabolka,

3 sonaravno pridelane kakije,

3 rezine ingverja,

0,5 l vode,

1/2 čajne žličke vanilije,

ščepec cimeta.

 

Sadje izkošičite in narežite na kose. Vse sestavine zmiksajte, da dobite gladek napitek.

Pogrel vas bo in vas hrati osvežilno nahranil!

                                                         97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b - SAJ NI RES - PA JE - SONARAVNO BREZ SKRBI GLEDE PLEVELOV!

ZANIMIVO JE IZVEDETI VEČ KORISTNEGA!
adf072b3 95df 46f6 a485 b072cae14017 - SAJ NI RES - PA JE - SONARAVNO BREZ SKRBI GLEDE PLEVELOV!

Te zimske dni lahko koristno preživite tudi z dobro knjigo. Taka, ki vam bo dala za življenje mnogo več, kot pričakujete, je knjiga Simfonija ravnovesja, avtoric Majde Ortan in Miše Pušenjak.

Pogoji naročanja, naročila, cena – TUKAJ.
97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b - SAJ NI RES - PA JE - SONARAVNO BREZ SKRBI GLEDE PLEVELOV!

SVEŽA, AKTUALNA PONUDBA SEMINARJEV IN DELAVNIC!

Ponudba seminarjev in delavnic Cora agrohomeopathie, kjer izveste to, kar kar sem o dobrih praksah s proizvodi Cora agrohomeopathie, predavala na madžarski univerzi Sveti Ivan (SZIE v univerzitetnem mestu Gӧdӧllӧ) in na tamkajšnjem inštitutu za kmetijstvo in trajnostni razvoj (Herman Otto Intezet, Budimpešta). Referenčna objava je bila objavljena na uradni spletni strani Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, dostop na objavo tudi tukaj.

OKVIRNA VSEBINA:

  • Kako se z uporabo slovenske agrohomeopatije Cora agrohomeopathie, lahko izognemo uporabi pesticidov v pridelavi hrane;
  • Kaj je agrohomeopatija, kako povzema naravne rešitve in naravni red, zakaj so tako pridelane rastline odpornejše na bolezni in škodljivce, zakaj je dobro pri uporabi agrohomeopathie upoštevati samooskrbnost in v Sloveniji posegati po slovenskih agrohomeopatskih proizvodih;
  • Zakaj in kakšna je razlika med humano homeopatijo in agrohomeopatijo;
  • Zakaj ne priporočam, da se homeopatska sredstva za humano uporabo koristijo za namene agrohomeopatije, ki je namenjena rastlinam;
  • Kako lahko rastline s krepljeno vitalnostjo, s tako krepljeno lastno imunologijo, podpirajo imunski sistem uživalcev tovrstne hrane;
  • Kakšne so pet-letne dobre prakse z uporabo slovenskih proizvodov Cora agrohomeopathie, v profesionalni kmetijski in vrtnarski pridelavi;
  • In seveda tudi tisto, kar me želite vi vprašati!

 

Povpraševanja za seminarje in delavnice pošljite na email: coraagro@gmail.com ali me pokličite na telefonsko št. 070 820 279 in prejeli boste odlično ponudbo. S proizvodi Cora agrohomeopathie imamo odlične reference, predstavitvam naših doseženih dobrih praks v profesionalni pridelavi so z velikim zanimanjem prisluhnili tudi na madžarski univerzi Sveti Ivan (SZIE v univerzitetnem mestu Gӧdӧllӧ) in na tamkajšnjem inštitutu za kmetijstvo in trajnostni razvoj (Herman Otto Intezet, Budimpešta). Referenčna objava je bila objavljena na uradni spletni strani Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, dostop na objavo tudi tukaj.

Seminarji in delavnice so primerni za vrtne centre, društva, šole z eko-vrtovi, Ljudske univerze itd, skratka za vse, ki zanimive, trajnostne, sonaravne, zdrave agro-ekološke rešitve vključujete v svoje vsakdanje življenje. O teh, ki jih izveste na mojih predavanjih, v šolskih sistemih (še ne) učijo, so pa neprecenljive za praktične in dostopne rešitve, ki jih potrebujejo sodoben človek, narava in naš planet! Kontaktirajte me in si čimprej zagotovite svoj termin!

Kontakti: email: coraagro@gmail.com, tel. 070 820 279. VABLJENI K NAROČILU!

                                                         97d7b9d5 df6d 48fe a030 798452d7d92b - SAJ NI RES - PA JE - SONARAVNO BREZ SKRBI GLEDE PLEVELOV!

Slovenski etnografski muzej vas vabi na 2. seminar za etnobotaniko z naslovom »Kulturne rastline so dediščina človeštva«, ki bo potekal v prostorih muzeja 17. in 18. februarja 2018.

                fa6df0ac 6188 4289 9cc2 c684e973e0df - SAJ NI RES - PA JE - SONARAVNO BREZ SKRBI GLEDE PLEVELOV!

Seminar zajema dvodnevni program predavanj z različnih strokovnih področij, kar omogoča širši in globlji vpogled v kompleksne odnose med ljudmi in rastlinami,  vrste rastlin ter njihovo tradicionalno in sodobno uporabnost. Vsekakor zanimiva tudi s staroverskega vidika uporabe rastlin. Med predavatelji naj izpostavim prof. dr. Darjo Kocjan Ačko in dr. Janka Rodeta. Priporočam udeležbo!

Prijave in program – informacije tukaj.

                                      f241c413 acbe 46d0 960b 861f1fa0972b - SAJ NI RES - PA JE - SONARAVNO BREZ SKRBI GLEDE PLEVELOV!

Majda Ortan

PH. Agrohom., Agrohomeopatija za rastline in škodljivce,
Majda Ortan,s.p.
Ob Meži 30, 2391 Prevalje
GSM: 070 820 279
E-mail:
coraagro@gmail.com
www.cora-agrohomeopathie.com

 

 

5/5 - (108 votes)